sen ciddi misin yahu, hele hele ikiz hamileliğin varken:)
vay be, sadece ve sadece 2.5 kilo.
41 kere maşallah, ben de senleyim 28+1 ama 57 ile hamile kaldım, şu an 65,5 kilo oldum ve de dikkat ediyorum, yani saçmalamıyorum desem yeridir. şimdiden 8.5 kiloyu devirdim bile...
bende yaptim ama bana göre deilmis.. esim ve babam begendi .. onlar yediler ..bana cok tatli geldi..
yanina dondurma olsaydi ii olurdu mCX
adasucum tarifin için teşekkürler bende yaptım :) çok güzel oldu ben birde blendırdan geçirdim pişirdikten sonra pürüzsüz oldu.kocişle dün yedik bugünede az kaldı.bir dahaki sefere içine damla sakızı atmayı denicem.
bende yasaklıyorum kızlar valla moralim bozuluyor...az kilo alanlar girmesin...
biraz önce sağlık ocagında tartıldım, 3kg almısım 1 ayda...milletin tartısında sorun var heralde...bu gidişe dur demem lazım...
oncacım senin tartında doğrumu çıkıyosunn ay canım benim valla ben 3 kılo alsam göbek atıcam geçen ay 6 kılo birden aldım bu ayda 4 kılo öncedende 8 kılom var toplam 18 kılo yanii bu ay için hırs yaptım 2 kılo alıcammm Çok üzgünüm çoook
oncacım senin tartında doğrumu çıkıyosunn :roflol: ay canım benim valla ben 3 kılo alsam göbek atıcam geçen ay 6 kılo birden aldım bu ayda 4 kılo öncedende 8 kılom var toplam 18 kılo yani.bu ay için hırs yaptım 2 kılo alıcammm Çok üzgünüm çoook
canım hiç bir tartı birbirini tutmuyor...ben evdeki kendi diğital baskulumu baz alıyorum...ondada toplamda 12kg almıs bulunuyorum...sağlık ocağındakinde gecen ay 6 bu ay 3 gösteriyor...ben baktım 3kg almıs gördum, kadın da 5kg almısım gibi gibi girdi bilğisayara...uçacaktımklava:
doktorun tartısındada toplamda 6kg almıs gözukuyorum ve en son gittiğimde fazla almıssın dedi...
ama ben evdekini baz alıyorum...meraklıcım varmısın birlikte savas açalım ıvır zıvıra...msnden yazısabiliriz istersen
ay kıslar ya abur cubur yememek için kendimi zor tutuyorumm zaten birde tarifler veriyosunuzsenağlama dünden beri buyuk hırs yaptım ve hiç abur cubur yemedim.. ay az kılo alanların buraya girmesini yasaklıyorumm :icecream:
ay oncacım o hasas tartılar çok hasas jeyyar üstündeki tozları bile ağırlık olarak gösteriyor dimi canımm :roflol: valla canım ben başladım dunden beri.sanada tavsiye ederim çok kılo aldıran ABUR CUBUR ve EKMEK :1shok: ben msn mi atıyım istersen canım özelden
canım bi kere boyun çok uzun. aldığın kilolalar fazla görünse bile boyuna orantılanırsa o kadarda çok değil. yani boyu 165 olan bir kişinin aldığı 18 kiloyla senin aldığın 18 kilo aynı şey değil bence... bundan sonra dikkat edersin olur biter. eve alındımı yeniyo o aburcuburlar. ben artık eve gereksiz hiç birşey almıyorum. olmadımı yenmiyo zaten. bi kaç gün yemedinmi alışıyosun. benimde görünürde pek bişi yok gibi duryo ama fazla kilo almışım. ama ekmeği azalttım yürüyüşe başladım durdu gibi kilo alımım daha iyi şimdi.. .
attım canım şimdi,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?