ben napıcamm yaa hala haftada bir kılo alıyorumm(( bu ay yına 6 kılo almış olucammm.30 kılo ile bitircem galiba bu gidişlee (
ben napıcamm yaa hala haftada bir kılo alıyorumm(( bu ay yına 6 kılo almış olucammm.30 kılo ile bitircem galiba bu gidişlee (
canım bebeğine de yarıyordur boşver artık doğumdan sonra gene burdayız anlaşılan a.s
bi de dr.un doğum şeklinle ilgili bişey söledimi merak ettim a.s.
doğumda sonra veririz inşallah :1no2: doktorum henüz doğumla ilgili bişey soylemedi.1 mayısta randevum.bakalım bişeyler soyler umarımm.sizde ayda 1 kezmi gidiyosunuz doktora?
ay inşallah canım zaten doğumda 10 kılo kadar verirsek yazında sıcaktan filan hepsi gider.
walla bende veririm veririm diye gazlıyorum kendimi
ama istahım oyle bir acıldıki acıkıyorum 2 saatte bir
acıkma araları da mutlaka tatlı
bugun bu saate kadar yemekler dısında tatlı olarak
1 halley
1paket dokuz tat
3 parcada cikolata yedim(
ay kıssssss canım kavun karpus istedisoğuk soğuk. soğuk dedimde sıcak su kesmiyor beni dolaba su kodum boğazlarım şiştiii (
bende yemekler dısında
1pakete yakın canpare
1/4 çokoprens
1 çatal buskuvili yaş pasta yedim...
akşam eve gidince artık neler yerim allah bilirklava: klava:
walla bende veririm veririm diye gazlıyorum kendimi
ama istahım oyle bir acıldıki acıkıyorum 2 saatte bir
acıkma araları da mutlaka tatlı
bugun bu saate kadar yemekler dısında tatlı olarak
1 halley
1paket dokuz tat
3 parcada cikolata yedim(
ay kıssssss canım kavun karpus istedisoğuk soğuk. soğuk dedimde sıcak su kesmiyor beni dolaba su kodum boğazlarım şiştiii (
Napıyorsunuz siz kızlar allah aşkına :1shok: kilo alıncada bişi yemedim diyosunuz sonra kız normal degilmi bunları yiyip almamanız ayy ben ne zamandır marketten cikolata büskivi almadım beee aralardada hic canım cekmedi yapmayın kızlar yavaş yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?