kızlar kaç kilo aldınız

sen ciddi misin yahu, hele hele ikiz hamileliğin varken:)

vay be, sadece ve sadece 2.5 kilo.
41 kere maşallah, ben de senleyim 28+1 ama 57 ile hamile kaldım, şu an 65,5 kilo oldum ve de dikkat ediyorum, yani saçmalamıyorum desem yeridir. şimdiden 8.5 kiloyu devirdim bile...

evet herkes cok sasırıyor ıkıze gore kılon cok ıyı dıyolar...:sm_cool:

bence bırazda bunye meselesı ...yedıgımı yakıyor demekkı vucudum.....

senınde cok fazla degıl genede.....(belkı bebegın almıstır kıloları):dance:

aslında bu haftalardan sonra cok alınırmıs bundan sonra dıkkattttttttt.....

adasucum tarifin için teşekkürler bende yaptım :) çok güzel oldu ben birde blendırdan geçirdim pişirdikten sonra pürüzsüz oldu.kocişle dün yedik bugünede az kaldı.bir dahaki sefere içine damla sakızı atmayı denicem.

bende yaptim ama bana göre deilmis.. esim ve babam begendi .. onlar yediler ..bana cok tatli geldi..
yanina dondurma olsaydi ii olurdu mCX

bende yaptim ama bana göre deilmis.. esim ve babam begendi .. onlar yediler ..bana cok tatli geldi..
yanina dondurma olsaydi ii olurdu mCX

kız cok tatlı olmuyor ki ne kadar kattın şekeri icine sen :1shok:

sagol canım mutlaka dene damla sakızlıda cok güzel oluyor birde cikolta sosuda cok güzel yakışıyor :icecream:

ay kıslar ya abur cubur yememek için kendimi zor tutuyorumm zaten birde tarifler veriyosunuzsenağlama dünden beri buyuk hırs yaptım ve hiç abur cubur yemedim.. ay az kılo alanların buraya girmesini yasaklıyorumm :icecream:

bende yasaklıyorum kızlar valla moralim bozuluyor...az kilo alanlar girmesin...
biraz önce sağlık ocagında tartıldım, 3kg almısım 1 ayda...milletin tartısında sorun var heralde...bu gidişe dur demem lazım...

bende yasaklıyorum kızlar valla moralim bozuluyor...az kilo alanlar girmesin...
biraz önce sağlık ocagında tartıldım, 3kg almısım 1 ayda...milletin tartısında sorun var heralde...bu gidişe dur demem lazım...

oncacım senin tartında doğrumu çıkıyosunn :roflol: ay canım benim valla ben 3 kılo alsam göbek atıcam geçen ay 6 kılo birden aldım bu ayda 4 kılo öncedende 8 kılom var toplam 18 kılo yanii:bbo: bu ay için hırs yaptım 2 kılo alıcammm Çok üzgünüm çoook

:1shok: :1shok:

ayy inanmıyorum yaw :1shok:

canım hiç bir tartı birbirini tutmuyor...ben evdeki kendi diğital baskulumu baz alıyorum...ondada toplamda 12kg almıs bulunuyorum...sağlık ocağındakinde gecen ay 6 bu ay 3 gösteriyor...ben baktım 3kg almıs gördum, kadın da 5kg almısım gibi gibi girdi bilğisayara...uçacaktımklava:

doktorun tartısındada toplamda 6kg almıs gözukuyorum ve en son gittiğimde fazla almıssın dedi...

ama ben evdekini baz alıyorum...meraklıcım varmısın birlikte savas açalım ıvır zıvıra...msnden yazısabiliriz istersen

ay neye inanmıyon adasucum ay sen beni erken doğurtcan ben sana kaç kere dedim kıss:mymeka: daha öncedende konuştuk gülüştük bu konuyla ilgili unutuyonmu ne kıss :roflol: ay şükür boyum uzun göbemi çıkara çıkara geziomm :roflol: 1 82 boyumda jeyyar kendimi 18 kılo almış olarak görmüyorumm.sana demedimmi bu sayfaya girme diye :mymake:

Son düzenleme:

ay oncacım o hasas tartılar çok hasas jeyyar üstündeki tozları bile ağırlık olarak gösteriyor dimi canımm :roflol: valla canım ben başladım dunden beri.sanada tavsiye ederim çok kılo aldıran ABUR CUBUR ve EKMEK :1shok: ben msn mi atıyım istersen canım özelden

canım bi kere boyun çok uzun. aldığın kilolalar fazla görünse bile boyuna orantılanırsa o kadarda çok değil. yani boyu 165 olan bir kişinin aldığı 18 kiloyla senin aldığın 18 kilo aynı şey değil bence... bundan sonra dikkat edersin olur biter. eve alındımı yeniyo o aburcuburlar. ben artık eve gereksiz hiç birşey almıyorum. olmadımı yenmiyo zaten. bi kaç gün yemedinmi alışıyosun. benimde görünürde pek bişi yok gibi duryo ama fazla kilo almışım. ama ekmeği azalttım yürüyüşe başladım durdu gibi kilo alımım daha iyi şimdi.. .

at canım...hemen eklerim seni

evet canım göstermiyorum kılomu zatennjeyyar benim avantajım işte.hamile kalmadan önce de kılolu değildim.bu 2 ay 10 kılo almazsam dahada göstermem.bakalım inşallah 100 olmam yaa :bbo:

ben şaşırıyorum kızlar hakkaten hepiniz az kilo almışsınız ben 16 kilo aldım 1 ayda 7 kilo alınca zaten önüne geçilmez oldu neyse artık durdu kilo alımım yürüyüş bandında yürüyorum artık günde yarım saat 40 dakika birde az yemeye gayret gösteriyorum.. onca hatırlarsan ben dikkat edecem demiştim o dikkat edeceğim ay 7 kiloyu devirdim: en iyisi çok kasmadan ilerlemek kesin 20 kilo alacam umarım geçmez 20 kiloyu neyse artık daha yavaş alıyorum kilo neyseki kilolu başlamadım gebeliğe.. artık insanlar kilomla ilgili espriler yapıyorlar dalga konusu oldum iyice:) hepsi geçecek bebişim sağlıkla gelsinde

kızlar kimse yokmu ya hiç iyi değilim moralim çok bozuk. kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…