kızlar kaç kilo aldınız

ay keşke kılo sorunu olmasa her dakka her saniye bişiler yesem :)) :roflol: kılo almak değilde bebişim kılolu olursa normal doğum zorlaşırmış ondan korkuyorum (

son iki ay a kadar hic almamistim..
29 uncu haftamdayim .. son 6 haftada yaklasik 6 kilo aldim ..(sali günü dr da görcem tam rakami)
sonumu hic ii görmüyorum ..

bende 52 kiloyla hamileliğime başladım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan çıktığımda 65 kiloydum doğum yapalı 2 ay oldu ve 57 kiloyum canım emzirirsen çabuk kio verirsin allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

sağol ya valla bööle şeyler duyunca insan rahatlıyor gerçi senin doğum yaptığın kilo benim hamilelik öncesi kilom :1shok: bende 29+5 deyim 5 kilo aldım bakalım hayırlısıyla veririz inşallah doğumdan sonra....CADIARZU

saol cnm.
yha kilolari takmicam diyorum..tartilinca kötü oluyorum .. zaten siskoydum :1no2: öf valla ..

allah baska dert vermesin .. doguralim sag salim .. yaramazlarla ugrasirken yemek aramayiz insallah..
jeyyar

kızlar kiloları sorun yapmayın bence çünkü gerçekten doğumdan

sonra veriliyo. kardeşimden biliyorum. kardeşim 41 kiloyla hamile kaldı 60 kiloyla doğum

yaptı kızı 14 aylık ve şuan da kardeşim 40 kilo.yerimseniben bende 42 kiloyla hamile

kaldım şuan 54 kiloyum hadi hayırlısı bakalım 2 ay var kaç kiloyla doğum yapıcam.

aynaya bakınca sinir oluyorum popo arkadan göbek önden yusyuvarlak olmuşum yaaa....:1no2::1no2:

kiz ne dion sen ..ben 54 kilo olmak icin neler vermezdim .. ben neredeyse senin iki mislin kilondayim .. 85 le hamile kaldim.. boy da yok valla.. yusyuvarlak oldum kafamçokkarıştı

kiz ne dion sen ..ben 54 kilo olmak icin neler vermezdim .. ben neredeyse senin iki mislin kilondayim .. 85 le hamile kaldim.. boy da yok valla.. yusyuvarlak oldum kafamçokkarıştı

aman şekerim boşver kiloyu.:1hug: allah nazarlardan saklasın sende çok güzelsin maşallah...a.s.

srose bende 40 lı kilolarımı hatırlamıyorum bile ilkokul olmadı ortaokul çağımda o kadarımdır kendimi bildim bileli 55 kiloydum sonra bikaç yılda 1-2 ameliyat evlilik felan derken 60 küsür (burda küsür 9 oluyo jeyyar) neyse 70 diyelim oluverdim ....

senin boyun kaç ki merak ettim cnm

ama doğumdan sonra niyetliyim en az bi 55-58 falan olcam inşallah CADIARZU
aslında 60 da fena durmuyordu ona da razıyımyerimseniben

uremcim boyum 1,60 canım. ben kiloyu yakıştırıyorum ya hep özenirdim çünkü kilosu olanlara çok zayıftım çünkü.

kızlar bugün tartıldım 1 kilo almışım kac haftadır biliyosunuz sadece 5 kilo almıştım hamileligim boyunca şimdi 6 kilo almış bulunuyorum 12 hafta 1kilo :dance:

masallah canim benim sevindim senin adina..
benimde toplamda 6 oldu da ilk 5 bucuk ay felan almadim ben kilo :roflol:

ay kiiiiiiiiiiizzzzzz biri beni durdursunnnnnn :roflol:
salon kadini cizgimden cikicam yoksa p

ben salon kadın cizgimden çıkalı çok olduuu jeyyar bugun yedim yedim yattım 1 kılo almışımdır ya napıyımm bugune kadar hiç yemediği şeyleri çokça yedimm :bbo: aç geziyomuşum ben yaa şimdi karnımı şişirene kadar yiyorummmm jeyyar bunları soylediğime bende inanamıyorummmmmmmmmm((

şekerim kaç kilosun toplamda. vede hamileliğin boyunca kaç kilo aldın

anem kıslar bugün tartıldımm..2 haftada 2 kılo daha olmuşumm..boy 173..kılo da 80 olmuşum anam valla bu kılolarıda görecekmışımm..hamılelığım boyunca 8 inci kılomuda almış bulunuyommm..9.ayda kendımı düşünemıyom her hafta 1 kılo alsam 93 kılo olacak yandım valla.tek kışılık koltuklar almayacak galıba benuuuuu.... ]

Son düzenleme:
kizlar bende,29. haftama giriyorum...53 kilo ile hamile kaldim...simdi 65 sayilirim..bende bebegimi saglikla dogurmayi istiyorum..o da kilolu dogarsa normal dogum olmaz diye korkuyorum..bakalim haftaya kontrolde anlicaz,bebesin kilosunu.........

COLOR="DarkRed"]Kizlar siz kendinizi kilo mu aliyor saniyorsunuz:))Beni kimse gecemez(Anacim önce daha cok yerdim kilo almazdim ama simdi eskisi gibi yemedigim halde ayda 3 kilo aliyorum .Iki hafta önce 13kilo almistim simdi15 olmustur (90)dogumu 99 la yaparim herhaldeHAYIR 100 olmayacagim.yoksa beni doguma vincle götürecekler:)))Biri bana dur desin....hehe....ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

27.5 haftayim. hamile kalmadan once kilom 57.5 tu. simdi ise 65 veya 65.5 civari...7.5-8 kilo almis bulunmaktayim. sizce iyi mi?

kızlar en cok ben alırım diye düşünüyordum en az alan benmi olmuş oluyorum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…