Gebeliğe Hazırlık Kızlar kaçıncı ayınızda gebe kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bende 3 yıldır deniyorum bu ay klomen kullandım adetime 8 gün var inşallah hamileyimdir

Amin canım benim inşallah tekrar hemencik hamile kalırsın ve sağsalim kucağına alırsın

Evet haklısın canım neyse bakalım bugün gidicem işe yaramış mı şu femara haftaya da endokrine giderim baksın bir daha... 2-3 ay önce gittiğimde sorun yok insülin direnci çok abartılmış bir şey falan dedi benim zaten düşük de çıkıyor herkes farklı bir şey diyor artık hayırlısı

Bende 6. Ayımda kaldım clife macun almıştım 7. Ay kullanırım diye şansımdan kullanmama gerek kalmadı öylece kaldı dolapta garibim

Inşallah canım inşallah işe yaramıştır güzel haberlerini bekliyorum

Belki bu ay vardır bata kaç gün var
27 haziran canım belki bakalım. Soğan suyu ve keçiboynuzu kürüne başladım bugün 7 gün devam edicem. Bu ayda olmazsa doktora giderim artık. Gerçi 9 ay olacak. 1 sene bekleyin deniliyor ama, muayene olmakta fayda var.

4.ayda hamile kaldım. Ama regl döngüm kısa olduğu için 6 regl döngüsü geçmişti.. Yani 6 ay gibi düşünebiliriz. Sadece yumurtlama dönemine dikkat ettim o kadar.

Benim batımda 26 haziran canım bakalım bu ay gelicekmi bebişler

4.ayda hamile kaldım. Ama regl döngüm kısa olduğu için 6 regl döngüsü geçmişti.. Yani 6 ay gibi düşünebiliriz. Sadece yumurtlama dönemine dikkat ettim o kadar.
Ne güzel canım benim yumurtlamayı akıntıylamı kontrol ettin yoksa ovulasyon mu

Ne güzel canım benim yumurtlamayı akıntıylamı kontrol ettin yoksa ovulasyon mu
Telefon uygulamasıyla takip ettim. Ama 6.ayda da olmasaydı ovulasyon kullanacaktım.

Gebelik ihtimalini yüksek gösteren 4 gün vardı, 3'ünü değerlendirdik. Daha önceki aylarda da aynı şekilde yapmıştık aslında ama gebelik enteresan bir hadise. Gerçekten kendi zamanını bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…