kızlar kaç kilo aldınız

bencede oncacım bakıyorum kendime aynada hiç 18 kılo almış bir halim yok jeyyar sadece göbekten ibaretimm.yok yok ben yemeye devam :icecream:

ye canım ye afiyetler olsun lop lop yağlarımız fışkırdığı zaman da su topluyoruz biz deriz yada kemiklerim kalınlaştı benim:roflol::roflol:

bencede oncacım bakıyorum kendime aynada hiç 18 kılo almış bir halim yok jeyyar sadece göbekten ibaretimm.yok yok ben yemeye devam :icecream:

yok canım benim aldıgım SU lar vucuduma eşit dağıldı...basen popo göbek...:roflol::roflol:

kemikler nasıl kalınlaşır kıss :roflol:
su topluyos bir nevi kandırıyosda jeyyar aman can boğazdan gelir :teytey:

yin anam yin yarasın bebişlerimize onlara lop lop et olsun. kendimi düşünüyosam namertim.:dilcikar: hepsi bebişim için :hooray:

kızlar ne iş kendinizi böyle kandırmayamı başladınız artık su tutuyonuz ssuuu :roflol::roflol:

kısllarrr yapmayın vücudumuz suda tutuyodur ama heryerimiz alıyo vermeside kolay olur inş.yiyin anacım yiyinn:dance::roflol::roflol:

kızlar kızlarr :teytey:
ben 100 geçermişim doktor oyle dedi :teytey:
bu ay 4 kılo almışım : buna bile çok sevindim jeyyar
morelimi bozmucam :teytey: banane kılolardan :t

arkadaşlar ben tam 5 kilo almış bulunuyorum...3 ay var orada da bi 3 kilo alsam toplam 8 kilo almış olurum..gerçi bundan sonra belki daha çok alırım belli omaz...ama ben çok kilo almak istemiyorum...çok dikkat ediyorum hamileliğin başından beri..sağlıklı besleniyorum süt meyve sebze yemeklerini ihmal etmiyorum...bakalım aslında kafaya takıyoruz kiloları ama önemli olan bebişler onlar sağlıklı olsunlarda gerisi hikaye...

ne kadar dikkat edersem edeyim boşşşş....dun akşam yemegine kadar herşey çok normaldi....misafir geldi yemekten sonra gelirken pasta getirmişler...saat 10 gibi kocaman 1 dilim yedim...1-2 saat sonrada yattım...dısardan mudahale edilmeyen bir ortamda yaşamak istiyorum...bu gidişle çokkk kilo alıcam

bende bu sıralar müthiş tatlı yiyorum eşim akşam getirmiş..mutfağa gidip gelip yiyorum .. hamileliğim boyunc 6 kilo aldım diye sevinirken bu aya6 kilo da üstüne eklemezsem iyi

valla insanın gözu dönuyor...dun iş çıkısı markete girdim...ne almak için girdim neler aldım bende anlamadım...ne görduysem aldım...arabada hemen yemege basladım...

valla insanın gözu dönuyor...dun iş çıkısı markete girdim...ne almak için girdim neler aldım bende anlamadım...ne görduysem aldım...arabada hemen yemege basladım...

AL BENDEN DE O KADAR İŞYERİNE BİLE BESLENME TAŞIR OLDUM.
BENDE ÇOK KÖTÜ OLDU.
AKLIMDA SÜREKLİ YEME FiKRİ.
GEÇEN AY KONTROLÜMDE TOPLAMDA 3 KİLO ALMIŞTIM.
EVDE KONTROL EDİYORUM ŞU ANDA +5 İLE DEVAM ETTİRİYORUM HAMİLELİĞİMİ.

sen iyisin canım...ben +12ile yola devam ediyorum...tam da yatarken aklıma daha çok yemek fikri geliyor...hatta tatlılar o saatlerde aklımdan hiç çıkmıyor...
1 gun önce tatlı yemeyeyim diye yoğurda pekmez katıp yedim...fisfisfis

BENDE GECE KALKIP SÜREKLİ TATLI BİRŞEYLER ATIŞTIRIYORUM.

benim tatlıyla aram çok yok.sadce günde 1 tane bitter çiklolta yiyorum.bazen krize giriyorum tabii.ozamanda gözlrim dönüyor:bbo:

günde 1 tane cikolata yiyorum ve tatlıyla aram yok diyorsun yaa meraklı pess vallahi:roflol::roflol: kız ben onu bile yemiyorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…