bende 52 kiloyla hamileliğime başladım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan çıktığımda 65 kiloydum doğum yapalı 2 ay oldu ve 57 kiloyum canım emzirirsen çabuk kio verirsin allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
bende 52 kiloyla hamileliğime başladım 69 kiloyla doğum yaptım doğumdan çıktığımda 65 kiloydum doğum yapalı 2 ay oldu ve 57 kiloyum canım emzirirsen çabuk kio verirsin allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kızlar kiloları sorun yapmayın bence çünkü gerçekten doğumdan
sonra veriliyo. kardeşimden biliyorum. kardeşim 41 kiloyla hamile kaldı 60 kiloyla doğum
yaptı kızı 14 aylık ve şuan da kardeşim 40 kilo.yerimseniben bende 42 kiloyla hamile
kaldım şuan 54 kiloyum hadi hayırlısı bakalım 2 ay var kaç kiloyla doğum yapıcam.
aynaya bakınca sinir oluyorum popo arkadan göbek önden yusyuvarlak olmuşum yaaa....:1no2::1no2:
kiz ne dion sen ..ben 54 kilo olmak icin neler vermezdim .. ben neredeyse senin iki mislin kilondayim .. 85 le hamile kaldim.. boy da yok valla.. yusyuvarlak oldum kafamçokkarıştı
srose bende 40 lı kilolarımı hatırlamıyorum bile ilkokul olmadı ortaokul çağımda o kadarımdır kendimi bildim bileli 55 kiloydum sonra bikaç yılda 1-2 ameliyat evlilik felan derken 60 küsür (burda küsür 9 oluyo jeyyar) neyse 70 diyelim oluverdim ....
senin boyun kaç ki merak ettim cnm
ama doğumdan sonra niyetliyim en az bi 55-58 falan olcam inşallah CADIARZU
aslında 60 da fena durmuyordu ona da razıyımyerimseniben
ben salon kadın cizgimden çıkalı çok olduuu jeyyar bugun yedim yedim yattım 1 kılo almışımdır ya napıyımm bugune kadar hiç yemediği şeyleri çokça yedimm :bbo: aç geziyomuşum ben yaa şimdi karnımı şişirene kadar yiyorummmm jeyyar bunları soylediğime bende inanamıyorummmmmmmmmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?