kızlar kaç kilo aldınız

ay kıslar bacaklarınızıda yağlayınn.yağlanmadık yeriniz kalmasın.her yer anlayın yani jeyyar çatlaklar 1 sene içinde bazı yağlarla geçiyormuş.olmadı renk tonu düzenleyiciler var onlardan kullanırız.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bugün doktorda tartildimmmmmmmm veeeeeeeeeeee

29 +4 haftaligiz ve simdiye kadar toplammmm 4 kilo almisim yuppiiiii

:sm_cool::sm_cool::
bugün doktorda tartildimmmmmmmm veeeeeeeeeeee

29 +4 haftaligiz ve simdiye kadar toplammmm 4 kilo almisim yuppiiiii

bak geçenlerde çok kilo almaya başladım diye üzülüyodun ama temmuz annelerinin en az kilo alanı hala sensin maşalllah bebeğinin de gelişimi iimiş yerimseniben

sabah tartıldım ve bugun itibariyle 27+3 gunluguz ve ben 12kg almıs bulunmaktayım...1 haftada 1.2kg almısım...

siz nasıl kilo almıyorsunuz ya....

ay bende şaşaıyorum ya bu ne ya kıskandım valla üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar valla benim psikolojim bozuldu ben tam 18 kilo aldım yarın 30 haftalık olcas doktor her seferinde kızıo ama beceremiorum ya kilo almamayı
yaz geldi umarım iştahım kapanır
sigarayı bıraktıım için böyle oldum galiba 62 ile hamile kaldım 80 kiloyum eski halime dönemicem die çok korkuyuorum...

canım bende seninle aynı durumdayım...62ile hamile kaldım...şimdi 74 kgyum...doktorum doguma 74kg ile ğirmemi istemişti...daha 3 ay var...80kg yu gecerim bu gidişle

yok bacım ya 72 ile hamıs kaldım
15 gun once tartıldım 84 dum 10 mayısta dr gıtcem ne kadar aldım bılmıyorum boy da 1,64

canmım en azından boy var çok kilolu göstermez.. hem belki su tutyodur vücudun onun içindir canım ..doktora nereye gidiyosun canımm

Ya ben evlendiğimde 53 kiloydum. 1,5 sene sonra hamile kaldığımda 63 tüm. Şimdi 74 oldum. Evlendiğim halimle şuanki farkım 21 oldu. kendimi tanıyamıyorum. boyum da 1,62. Tostoparlak bişey oldum.

yok bacım ya 72 ile hamıs kaldım
15 gun once tartıldım 84 dum 10 mayısta dr gıtcem ne kadar aldım bılmıyorum boy da 1,64

anem bende 72 ıle kaldım şimdi 81 olmuşum canımm..doğumda doksanı görecez nasıl vereces kokrmaaya başladım yaaa...bıde oğluşum kılolu normalden 1500 gr olmuş daha 3 ay var normal doğumdayapamıcam dıe kokuyorum....

ben ankrada degılım canım suan esımın işi nedenıyle yanı tayın çıkktı

bende 9 kg aldım doktorum bana dikkat et fazla kilo alıyosun dedi daha 28+1 im ...
ama ben bi türlü boğazıma dur diyemiyorum
şekerli şeyleri özellikle çok yiyorum bi türlü kendimi alıkoyamıyorum onlardan...

vallaha en son bidigim toplam 3 bucuk aldim simdi kac olmusum bilemem
6 mayis gidince bakariz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…