kızlar kaç kilo aldınız

ben napıcamm yaa hala haftada bir kılo alıyorumm (( bu ay yına 6 kılo almış olucammm.30 kılo ile bitircem galiba bu gidişlee (

Canım bu kadar dert etme doğumdan sonra verirsin. bi tanıdığım hamileliği boyunca 25 kilo almıştı ama 5 ay içinde verdi eski haline döndü...

ben napıcamm yaa hala haftada bir kılo alıyorumm (( bu ay yına 6 kılo almış olucammm.30 kılo ile bitircem galiba bu gidişlee (

canım bebeğine de yarıyordur boşver artık doğumdan sonra gene burdayız anlaşılan a.s

bi de dr.un doğum şeklinle ilgili bişey söledimi merak ettim a.s.

canım bebeğine de yarıyordur boşver artık doğumdan sonra gene burdayız anlaşılan a.s

bi de dr.un doğum şeklinle ilgili bişey söledimi merak ettim a.s.

doğumda sonra veririz inşallah :1no2: doktorum henüz doğumla ilgili bişey soylemedi.1 mayısta randevum.bakalım bişeyler soyler umarımm.sizde ayda 1 kezmi gidiyosunuz doktora?

ben ayda 1 kez bazen 3 hafta da bir gidiyorum. değişiyo rahtsızsam şikayetim varsa yada kafama takılan bişey hemen gidiyorum..

doğumda sonra veririz inşallah :1no2: doktorum henüz doğumla ilgili bişey soylemedi.1 mayısta randevum.bakalım bişeyler soyler umarımm.sizde ayda 1 kezmi gidiyosunuz doktora?

ben en son 5 nisanda gittim...diğer randevu için 24 mayısta gel dedi...1.5 aydan fazla zaman var...bir sorunum olunca arayıp konusuyorum...o yuzdende içim rahat

canım benimde hiç bir kıyafetim olmuyor...
dun kendime baktım da ne yamuk yumuk bişi olmusum dedimkafamçokkarıştı...yegenim 8 yasında...teyze sen ne kadar değiştin dediCADIARZU...

nisan annelerinin nerdeyse hepsi dogumdan sonra aldıgı butun kiloyu hemen vermiş...inşallah bizde öyle oluruz...

ay inşallah canım zaten doğumda 10 kılo kadar verirsek yazında sıcaktan filan hepsi gider.

ay inşallah canım zaten doğumda 10 kılo kadar verirsek yazında sıcaktan filan hepsi gider.

ben yaza dogum yaptıgımıza çok seviniyorum...meyvenin en bol ve en ucuz zamanı...kavun karpuz...bol bol yeriz...zaten uykusuz geceler...hayatımızda en buyuk değişiklik bebişimiz olacak...biraz da dikkat edersek...ekime, kasıma kiloları vermiş oluruz...

ay kıssssss canım kavun karpus istedi soğuk soğuk. soğuk dedimde sıcak su kesmiyor beni dolaba su kodum boğazlarım şiştiii (

walla bende veririm veririm diye gazlıyorum kendimi
ama istahım oyle bir acıldıki acıkıyorum 2 saatte bir
acıkma araları da mutlaka tatlı
bugun bu saate kadar yemekler dısında tatlı olarak
1 halley
1paket dokuz tat
3 parcada cikolata yedim (

bende yemekler dısında
1pakete yakın canpare
1/4 çokoprens
1 çatal buskuvili yaş pasta yedim...

akşam eve gidince artık neler yerim allah bilirklava:klava:

hidencim ay olarak hesaplarsak 1 koli halley 1 koli dokuz tat 3 kolide çiklota yemiş oluyosunn :roflol: yemekler dışında aldığın kılolar hep bunlardan :roflol:
sanki ben farksızım evde tatlı bulamadığımda sevmediğim helva bile bal gibi geliyor :roflol:

ay kıssssss canım kavun karpus istedi soğuk soğuk. soğuk dedimde sıcak su kesmiyor beni dolaba su kodum boğazlarım şiştiii (

benimde canım istiyor ama şimdikilerin hiç tadı tuzu yok...haziran sonuna dogru lezzetlenir heralde...

ay inşallah oncacım verırız en son yanı ıkı hafta once tam 12 kılo almıstım mayıs 10 dr gıtcem bakalım ne kadar aldım benım dez avantaj kılolu hamıle kaldım

bende yemekler dısında
1pakete yakın canpare
1/4 çokoprens
1 çatal buskuvili yaş pasta yedim...

akşam eve gidince artık neler yerim allah bilirklava:klava:

Napıyorsunuz siz kızlar allah aşkına :1shok: kilo alıncada bişi yemedim diyosunuz sonra kız normal degilmi bunları yiyip almamanız ayy ben ne zamandır marketten cikolata büskivi almadım beee aralardada hic canım cekmedi yapmayın kızlar yavaş yasakkelime

ahh ahh bir aydır kocişime diyorum karpuz karpuz diye tamam alcam bu hafta alıcam diye geciştiriyo beni tadı güzel degildir biraz daha bekle diyor ama bakalım bu hafta sonu alıcak

çokkk haklısın canım...sabah işe gelirken dolabı açıp meyvemi sütümü alıyorum...çekmecedende 1 paket buskuvi almadan evden çıkmıyorum...sanki iş yerinde aç kalacakmısım gibi geliyor...

kızlar yazdıklarınızı görünce hamilelik öncesi iştahım aklıma geldi bide ist.dayken evlilik öncesi pelitt pastaneleri ve çikolata fabrikasında üretim mühendisiydim ist.dakiler bilirler nasıl güzeldir ürünleri ve akşama kadar kalite kontrol adına herşeyi yiyodumjeyyarsırnaşık şey:sm_cool: zaten orda 2 yılda 10 kilo almıştım

neyseki burda iştahımı o kadar açacak bir ortamda çalışmıyorum... ve hamilelikte mide sorunları çook çektim ya hala da devam ediyo bgn gene midem yanıyo mesela

şimdi düşünüyorumda amma çoook yiyyomuşum bende şimdi o zaman yediklerimin 10 da 1 i kadar bile yemiyorum. sanki herşey rahatsız edecek midemi gibi geliyor ama sağlıklı olsam bende yerim heraldejeyyar bu arada ben 900 gr zayıflamışım bi kaç gün öncesine göre

malesef bende yiyemiyorum daha doğrusu açım ama canım bişey istemiyooo napcam ben yaaa
yaz meyveleri çıksada iyice onları yesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…