kızlar kaç kilo aldınız

cadı adasu :mymeka:15 kılo çok olmasına çokta boğazlar durmayınca alınıyor iştekafamçokkarıştı ay ben 15 ide geçtim ona nedemelii :bbo:

kız ben ne yaptım bacım naniknanik bende yiyorum ama ne biliyim allahıma bin şükür almıyorum fazla sırnaşık şey:sm_cool:

ayy sana naniknanik ay ben çokmu fazla yiyroum acaba valla haftada 1 kılo alıyorum ay kendime aynada bakasım gelmiyor:bbo: .

ay canım keşke öyle olsa inşallah veririz.doğumdan sonra bol bol yuzucem ancak öyle verebilirim kılolarımı metobalizmam çok yavaş çalışıyor yaa :bbo:

şekerimm zaten bebek doğunca otomatikman 5-6 kilo gidiyoyerimseniben sonra emzirirkende kilolar yavaş yavaş gidiyomuş. ve bebekle uğraşırkende otomatik olarak kilo veriyosun. şöyle bi düşününce en az 10 kiloyu zaten hiç uğraşmadan vericez.:1closedeyes: kalanlarıda artık yavaş yavaaaşşş veririz artık dimi amaaa:teselli:

ayy sana naniknanik ay ben çokmu fazla yiyroum acaba valla haftada 1 kılo alıyorum ay kendime aynada bakasım gelmiyor .

hadi canım bizimi kandırıyosun sırnaşık şey ayda 1 kilo alsan 9 ayda 9 kilo olurdun bacım :dance: diger kilolar o ayın icinde numune olarakmı ekleniyor sırnaşık şey

hadi canım bizimi kandırıyosun ayda 1 kilo alsan 9 ayda 9 kilo olurdun bacım diger kilolar o ayın icinde numune olarakmı ekleniyor sırnaşık şey

ilahi adasu süpersin sen yaa sırnaşık şeysırnaşık şey ama doğru söylüyosun meraklı hanım ayda iki kilo almışşşjeyyar

ay kıslarrrr haftada 1 kılo alıyorum diyorummmmmmm :dilcikar: ayda 4 kılo diyorum bazen 6 kılo alıyorum haftada klava: diyorum sığacak yerim kalmadıı yataktan dönerken 3 kere düşünüyorum kafamçokkarıştı

aaaa şekerim pardon haftada demişsin ben ayda anlamışım jeyyarsırnaşık şey

ayda alsam çıkar göbek atardım valla jeyyar ay daha çokta var ağlıcam şimdi :çok üzgünüm:

ay kıslarrrr haftada 1 kılo alıyorum diyorummmmmmm :dilcikar: ayda 4 kılo diyorum bazen 6 kılo alıyorum haftada klava: diyorum sığacak yerim kalmadıı yataktan dönerken 3 kere düşünüyorum

meraklı canım benim işin şakası bi tarafada yerimseniben bişiii sorcam kocan hiç tutmuyomu seni düşerkeeennn sırnaşık şey

ay adam napsın canım gece ben hiç uyumuyorum resmen.her döndüğümde uyansa oda uyumaz.bazen dönerken filan zorlandığımda oturuyorum yatağa napayımm jeyyar

meraklı canım benim işin şakası bi tarafada yerimseniben bişiii sorcam kocan hiç tutmuyomu seni düşerkeeennn sırnaşık şey

kız düşüyorum dememişki dönerken 3 kere düşünüyorum demiş allah iyiligini versin sırnaşık şey

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 19 hafta ve 6 kilo napıcam ben yaaaaaaaaaa

az ye :roflol:saka sakabosver kiz okadardafazla deil..

bensabah tartildim toplamda 4 kilo almis görünüyorum..(ac karnina sırnaşık şey)
aksamlari iki kilo fark ediyo annamadim gitti.. yarin görcez bakalimmmm

yaa kızlar o bu neysede yaa ben şu 3 gündür sanki hamile degilmişim gibi okadar rahat yatıyorum ki uyandıgımdada kızımı eziyorum diye pişmanlık duyuyorum bir ara uyandım yüzükoyun yatmıştım yaa:1shok::bbo:

Son düzenleme:
kız düşüyorum dememişki dönerken 3 kere düşünüyorum demiş allah iyiligini versin sırnaşık şey

sağır duymaz uydurumuş benimkide o hesap sırnaşık şey ayyyyyyyy bana bişeyler oluyo kısssllaaaarrr göbüşüm çatlıcak şimdi gülmekten.:roflol::roflol:

alemsiniz valla kızlar....
bende gulmekten koptum yazılanları okuyuncasırnaşık şeysırnaşık şey

ay adasucum dikkat et yaa.bende geçen bir rüya gördüm tarlanın içinde yatıyomuşum yaa hertarıfımada taşlar batıyordu gerçek gibiydi senağlama sürekli rüya görüyorum yaa (

dikkat et kiz ezicen cocugu yasakkelime
benimki deil göbegimin üstüne saga sola yatinca bile tekmeliyo.. uyutmuyo iki gecedir.. illa sirt üstü yatcam ..
sinirleniorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…