ay canım keşke öyle olsa inşallah veririz.doğumdan sonra bol bol yuzucem ancak öyle verebilirim kılolarımı metobalizmam çok yavaş çalışıyor yaa :bbo:
ayy sana naniknanik ay ben çokmu fazla yiyroum acaba valla haftada 1 kılo alıyorum ay kendime aynada bakasım gelmiyor .
hadi canım bizimi kandırıyosun ayda 1 kilo alsan 9 ayda 9 kilo olurdun bacım diger kilolar o ayın icinde numune olarakmı ekleniyor sırnaşık şey
ay kıslarrrr haftada 1 kılo alıyorum diyorummmmmmm :dilcikar: ayda 4 kılo diyorum bazen 6 kılo alıyorum haftada diyorum sığacak yerim kalmadıı yataktan dönerken 3 kere düşünüyorum kafamçokkarıştı
ay kıslarrrr haftada 1 kılo alıyorum diyorummmmmmm :dilcikar: ayda 4 kılo diyorum bazen 6 kılo alıyorum haftadaklava: diyorum sığacak yerim kalmadıı yataktan dönerken 3 kere düşünüyorum
meraklı canım benim işin şakası bi tarafada yerimseniben bişiii sorcam kocan hiç tutmuyomu seni düşerkeeennn sırnaşık şey
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 19 hafta ve 6 kilo napıcam ben yaaaaaaaaaa
kız düşüyorum dememişki dönerken 3 kere düşünüyorum demiş allah iyiligini versin sırnaşık şey
yaa kızlar o bu neysede yaa ben şu 3 gündür sanki hamile degilmişim gibi okadar rahat yatıyorum ki uyandıgımdada kızımı eziyorum diye pişmanlık duyuyorum bir ara uyandım yüzükoyun yatmıştım yaa:1shok::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?