Gebeliğe Hazırlık Kızlar kaçıncı ayınızda gebe kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba 1 yil 3 ay oldu gebelik yok bugunde catlatma ignenin 14.gunuydu ve negatif sonuc Umarim bu ay hepimiz olumlu sonuc aliriz

Bende uygulama kullanıyorum canım bu ay olmazsa ovulasyon testi alıcam bende öyle işte hayırlısı bakalım

Merhaba 1 yil 3 ay oldu gebelik yok bugunde catlatma ignenin 14.gunuydu ve negatif sonuc Umarim bu ay hepimiz olumlu sonuc aliriz
Amin canım benim inşallah güzel sonuç alirız bu ay daha motive oldum karamsar hissetmiyorum sizlerle burda konuşmak çok iyi geldi inşallah hepimizede uğurlu gelir tosbiklerimiz olur

kızlar selam ;
bu ay ilk denememi yaptım ancak bugün regli oldum cok uzuldum inanın. Daha önce 2 yıl önce düşük yapmıştım troid nedeni ile . Değerlerim düzeldi ancak neden ilk te olmadı diyorum ovülasyon ile takip ettim ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Bugün kadın doğum doktoruna gittim hormon testlerimi yaptırdım.

bana öneri yapabileceğiniz bir ey var mı ? bunu yap şunu yap diye

Kızlar merhaba ben bugün doktora çıktim başka bi rahatsızlığımdan ötürü genel cerraha orda muayene oldum sonra ilaç yazicakdı evlimisin gebelik düşünüyomusun dedi evet dedim ozaman bunlar çok guçlü ilaç gebeliğe zarar verir betana baktıralım dedi tamam dedim kanımı verdim soniç 1.6 çıktı kadın doğum doktoruna sormuşlar şüpheli yükselmeye müsait kanını tekrarlasın demiş günlerimi değerlerdim bunları duymak bile çok sevindirdi bizi sizce nasıl olur çok düşük ama şüpheli dediler ve ilaçları yazmadılar

Mer
Merhaba canım şimdi tiroidler iyi durumda demi o iyiyse eşinizde de problem yoksa elbette olacaktır pekde bi onerim yok ben ilişkiden sonra kalkmayip bacaklarımı havaya dikiyorum sadece bu var

Mer
Merhaba canım şimdi tiroidler iyi durumda demi o iyiyse eşinizde de problem yoksa elbette olacaktır pekde bi onerim yok ben ilişkiden sonra kalkmayip bacaklarımı havaya dikiyorum sadece bu var

şuan tüm değerlerim iyi ancak TSH cok düşük ne yapmam gerekiyor Temmuz 1 randevu alabildim Endokrinolojiye

Hsg çektirin bence

11 aydır deniyorduk. Her şey normaldi. Ultrason, hormon testleri, amh değerim, eşimin sperm testi ama sürekli bir yıl dolmadan bir şey yapamayız diyorlardı. En son ben burda okuduklarımda hsg yi öğrendim. Son gittiğimde utana sıkıla doktora hsg mi çektirsem acaba dedim. Sen bilirsin dedi bana. Özele gidip çektirebilirsin dedi ve sonuç iki tüpüm de tıkalı. En başta bunu akıl edebilselerdi, tüm o testleri isterken hsg de çektirin deselerdi boşuna bu kadar zaman hayal kırıklığına uğramaz, her mens olduğumda o kadar üzülmezdim. Her şeyde vardır bir hayır tabi ki de bir yıl boşu boşuna beklemiş olduk. Umarım bundan sonrasında şansımız yaver gider de süreç daha da uzamaz. O mutlu sona ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…