- 25 Ağustos 2019
- 62.600
- 120.302
- 698
- 31
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
bende evlendiğimden 10 ay sonra başladım korunmasızlığada işte allahhh sana en kısa zamanda nasip etsin inşallahh adetleriniz düzenlimi doktora gittinizmi herhangi bi sorunuz varmı kan baktırdınızmı :) ama bayada gençsinn ben 24 yaşımda evlenmiştim :)Ben daha 22 yaşındayım 10 ayılık evliyim 4.ayım girdim adetim yeni bittipkos tiroid ünsilün olunca erken basladık çalismalara
3 aydır deniyoruz 4. Ayıma girdim bendeMerhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
Anladım canım sana ne çok ilaç vermişler insülin direncin kaç çıkmıştı acaba bir de tsh mı problemli o kaçtı acaba? Benim adetim inanılmaz düzensiz tam düzeldi derken yine bozuluyor. Kilom da yok öyle... Evlenmeden önce hep 45 gün civarı olurdu bu benim için normaldi evlendikten sonra herkes daha erken oluyor diye doktora gittim çocuk istersem problem olur diye. Doğum kontrol hapı kullandım. Kullanırken iyiydi ama bırakınca yine bozuldu ve daha kötü oldu en büyük pişmanlığım o hapları kullanmakSoktu canım şu şekilde anlatayım ben başım ağrıyodu halsizdim doktora gittim tesadüfen tiroidlerimi öğrendim kontrolller ilaç dozları falan fistan 2 aya bana uygun olan ilaç dozunu bulduk 100mg sonra buradaki doktorlar bana adet düzensizliğin varsa kadın doğuma çık dediler çıktim pkos dedi 2 ay doğum kontirol hapı kullandım bunları devlette gördüm sonra bana adet olunca 3.gün bu testleri ol dedi devlet olunca o teslerin hepsi orda olmuyodu bende özel bi hastanede yaptırdım pkos yok temizlenmiş dedi doğum kontrol hapını bırakabilirsin dedi sonra yine aynı gün dahiliyeyede çıkmıştım ordada ünsılin var dedi bide arada b12 kullanıyorum böyle çıktıbunlar bekarkendi sonra ben bebek isteyeli 1 ay olmuştu ben bi kontrol olayım dedim mart ayıydı gittim pek de biswy anlamadım sadece tiroidlere ve genel idrar kan tahlili oldum orda da en azından yumurtlaman var dedi bunları kullaniyorum dedim ilaçlarımı gösterdim hmm falan dedi öyle gecmişti bilemedim baska doktora muayene olasım var ama 6 ay dolsun diyorum oyle iste
Amin canım inşallah hayırlısıyla gelsin bebislerimizAralıktan beridir düşünüyoruz malesef yok Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Aynıyız canım ben bu ay masaj deniyorum yine olmazsa ovulasyon alicam3 aydır deniyoruz 4. Ayıma girdim bendehep takvimle takip ediyodum ovulasyon testi aldım bu sefer en azından günleri değerlendirmek için kendimi sıkmam stres olmam.
Kist çıkmıştı basit kist onun için ilaç kullandım gelecek adette başlayacağım inşallahInşallah tup bebekte güzel sonuçlar alirsınız canım nasıl gidiyor peki baslandımı tedaviye
Canım benim anlıyorum son dediğin beni bile çok üzdü tavsiyelerin için çok sağol gerçekten içimi rahatlattın doğum kont. neden pişman oldun benim kistlerimi temizlemişti rahimim temiz çıkmıştı 2 ay kullandım ama sadece ilk 7lerde çıktı tsh T3 T4 var onlarda kötüydü en son martta tsh:2.26Anladım canım sana ne çok ilaç vermişler insülin direncin kaç çıkmıştı acaba bir de tsh mı problemli o kaçtı acaba? Benim adetim inanılmaz düzensiz tam düzeldi derken yine bozuluyor. Kilom da yok öyle... Evlenmeden önce hep 45 gün civarı olurdu bu benim için normaldi evlendikten sonra herkes daha erken oluyor diye doktora gittim çocuk istersem problem olur diye. Doğum kontrol hapı kullandım. Kullanırken iyiydi ama bırakınca yine bozuldu ve daha kötü oldu en büyük pişmanlığım o hapları kullanmakBu arada son gittiğin doktor pek ilgilenmemiş heralde farklı bir doktora git birkaç ay sonra bence. Senin daha çok az vakit geçmiş adetin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir korkmana gerek yok hiç problemi olmayanların bile 6 ayda anca oluyor. Merak etme yani bebiş yakındır inşallah ovulasyon testi yap kesin için rahat eder... Benim de yarın kontrolüm var inşallah şu femara işe yaramıştır son gittiğimde yumurtlama olmamıştı ve rahim duvarı çok inceydi inşallah düzelmiştir çok korkuyorum bu da işe yaramadıysa diye haziranın ortasında doğacaktı bebeğim kalbi durmasaydı o yüzden bu ay ekstra bir hüzün var
