- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
Inşallah yaaÇok teşekkür ederim amin inşallahRabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin gün aşırıda zaten gayet iyi kaçma şansı yok inşallah hemencik kalırsın
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum burdaMerhaba canım bende 3 yıldır deniyorum bu ay klomen kullandım adetime 8 gün var inşallah hamileyimdir
Umarım canm hayırlısı olsun güzel olan olsun hayatımızda hepAy ne güzel canım benim eklemissin altınada ne güzel inşallah 1 gün bende ekliycem sağlıcakla geçsin inşallah bebeğine kavuş
Amin canım benim inşallah tekrar hemencik hamile kalırsın ve sağsalim kucağına alırsınManevi olarak toparlayamadim malesef ama beyin kabullendi artik. Kader kismet Allahin hikmeti diyerek sabrediyorum. Inanirmisin ultrason resimlerini gormeyeyim diye galeriya bir aydir girmedim. Asla silemem ama tekrar da izlemeye, hatta uzakdan gormeye bile cesaret edemiyorum. Allah herkese saglikli hamilelik, Sagsaglim de kucağina almayi nasib etsin.
aaa teşekkür ederim denicem ilkkez duydum masaj için adetiiY
Youtuba ebru ceylan adet sokturucu masaj yaz hémen çikar çok kolay zaten
Amin canımUmarım canm hayırlısı olsun güzel olan olsun hayatımızda hep
Bir şey değil ne demek canımaaa teşekkür ederim denicem ilkkez duydum masaj için adetii
InsaAllah Allah sana da tam saglikli hamilelik nasib eder.Amin canım benim inşallah tekrar hemencik hamile kalırsın ve sağsalim kucağına alırsın
Evet haklısın canım neyse bakalım bugün gidicem işe yaramış mı şu femara haftaya da endokrine giderim baksın bir daha... 2-3 ay önce gittiğimde sorun yok insülin direnci çok abartılmış bir şey falan dedi benim zaten düşük de çıkıyor herkes farklı bir şey diyor artık hayırlısıAnladım canım bende zayıfım hicde kilo problemim olmadı 170 boyum 62 falan kiloyum 65 yukarı hiç çıkmadım ama bunlar var gittiğim doktorlar hep şaşırdı zayıf olmama rağmen bana verdiler demekki yüksekti baya hatırlamıyorum pandemiden gidemedim uzun zamandır insülin konturolune oturduğum ilçe küçük hastanede olmuyor insüline bakamıyorlar evet bende gilifor kullanıyorum bencede çok etkisi var başka bi doktorla görüş istersen açlıkda 99.99 çıkıyor benim oda iyi kabul ediliyor şekeri tatlıyı banada demişti ama gliforda vermişti göbek bölgesi yağsıyla çok alakası varmış sakın göbek bölgeni yağlandırma ozaman kontorol altında tutabilirsin demişti
Inşallah canım inşallah işe yaramıştır güzel haberlerini bekliyorumEvet haklısın canım neyse bakalım bugün gidicem işe yaramış mı şu femara haftaya da endokrine giderim baksın bir daha... 2-3 ay önce gittiğimde sorun yok insülin direnci çok abartılmış bir şey falan dedi benim zaten düşük de çıkıyor herkes farklı bir şey diyor artık hayırlısı
Belki bu ay vardır bata kaç gün var8 ay oldu benimde. Hala yok bebiş, bu aya bakıcaz artık :)
Ya ne güzel gelmiş bebiş macuna yazık olmuşBende 6. Ayımda kaldım clife macun almıştım 7. Ay kullanırım diye şansımdan kullanmama gerek kalmadı öylece kaldı dolapta garibim
27 haziran canım belki bakalım. Soğan suyu ve keçiboynuzu kürüne başladım bugün 7 gün devam edicem. Bu ayda olmazsa doktora giderim artık. Gerçi 9 ay olacak. 1 sene bekleyin deniliyor ama, muayene olmakta fayda var.Belki bu ay vardır bata kaç gün var
Benim batımda 26 haziran canım bakalım bu ay gelicekmi bebişler27 haziran canım belki bakalım. Soğan suyu ve keçiboynuzu kürüne başladım bugün 7 gün devam edicem. Bu ayda olmazsa doktora giderim artık. Gerçi 9 ay olacak. 1 sene bekleyin deniliyor ama, muayene olmakta fayda var.
Ne güzel canım benim yumurtlamayı akıntıylamı kontrol ettin yoksa ovulasyon mu4.ayda hamile kaldım. Ama regl döngüm kısa olduğu için 6 regl döngüsü geçmişti.. Yani 6 ay gibi düşünebiliriz. Sadece yumurtlama dönemine dikkat ettim o kadar.
Telefon uygulamasıyla takip ettim. Ama 6.ayda da olmasaydı ovulasyon kullanacaktım.Ne güzel canım benim yumurtlamayı akıntıylamı kontrol ettin yoksa ovulasyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?