dikkat et kiz ezicen cocugu yasakkelime
benimki deil göbegimin üstüne saga sola yatinca bile tekmeliyo.. uyutmuyo iki gecedir.. illa sirt üstü yatcam ..
sinirleniorum bazen
dikkat et aman srosecim çatlayıverir hee jeyyar çok güle ıkınırken filan dikkat etmek lasım artıkın derimiz gergin çatlarız yerimseniben
ya ben sırt üstü filan yatamıyorum son 2 haftadır sadece sola yatıyorumm.kafamçokkarıştı
meraklı canım benim bebek için en sağlıklı pozisyon sol yana yatmakmış sen en doğrusunu yapıyosun. bebek daha iyi beslenirmiş sol yana yatınca zaten bütün uzmanlar sol yana yatmayı tavsiye ediyoyerimsenibenyerimseniben
ay ablamında hiç çatlağı yokmuş sen doğuma gir ıkınırken bacak araların çatlasın çok kotu yaa
ben gece uyandıgımda kendimi şekilden şekile girmiş buluyorumCADIARZU...kafam eşimin yastıgında, bacaklarım baska yerde, kendime nasıl bir pozisyon buluyorsam...deli gibi yatıyorum...kafamçokkarıştı
kız düşüyorum dememişki dönerken 3 kere düşünüyorum demiş allah iyiligini versin
catlamiyos die sevinirken bi de dogumda catlamaktan mi korkcaz simdi senağlama böyle biseyide ilk kez duydum yha .. nedir bu cilemiz :)
ay ablamında hiç çatlağı yokmuş sen doğuma gir ıkınırken bacak araların çatlasın çok kotu yaa
boşanıp da semerimi yemeğe karar verdim arkadaşlar
yaaaa ben hala hızla kilo alıyorum
almamışım gibi geliodu ama şimdi tam 85 kilo cıktım daha 2 gun once 83 tum yaaaaaaaaaaa
ne yapmam gerekiyoryavas kilo alan arkdisler siz napiyosunuz da almıyosunuz
ben cok tatlı yiyom ondan mıdır kineeeeeeeeeeee
moralim bozuldu ya,benim kalcam ve popom(kusura bakmayin) catladi..sinirlerim bozuluyor...dogumda da boyle birseyi ilk defa duydum....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?