masallah canim benim sevindim senin adina..
benimde toplamda 6 oldu da ilk 5 bucuk ay felan almadim ben kilo :roflol:
ay kiiiiiiiiiiizzzzzz biri beni durdursunnnnnn :roflol:
salon kadini cizgimden cikicam yoksap
sen ne kılo almıssın kı 6 kılo almıstın demı ben 15 dayadım daha 2 ay var 20 yı gecer sanırsam
görümcem 4 nisan doğum yaptı. toplam 20 kilo almıştı. şimdiden 12 kilosu gitti.. şaka gibi... onu gördükten sonra çokda takmıyorum yanii. alınan kiloların çoğu ilk aylarda gidiyo zaten... 20 gündür yürüyüşe başladım. baya farketti sanki... çıtırlara taş çıkarırım vallaaa (tamamen bir motive cümlesidir yanlış anlaşılmasın :)
kızlar en cok ben alırım diye düşünüyordum en az alan benmi olmuş oluyorum ??
YAAAAAA 15KİLO ÇOKMU??ben 18 kilo aldım.şuanda 60 kiloyum.ama nerdeyse 1 ay olacak hiç kilo almadım.hergün tartılıyorum hergün aynıyım.halbuki sonlara doğru daha hızlı kilo alınır derlerdi.bende tam tersi oluyo sanırım.garanti 25 kilo alırım diyodum ama,o kadar çıkmayacam sanırım...ben kilolarımı pek vermek istemiyorum.karnım gitsin yeter.evet canım 6 kilo aldım yaa cok degilmi kız 15 kilo :bbo::bbo:
canımcım sanırım rekor bende 5 kilo aldım 30 haftadajeyyar
ama sen benden 1 hafta önden gidiyorsun o yüzden 6 kilo da hiççç fena değil bu arada 5-6 kilo arası alan sanırım 4-5 kişi var temmuz annelerinde
YAAAAAA 15KİLO ÇOKMU??ben 18 kilo aldım.şuanda 60 kiloyum.ama nerdeyse 1 ay olacak hiç kilo almadım.hergün tartılıyorum hergün aynıyım.halbuki sonlara doğru daha hızlı kilo alınır derlerdi.bende tam tersi oluyo sanırım.garanti 25 kilo alırım diyodum ama,o kadar çıkmayacam sanırım...ben kilolarımı pek vermek istemiyorum.karnım gitsin yeter.
YAAAAAA 15KİLO ÇOKMU??ben 18 kilo aldım.şuanda 60 kiloyum.ama nerdeyse 1 ay olacak hiç kilo almadım.hergün tartılıyorum hergün aynıyım.halbuki sonlara doğru daha hızlı kilo alınır derlerdi.bende tam tersi oluyo sanırım.garanti 25 kilo alırım diyodum ama,o kadar çıkmayacam sanırım...ben kilolarımı pek vermek istemiyorum.karnım gitsin yeter.
şekerim kaç kilosun toplamda. vede hamileliğin boyunca kaç kilo aldın
sorma srosecimm.en çok kılo alan benim galiba temmuz annelerinde.haftada 1 kılo alıyorumm boyum uzun olduğu için göstermiyorum 1 82 boyundayım 65 le başlamıştım şimdi 83 oldum ama hala yemekten alamıyorum kendimii lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?