Gebeliğe Hazırlık Kızlar kaçıncı ayınızda gebe kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim canım Tsh çok yüksekmiş eskiden ondan vermiş demek ki ama ne güzel işe yaramış ilaçlar inşallah hiçbir şeye gerek kalmaz bebişin gelir doğum kontrol hapı başta iyi gibiydi ama daha kötü oldu sonra hatta ondan sonra pko dedi bana doktor hormon dengem bozuldu 80 günde adet olamadım ilaçla oldum hayatımda ilk kez... Bazılarına iyi geliyor bazılarına gelmiyor demekki benim tsh da 1,5-2 çıkıyor diğerleri de iyi ama insülin direnci için ilaç kullansam iyi olacak sanırım adeti düzenleyen o bence... insülin direncim çok yüksek çıkmasa da açlık şekerim 95-100 çıkıyor endokrinci beni zayıf görünce şeker yeme yeter o dedi gönderdi zaten pek yemiyordum birdaha gideyim en iyisi glifor versin bana da herkesin adetini düzenliyormuş

Ilaçlarimi kullandıgım için çok şükür düzenli 29 günde oluyor hormonlara daha baktirmadım onun için 6. Ayı bekliycem eğer bebeğim olmaza onun dışında iste gebelik öncesi idrar kan testi falan oldu hepsi iyi çok şükür öyle

ne güzell 29 olması bile güzell vallaa keske bende görebilsem 35 günde bir olurum hepp korona oldum maalesef 1ay gecikti korkuyorum

Amin canım benim allah ol dedimi olduruyor çok şükür kavuşmuşsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin burdan okuyanlarada umut olsun

ne güzell 29 olması bile güzell vallaa keske bende görebilsem 35 günde bir olurum hepp korona oldum maalesef 1ay gecikti korkuyorum
Canım herkesin döngüsü farklı sende 35 günde 1 oluyosan buda senin döngün normal senin döngünde merak etme

Canım herkesin döngüsü farklı sende 35 günde 1 oluyosan buda senin döngün normal senin döngünde merak etme
tabii öyledee şuan 26 gün geciktii korkuyorum ne olcak kistmi ne var bilmiyorum doktorum istanbulda gitmeye bile göüm kesmiyo sıkıldımm hiçbişe yapasım gelmiyo

Anladım canım bende zayıfım hicde kilo problemim olmadı 170 boyum 62 falan kiloyum 65 yukarı hiç çıkmadım ama bunlar var gittiğim doktorlar hep şaşırdı zayıf olmama rağmen bana verdiler demekki yüksekti baya hatırlamıyorum pandemiden gidemedim uzun zamandır insülin konturolune oturduğum ilçe küçük hastanede olmuyor insüline bakamıyorlar evet bende gilifor kullanıyorum bencede çok etkisi var başka bi doktorla görüş istersen açlıkda 99.99 çıkıyor benim oda iyi kabul ediliyor şekeri tatlıyı banada demişti ama gliforda vermişti göbek bölgesi yağsıyla çok alakası varmış sakın göbek bölgeni yağlandırma ozaman kontorol altında tutabilirsin demişti

8.ay da kaldım ilki 6.haftda kalbi durdu dusukten bir adet sonra da diğerine kaldım

tabii öyledee şuan 26 gün geciktii korkuyorum ne olcak kistmi ne var bilmiyorum doktorum istanbulda gitmeye bile göüm kesmiyo sıkıldımm hiçbişe yapasım gelmiyo
Ooo baya geçikmiş allah allah gebelik yoksa kesin olarak şu ebru ceylanın adet söktürücü masajını denese bi belki işe yarar gelir

İlk oğluma, ilk gece hamile kaldım.
İkinci oğlumda 11 ay bekledim.
Üçüncü oğlum sürpriz oldu. Beklemedigim bir şeydi. 4.5 aylıkken kaybettim.

Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin.

İlk oğluma, ilk gece hamile kaldım.
İkinci oğlumda 11 ay bekledim.
Üçüncü oğlum sürpriz oldu. Beklemedigim bir şeydi. 4.5 aylıkken kaybettim.

Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin.
İlk gece demekki tam yumurtlama günüymüş oğullarınız sağlıklıca büyüsün inşallah 3.gebelik için üzüldüm ama yinede hayırlısı dilekleriniz için sağolun inşallah kavuşcaz bebeklerimize

Çok teşekkür ederim amin inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin gün aşırıda zaten gayet iyi kaçma şansı yok inşallah hemencik kalırsın

Yaa canım benim çok üzüldüm ne zor bişey böyle olması allahım.yaşatmasın nasıl oldunuz peki toparlayabildiniz mi kendinizi
Manevi olarak toparlayamadim malesef ama beyin kabullendi artik. Kader kismet Allahin hikmeti diyerek sabrediyorum. Inanirmisin ultrason resimlerini gormeyeyim diye galeriya bir aydir girmedim. Asla silemem ama tekrar da izlemeye, hatta uzakdan gormeye bile cesaret edemiyorum. Allah herkese saglikli hamilelik, Sagsaglim de kucağina almayi nasib etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…