kızlar kaç kilo aldınız

masallah canim benim sevindim senin adina..
benimde toplamda 6 oldu da ilk 5 bucuk ay felan almadim ben kilo :roflol:

ay kiiiiiiiiiiizzzzzz biri beni durdursunnnnnn :roflol:
salon kadini cizgimden cikicam yoksa p

allah iyiliğini versin emii erken doğurtturucan bana gülmekten:)))

sen ne kılo almıssın kı 6 kılo almıstın demı ben 15 dayadım daha 2 ay var 20 yı gecer sanırsam

görümcem 4 nisan doğum yaptı. toplam 20 kilo almıştı. şimdiden 12 kilosu gitti.. şaka gibi... onu gördükten sonra çokda takmıyorum yanii. alınan kiloların çoğu ilk aylarda gidiyo zaten... 20 gündür yürüyüşe başladım. baya farketti sanki... çıtırlara taş çıkarırım vallaaa (tamamen bir motive cümlesidir yanlış anlaşılmasın :)

inşallah bizde hemen aldıgımız kiloları veririz...bugun inşallah bir işim çıkmazsa bende yavas yavas yuruyue baslayacağım...sen nekedar yuruyorsun....

bugün 28+1 oldum hala 6 kilo aldımmmdün görümcem diyoki ben olsaydım şimdi 15 kiloyu çoktan almıştım :roflol::roflol:

Son düzenleme:
31+1 haftalığım 13 kilo aldım şuana kadar. kısslar bugün tartıldım 55 kilo yum.

kızlar en cok ben alırım diye düşünüyordum en az alan benmi olmuş oluyorum ??

canımcım sanırım rekor bende 5 kilo aldım 30 haftada jeyyar
ama sen benden 1 hafta önden gidiyorsun o yüzden 6 kilo da hiççç fena değil bu arada 5-6 kilo arası alan sanırım 4-5 kişi var temmuz annelerinde

evet canım 6 kilo aldım yaa cok degilmi kız 15 kilo :bbo::bbo:
YAAAAAA 15KİLO ÇOKMU??ben 18 kilo aldım.şuanda 60 kiloyum.ama nerdeyse 1 ay olacak hiç kilo almadım.hergün tartılıyorum hergün aynıyım.halbuki sonlara doğru daha hızlı kilo alınır derlerdi.bende tam tersi oluyo sanırım.garanti 25 kilo alırım diyodum ama,o kadar çıkmayacam sanırım...ben kilolarımı pek vermek istemiyorum.karnım gitsin yeter.

evet bide ben varım..........................lülülülülülü

canım zaten zayıfmışsın sana hiiiiç de çook değil o kilolar dediğin gibi karnın göbeğin bile gitse yeter :dance:

canım ama senin zaten kilon çok düşüktü 42 kiloyla kalmıştın hamile yanılmıyosam..
o yüzden sen hele hiç dert etme kiloları...........
sana serbest kilo almak.......yerimseniben

kızlar bende tamı tamına 15 kilo aldım 73 kiloyumbenneyaptımki doktorum 80 i bulacaksın dedi gerçi kimse 15 kilo aldığıma inanmıyor bakalım bebeğim sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum sağlıcakla gelsin bebeklerimizŞenizŞenizinsan kilo milo düşünmüyorsengözlerimebaksanab 28 haftalık hamileyim bakalım daha ne kadar alacam

U2REM,GELİNCİK...kızlar içimi rahatlattınız valla.gerçi aldığım kilolardan memnundum ama yinede çokmu kilo aldım acaba diye düşünüyordum....evet canımcım 42 ile hamile kalmıştım..bakalım en çok kilo alan benmi olacam acaba??

kızlar ya bu arada birkaç gündür benim ellerim acayip şişiyor.bükemiyorum bile parmaklarımı nerdeyse.tuzluda yemiyorum.ayaklarımda sadece çok ayakta durduğum zmanlar oluyor.ama ellerimde niye oluyor.bilgisi olan varmı?normalmi acaba?

şekerim kaç kilosun toplamda. vede hamileliğin boyunca kaç kilo aldın

sorma srosecimm.en çok kılo alan benim galiba temmuz annelerinde.haftada 1 kılo alıyorummsenağlama boyum uzun olduğu için göstermiyorum 1 82 boyundayım 65 le başlamıştım şimdi 83 oldum senağlama ama hala yemekten alamıyorum kendimii lülülülülülü

şekerim boyun çok uzun en azından boydan kurtarıyosun takma kafana kiloları, sen devam et yemeye:icecream: doğumdan sonra veririz kiloları sen merak etme.Şeniz

ay canım keşke öyle olsa inşallah veririz.doğumdan sonra bol bol yuzucem jeyyar ancak öyle verebilirim kılolarımı metobalizmam çok yavaş çalışıyor yaa :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…