kızlar kaç kilo aldınız

ewt bende kendime bir hedef bulsam iyi olur
walla kocişlerimiz begenmicek bizi
nerdeyse adamı gectim kilo da yaaa
ne ayıııp
cıtır aldı beni :)) tombiş olduk walla

hidennısko ben ayın 11de 83dum sımdı ne oldum bılmıyorum mayıos 11 de bellı olur ne kadar aldıgım

ay be arkadasim ne uzuyorsun kendini ben varım seni yalnız bırakmamak icin
bak hatta simdi tartılıp geliyoruuuum ve sana yazıyorummm
ewttttt
hazıııır mısın :teytey:

84:hooray:

ben benimkini gectim :roflol: herüfüm 83 kilo 1.82 boyu var :roflol: ben 1.65 ve 89 kilo hahaha zeki ve metin ikilisi olduk yaaaa :))))
100 kilo olsan yine begenirim seni dio zayiflama diyo bana :roflol: hani eskiden kadinlar zayif olunca begenilmezmis ..etli butlu kadinlar makbülmüs ya .. keske hala öyle olsaaaaaa :roflol: :roflol:

sizin kilolari görünce icim rahatliyo valla :)) fesatliktan deilde .. yanliz deilim diee :))))
temmuz anneleri en tatli$ en güzelllllll ennnnnnn tombikk anneeeeeleeeer :roflol;

yok ya benim esimde oyle diyor ama bence kesinlikle zayıf olmak daha iyi
hem ben kendimi daha guzel hissediyoreum zayıfken
dun annemle kıyafet almaya gittik öldüm gülmekten siskoyum diye hic bisi begenmedim en sonunda anneme demisim ayyy anne hadi iskender yiyelim :)))

:roflol::roflol: :roflol:öldümgülmektenn :))))bende bu yazilari yazarken pasta yiorum bi yandan hahhahah

bende simdi goturdum bir kare çikolatayı
walla hep dogumdan sonra veririm diye lop lop yiyorum vermezsem baya gülerim kendime

i:dance::dance:nşallah veririz bıraz boy olsa ii olurdu bende 1,65 boyundayım suratta yok popoda ve bacaklara aldım ne yapcam bılmıom 3 gen oldum sankısırnaşık şeysırnaşık şey

bende herire yaklastım 85 kılo aboooooooooooooo
nasıl vereceksek kılolarııııııııııı

dün akşam annemlerdeydik...annemde gun vardı...allahım bir yemişim...saldırdım resmen...sabaha kadar midemin agrısından uyuyamadım...bide eve gelirken annem 2-3 poşette hazırlamıs, evde yersin diye...hala midem agrıyor...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sanki ne vardı okadar abartacak, karıstıracakklava:klava:

Selam kızlar,ben ikiz bekliyorum normalde doğumum Ağustosa denk geliyor ama ikiz oldukları için sanırım temmuzda olacak doğum;gerçi ne kadar geç olursa o kadar iyi tabi.Bende şu an 23+4 deyim ve 10 kilo aldım,Allahtan boyum uzun da-1,75- biraz tölere edebiliyorum ama sonra ne olur bilemiyorum tabi,şimdiden eşimle aynı kilodayım 80:)

i:dance::dance:nşallah veririz bıraz boy olsa ii olurdu bende 1,65 boyundayım suratta yok popoda ve bacaklara aldım ne yapcam bılmıom 3 gen oldum sankısırnaşık şeysırnaşık şey

aynen bende bacak ve popo oldum sırf :çok üzgünüm:
ama şeytan bu dürtüyorr
tokken yemeyecegim diyorum açken tozu dumana katıyorum

Biz de dün akşam annemlerdeydik. yedikçe yemişim... sabaha kadar midem ağzıma gelip durdu. bu akşam da kayınvalidemlerdeyiz. bakalım bu akşam nolcak :))) iki günde 2 kilo almış olurum heralde...

kızlar yaa ne güzel iştahınız var maşallah..
ben zorla yiyorum. canım hiç bişey istemiyo. allahtan süt içebiliyorumda açlığım gidiyo.

doktorum diyorki kadınların en serbest oldugu zaman hamile oldugu zamandır
simdi kilo almayacaksın da ne zmaan alacaksın
nasılsa dogumdan sonra diyet yapmayacak mısın
hep dikkat etmeyecekmisin diyo
haklı da
o yuzden tam gaz devam yemegeeeeeeeeeeeeeeeeee
sanırım 90 la falan giricem doguma

Biz de dün akşam annemlerdeydik. yedikçe yemişim... sabaha kadar midem ağzıma gelip durdu. bu akşam da kayınvalidemlerdeyiz. bakalım bu akşam nolcak :))) iki günde 2 kilo almış olurum heralde...

kendi evimde oldugum zaman okadar rahat oluyorumki sadece sağlıklı beslenmeye odaklanıyorum..ama haftanın 3-4 gunu anneme gittiğim dusunulursedaha ben bu gecelerden daha çok yasarım gibime geliyor...bide eve koydu...dolapta hersey var ne yaparım bilmemklava:klava:

ben napıcamm yaa hala haftada bir kılo alıyorumm (( bu ay yına 6 kılo almış olucammm.30 kılo ile bitircem galiba bu gidişlee (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…