- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
Amin canım benim daha 12+5 izNe güzel allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin doğduysa sağlıkla büyüsün kız mı erkek mi
Bende uygulama kullanıyorum canım bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam bendeTelefon uygulamasıyla takip ettim. Ama 6.ayda da olmasaydı ovulasyon kullanacaktım.
Gebelik ihtimalini yüksek gösteren 4 gün vardı, 3'ünü değerlendirdik. Daha önceki aylarda da aynı şekilde yapmıştık aslında ama gebelik enteresan bir hadise. Gerçekten kendi zamanını bekliyor.
Amin canım benim inşallah güzel sonuç alirız bu ay daha motive oldum karamsar hissetmiyorum sizlerle burda konuşmak çok iyi geldi inşallah hepimizede uğurlu gelir tosbiklerimiz olurMerhaba 1 yil 3 ay oldu gebelik yok bugunde catlatma ignenin 14.gunuydu ve negatif sonucUmarim bu ay hepimiz olumlu sonuc aliriz
Ovulasyon takibi yap dedi bana doktor femarayı kullandıktan sonra günlerimi yakaladım sonra oldu çok şükürA
Ayy yerim ya çok güzel
Çok sevindim canım darısı bizim başımıza inşallahOvulasyon takibi yap dedi bana doktor femarayı kullandıktan sonra günlerimi yakaladım sonra oldu çok şükür
Allah gonlunuze gore versin :)Bende uygulama kullanıyorum canım bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam bendeöyle işte hayırlısı bakalım
Sperm dna hasarına baktırın mutlaka4 yıl olacak neredeyse sebepsiz infertilite sorunumuz yok aşılama hsg yumurta büyütücü herşey yaptık akla gelen artık tüp bebek aşamasına geçtik
Baktırdık problem çıkmadı %13 çıktıSperm dna hasarına baktırın mutlaka
Merhaba canım şimdi tiroidler iyi durumda demi o iyiyse eşinizde de problem yoksa elbette olacaktır pekde bi onerim yok ben ilişkiden sonra kalkmayip bacaklarımı havaya dikiyorum sadece bu varkızlar selam ;
bu ay ilk denememi yaptım ancak bugün regli oldum cok uzuldum inanın. Daha önce 2 yıl önce düşük yapmıştım troid nedeni ile . Değerlerim düzeldi ancak neden ilk te olmadı diyorum ovülasyon ile takip ettim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bugün kadın doğum doktoruna gittim hormon testlerimi yaptırdım.
bana öneri yapabileceğiniz bir ey var mı ? bunu yap şunu yap diye
Merhaba canım şimdi tiroidler iyi durumda demi o iyiyse eşinizde de problem yoksa elbette olacaktır pekde bi onerim yok ben ilişkiden sonra kalkmayip bacaklarımı havaya dikiyorum sadece bu varkızlar selam ;
bu ay ilk denememi yaptım ancak bugün regli oldum cok uzuldum inanın. Daha önce 2 yıl önce düşük yapmıştım troid nedeni ile . Değerlerim düzeldi ancak neden ilk te olmadı diyorum ovülasyon ile takip ettim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bugün kadın doğum doktoruna gittim hormon testlerimi yaptırdım.
bana öneri yapabileceğiniz bir ey var mı ? bunu yap şunu yap diye
Hsg çektirin benceEvet canım 3 aydır kontroldeyim. Hormon testi vb testler normal, eşim sperm testi verdi o da sorunsuz sayılır. Klomen başladık, ilk aydan kist yaptı, bu ay klomensiz dene dedi. Bu ay normal yollarla da olmadı yine, bugün regl oldum.
11 aydır deniyorduk. Her şey normaldi. Ultrason, hormon testleri, amh değerim, eşimin sperm testi ama sürekli bir yıl dolmadan bir şey yapamayız diyorlardı. En son ben burda okuduklarımda hsg yi öğrendim. Son gittiğimde utana sıkıla doktora hsg mi çektirsem acaba dedim. Sen bilirsin dedi bana. Özele gidip çektirebilirsin dedi ve sonuç iki tüpüm de tıkalı. En başta bunu akıl edebilselerdi, tüm o testleri isterken hsg de çektirin deselerdi boşuna bu kadar zaman hayal kırıklığına uğramaz, her mens olduğumda o kadar üzülmezdim. Her şeyde vardır bir hayır tabi ki de bir yıl boşu boşuna beklemiş olduk. Umarım bundan sonrasında şansımız yaver gider de süreç daha da uzamaz. O mutlu sona ulaşırız.Merhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?