kızlar kaç kilo aldınız

kız adasu senin buraya girmeni yasaklıyorum :mymeka: ay sen ne yıyosun kıss :bbo: benim yemeklede aram yok

Kizlar Yaa Valla Ben Tatli Hiç Yemiyorum Hatta Yemeklerle Bile Bazen Ekmek Yemiyorum.ama Tabi şekerim Yüksek çiktiği Için Dikkat Ediyorum.ki öncedende Tatli Yemiyodum.ayda Bir Falan Aklima Gelirse Bi çokonata Hayir Demezdim

kız adasu senin buraya girmeni yasaklıyorum :mymeka: ay sen ne yıyosun kıss benim yemeklede aram yok

napıyım şekerim canım istemeyince zorlada yenmiyor gerci canım bu sıralar hic bişi istemiyor zorla yemek yiyorum diyebilirim yani ama tatlı dediniz yalancı tavuk gögsü cekti canım eşimde bayılır dedim adam ne zamandır yemiyor yapıyım bari bende az bişi yerim artıksırnaşık şey

isteyenlere tarifi veriyim ayrıntılı isteyene yazarım tekrar

3 cay bardagı un
3 cay bardagı şeker
1 litre süt
1 paket vanilya

ben bu tatlıyı cok seviyorum icinde yag olamadıgı icin cokta rahat yiyebiliriyorum :sm_cool:

yok be canım inanki margarine gerek yok aynı tad hic bir degişiklik yok yani :)

vanilya varya onun kokusunu veriyodur ben not alimde yaparım en azından kılo değilde proteyin kalsiyum alırım ss

vanilya varya onun kokusunu veriyodur ben not alimde yaparım en azından kılo değilde proteyin kalsiyum alırım ss

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

önce unu birazcık kavur ama fazla degil sararmasın un, sonra şekeri vanilyayı ekle süttüde yavaş yavaş ekleyip karıştır muhalebi kıvamına gelinceye kadar karıştır bir kaba döküp buz dolabında 2 ,3 saat kalsın sonra bir güzel dilimle ve ye şekerim :icecream:

az bişey içine margarin koysaydın kıssjeyyar

benimde tatlıyla aram yok normalde çikolataya bayılırdım ama midem maalesef yiyemiyorum ama dondurma çoook tüketiyorum valla hergün nerdeyse:icecream:
bu arada margarin tüketmeyinnnnnn...son günlerdeki reklamlara aldanıp.....uzman görüşüdür:smiley-cool:

yok şekerim kulanmıyorum margarin bende hergün yarım litre dondurmayı bitiriyorum vallahi :dance:

kıs bebişini üşütcen :roflol: ay ben anneme demiştim dondurma yiyorum diye bebişin üşür demişti çok gülmüştüm :roflol: ben yiyemiyorum yaa hastayım ben senağlama

valla bizim evde yaz kış dolaptan su içilir :1rolleyes: çocukken bademcik yüzünden yiyemiodum sonra ameliyat oldum şimdi de kronik bronşit var ama ilk defa bu yıl fazla hasta olmadıma.s:sm_cool:

u2remcim çok geçmiş olsun şekerim ama dikkat et sen yinede küçükken bende çok bronşit olurdum neden olurdum bilmiyorum tabi.evdende dışarı çıkmazdık.diyolarya sakınan göze çöp batarmış aynen o misali.ben hala yıyemiyorum tabii..

bidenem aldim tarifini .. birazdan yaparim ..
unu öyle sade mi kavuruyos yagsiz ?

bidenem aldim tarifini .. birazdan yaparim ..
unu öyle sade mi kavuruyos yagsiz ?

evet canım yagsız teflonda fazlada kavurmuyosun zaten fazla saramıycak maksat unu biraz ısıtmak

ay desene bu akşam tatlı olarak yalancı tavuk gögsü olucak herkezde bende yaptım öglen dondu hatta cok güzel kesiliyor kalıp gibi yemekten sonra kocişimle yiycez bide yanına dondurma ohhhh :icecream:

ayy yaptim tatliyii .. yanniz bi saat sonra annemlere gidicez .. bi saat de sogup donarmi acaba :S? giderken götürsem ..

merakli ins. canim.

ooo tarifler felan verilmiş...afiyet bal şeker olsun kızlar...

bizde akşam annemlerdeydik...annem tatlı yapmıs, babamda tatlı almıs...ohhh dedim...ben hergun karar alayım abur cubur yemek yok diye dedim...siz bana komple kuruyorsunuz dedim....

meralcim azıcıkta bana ver o azminden canım

ben bu ay hıc kılo almamısım 57 ıle hamıle kaldım 60.6 yım.....

ustelık aklıma gelen herseyı yıyorum...hele cıkolata sınırsız....:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…