kızlar kaç kilo aldınız

dikkat et aman srosecim çatlayıverir hee jeyyar çok güle ıkınırken filan dikkat etmek lasım artıkın derimiz gergin çatlarız yerimseniben

yaa kızlar benim ic karnım geniş sanırım kızım kıpırdamıyor icerimi kacıyor nedir yan yatınca cok tekmeliyor

dikkat et kiz ezicen cocugu yasakkelime
benimki deil göbegimin üstüne saga sola yatinca bile tekmeliyo.. uyutmuyo iki gecedir.. illa sirt üstü yatcam ..
sinirleniorum bazen

ya ben sırt üstü filan yatamıyorum son 2 haftadır sadece sola yatıyorumm.kafamçokkarıştı

dikkat et aman srosecim çatlayıverir hee jeyyar çok güle ıkınırken filan dikkat etmek lasım artıkın derimiz gergin çatlarız yerimseniben

fenamı kııııssss en kötüsü ilk doğum haberini ben veririm sizlereee sırnaşık şeysırnaşık şey

kız dur erkenden dogurmayamı niyetlendin biraz daha dursunda dalanıp budaklansın icerde :dance:

ben gece uyandıgımda kendimi şekilden şekile girmiş buluyorumCADIARZU...kafam eşimin yastıgında, bacaklarım baska yerde, kendime nasıl bir pozisyon buluyorsam...deli gibi yatıyorum...kafamçokkarıştı

ay ablamında hiç çatlağı yokmuş sen doğuma gir ıkınırken bacak araların çatlasın çok kotu yaa

ayy cilek mobilyadan geldiler kızlar dönerim birazdan kızımın dolabı geldi yaşasınnnn :dance:

ya ben sırt üstü filan yatamıyorum son 2 haftadır sadece sola yatıyorumm.kafamçokkarıştı

meraklı canım benim bebek için en sağlıklı pozisyon sol yana yatmakmış sen en doğrusunu yapıyosun. bebek daha iyi beslenirmiş sol yana yatınca zaten bütün uzmanlar sol yana yatmayı tavsiye ediyoyerimsenibenyerimseniben

bende okuduğum için sürekli sola yatıyorum.sağda organlar bebişin üstüne düşüyomuş sırt üstü yatınca yeterli solunum olmuyomuş.zaten sırt üstü yatıp doğrulduktan sonra nefes darlığı oluyor sizdede oluyormu bilmiyorum.rahatsız oluyor surekli ama bebişim için jeyyar

ben gece uyandıgımda kendimi şekilden şekile girmiş buluyorumCADIARZU...kafam eşimin yastıgında, bacaklarım baska yerde, kendime nasıl bir pozisyon buluyorsam...deli gibi yatıyorum...kafamçokkarıştı

dikkat et sende oncacım yaa depinmeden yat kıss jeyyar

kız düşüyorum dememişki dönerken 3 kere düşünüyorum demiş allah iyiligini versin

KIZLAR ÇOK HOŞSUNUZ YA HERŞEYİ YANLIŞ ANLAMIŞINIZ HAFTAYI AY SANIP DÜŞÜNMEYİ DÜŞMEK GİBİ OKUYUP lülülülülülü AKLINIZ NERDE BUGÜN PEK Bİ KOMİKSİNİZ...yerimsenibena.s.

bunları okurken açmı kaldınız yemek mi düşünüyonuz yoksajeyyar

uremcim bugün böle bi anlaşılmazlıktır gittüü ama inan bana çok güldüm heleki kendime sırnaşık şeysırnaşık şey düşünmeyi düşmek anlayıp kıza öyle yanıt verdim yaa:roflol::roflol:

boşanıp da semerimi yemeğe karar verdim arkadaşlar
yaaaa ben hala hızla kilo alıyorum
almamışım gibi geliodu ama şimdi tam 85 kilo cıktım daha 2 gun once 83 tum yaaaaaaaaaaa
ne yapmam gerekiyoryavas kilo alan arkdisler siz napiyosunuz da almıyosunuz
ben cok tatlı yiyom ondan mıdır kineeeeeeeeeeee

canım insan da iştah ve istek olduktan sonra, ne kadar hergun yataktan kararlı kalksakta dikkat edicem diye boş yani...zaten bir insan 2 gunde 2 kilo alması imkansız...buyuk ihtimalle vucudun su tutmustur, ödem baslamıstır...bebişin buyudugu için içinde bulundugu sıvı felan artmıstır...

mutlaka yediğin tatlıların kiloda payı var ama 2 gunde 2 kilo aldırmaz onlarda...bence kafana takma, daha dikkatli ol...dogumdan sonra bizlerde de hiççç kilo kalmayacak

Kizlarrr Biraz önce Tartildim Ayniyim.allahim Inşallah Daha Almammm.5 Aylikken Yine Ayni Kilodaydim.ve Yine Ayniyim.ama Sizlere Göre Ben Daha Kiloluyum.daha Fazla Almamak Için çok Dikkat Etmem Lazim

moralim bozuldu ya,benim kalcam ve popom(kusura bakmayin) catladi..sinirlerim bozuluyor...dogumda da boyle birseyi ilk defa duydum....:bbo:

ay canım bendede var bacaklarım ve popomda bir dünya para verdım bitkisel yap aldım.karnım çatlamadı ama oralarım yarıldı gıttı..bazen geçiyorlar(kırmızılıklar kaayboluyor) bazen gene çıkıyorlar.inşqllqh doğumdan sonra geçerlerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…