Inşallah canım güzel haberlerle gelirsin buraya sonucunda insallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeKist çıkmıştı basit kist onun için ilaç kullandım gelecek adette başlayacağım inşallah
Yumurtlama masajımı? Ben onu duydum ama ne zaman yapılması gerekiyor ? Adetliyken mi süresini belirtmemişler o yüzden denk geldim ama yapmadımAynıyız canım ben bu ay masaj deniyorum yine olmazsa ovulasyon alicam
Ah kuzum ilk zamanlar bu ilaçlarımı kullanıyorum hastayım falan diye çok kafama takmıştim ama öyle olcak bişey değil tiroidler için kullandıgım hormon takviseyi insulinde yine benim hormonlarım için folik asitte bebiş olirsa eğer sağlı tutunup gelissin diye korkulcak bisey yok yani sonradan alışıp benimsedim sende uzülme biraz daha deniyim tekrar baktırırsın hepsine kafanda niye ilaç vermediler falan diye soru işareti kalmazCan
Canım benim anlıyorum son dediğin beni bile çok üzdü tavsiyelerin için çok sağol gerçekten içimi rahatlattın doğum kont. neden pişman oldun benim kistlerimi temizlemişti rahimim temiz çıkmıştı 2 ay kullandım ama sadece ilk 7lerde çıktı tsh T3 T4 var onlarda kötüydü en son martta tsh:2.26
T3:3.59
T4:1.51
Çıktı insülin devlete gitmiştim orda konturol olmadı ama o çok yüksek çıkmıyor 1000dozluk bi ilaç kullanıyorum günlük evet bu gittiğim pek iyi olmadı ilk gityiğimde başka sonra gittiğimde baska doktor vardı pek soru soramadım bilgi sahibi olamadım 6.ayımdada gebe kalmazsam ozaman hormon falan gerekli testleri özelde yaptırıcam şükür bu ilaçları 3 yıldır kullanıyorum her ay oluyorum ovulasyon alıcam bu ay yine olmazsa bu ay masajla dwniycem bakalım inşallah en kısa zamanda gelir bebişler
Canım ilk denememizde 1.ay da kaldım ama maalesef kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım, daha sonra iki adet dönemi bekledik ve o iki ay bitince bir ay denedik olmadı ikinci ayda hamile kaldım, sadece yumurtlama günü akıntımdan anladım onu takip etmiştimMerhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
Evliliğimin 5. ayında hamile kaldım ama hamileliğe karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım :)Merhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
Adetliyken yaptım adetim guzel gelsin ve yumurtlamayı tetiklesin diye simdede 1 hafta farklı masaja gectim youtubede ebru ceylan var ordan baktım ama masajların hepsinin1 ayda yapmayın diyor sadece 1 masaj farklı farklı var çünkü adet bitiminden hemen 1 hafta da yapılıyor öyle oyle bir gebeningünlügü diye instası var orda postta paylaşmış hangi masajlar yapılır diye ordan bulabilirsinYumurtlama masajımı? Ben onu duydum ama ne zaman yapılması gerekiyor ? Adetliyken mi süresini belirtmemişler o yüzden denk geldim ama yapmadım
Ya canım benim ne güzel inşallah saglicakla geçsin gebeliğin tosbiğini kucağına sağlıcakla alırsın ben yumurtlama akıntısı pek goremiyorum oyüzden günlerimi bilemiyorum gün aşırı şekilde devam ediyoruz şimdilikCanım ilk denememizde 1.ay da kaldım ama maalesef kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım, daha sonra iki adet dönemi bekledik ve o iki ay bitince bir ay denedik olmadı ikinci ayda hamile kaldım, sadece yumurtlama günü akıntımdan anladım onu takip etmiştim
20ci ayimdaMerhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
Ne güzel canım benim insallah sağlı bi gebelik geçirip saglıklıca kucağina al tosbiğiniEvliliğimin 5. ayında hamile kaldım ama hamileliğe karar verdiğimiz ilk ay hamile kaldım :)
Çok şükür canım hamileysen sağlıklı geçsin dogduysa sağlıcakla büyüsün20ci ayimda
Amin canım amin 30. haftaya geldim inşallah sağlıkla gelir Allah her isteyene nasip etsinNe güzel canım benim insallah sağlı bi gebelik geçirip saglıklıca kucağina al tosbiğini
Çok çokkk aminAmin canım amin 30. haftaya geldim inşallah sağlıkla gelir Allah her isteyene nasip etsin
1 buçuk yildir evliyim evliligimin 5 ayinda hamile kaldım,ama ondan oncesinde ilk evliligimde iki tane kaybim var kalp atislarindan dolayi.Merhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?