- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
- Konu Sahibi Yldzyldzay
-
Rica ederim ne demek ben teşekkür ederim canımCan
Canım benim anlıyorum son dediğin beni bile çok üzdü tavsiyelerin için çok sağol gerçekten içimi rahatlattın doğum kont. neden pişman oldun benim kistlerimi temizlemişti rahimim temiz çıkmıştı 2 ay kullandım ama sadece ilk 7lerde çıktı tsh T3 T4 var onlarda kötüydü en son martta tsh:2.26
T3:3.59
T4:1.51
Çıktı insülin devlete gitmiştim orda konturol olmadı ama o çok yüksek çıkmıyor 1000dozluk bi ilaç kullanıyorum günlük evet bu gittiğim pek iyi olmadı ilk gityiğimde başka sonra gittiğimde baska doktor vardı pek soru soramadım bilgi sahibi olamadım 6.ayımdada gebe kalmazsam ozaman hormon falan gerekli testleri özelde yaptırıcam şükür bu ilaçları 3 yıldır kullanıyorum her ay oluyorum ovulasyon alıcam bu ay yine olmazsa bu ay masajla dwniycem bakalım inşallah en kısa zamanda gelir bebişler
Ilaçlarimi kullandıgım için çok şükür düzenli 29 günde oluyor hormonlara daha baktirmadım onun için 6. Ayı bekliycem eğer bebeğim olmaza onun dışında iste gebelik öncesi idrar kan testi falan oldu hepsi iyi çok şükür öylebende evlendiğimden 10 ay sonra başladım korunmasızlığada işte allahhh sana en kısa zamanda nasip etsin inşallahh adetleriniz düzenlimi doktora gittinizmi herhangi bi sorunuz varmı kan baktırdınızmı :) ama bayada gençsinn ben 24 yaşımda evlenmiştim :)
ne güzell 29 olması bile güzell vallaa keske bende görebilsem 35 günde bir olurum hepp korona oldum maalesef 1ay gecikti korkuyorumIlaçlarimi kullandıgım için çok şükür düzenli 29 günde oluyor hormonlara daha baktirmadım onun için 6. Ayı bekliycem eğer bebeğim olmaza onun dışında iste gebelik öncesi idrar kan testi falan oldu hepsi iyi çok şükür öyle
Malesef 17 haftanin tamaminda kaybettim( bir ayim yeni doldu dusukden(((Çok şükür canım hamileysen sağlıklı geçsin dogduysa sağlıcakla büyüsün
Amin canım benim allah ol dedimi olduruyor çok şükür kavuşmuşsun allahım tüm isteyenlere nasip etsin burdan okuyanlarada umut olsun1 buçuk yildir evliyim evliligimin 5 ayinda hamile kaldım,ama ondan oncesinde ilk evliligimde iki tane kaybim var kalp atislarindan dolayi.
Kizim şuan 5 aylik oldu çok şükür rabbime.
Fransadaki doktorlar bana allaha kalmış bir iş dediler,kaybettigim bebeklerimi tam olarak sebebini bilemediler,kan vs testlerin sonucunda kan pihtilasmasi oldugunu solediler ama yinede allah kalmış bir iş bilemeyiz hamile kal cocugun kalp atislarini duyalim sonra aspirin yazacaz dediler,kalmadan önce icmek istememe ragmen istemediler.
Ikinci evliligimi yapınca bu kadzr olumsuzlugun ve olmaz demelerinin üstüne benim cocugum olmicak diye kendimide inandirdim resmen.gecen yil ramazanda adetim bitmisti bittigi gün deil ertesi gün iliski oldu,ondan sonrasıki gün olmadi sonrası gün birdaha olmuştu ve daha olmadi,ama o 2 iliskidede bi yerde okumustum bacaklari yukari doru dikmek oylece durmak bi kc dk bende hadi yapayım dedim hic umudum yoktu ama.
Adet tarihim gelmeden 1 hafta önce ben test yaptım positif çıktı.
Ilk önce rabbime el acarak aglaya aglaya o mubarek gunlerde istemem vesile oldu,ikinciside bir sebebi arasinizya bacaklarimi kaldirdim diyede olabilir diyorum ben.
Anlicaginiz 5 ay sonra oldu ve sadece 2 iliskide.
Rabbim isteyen herkeze nasip eylesin hergün kizimi gordukce dua ediyorum rabbim yurekleri evlat askiyla yanan her Müslüman kardeşim nasip eylesin
Canım herkesin döngüsü farklı sende 35 günde 1 oluyosan buda senin döngün normal senin döngünde merak etmene güzell 29 olması bile güzell vallaa keske bende görebilsem 35 günde bir olurum hepp korona oldum maalesef 1ay gecikti korkuyorum
Yaa canım benim çok üzüldüm ne zor bişey böyle olması allahım.yaşatmasın nasıl oldunuz peki toparlayabildiniz mi kendiniziMalesef 17 haftanin tamaminda kaybettim( bir ayim yeni doldu dusukden(((
tabii öyledee şuan 26 gün geciktii korkuyorum ne olcak kistmi ne var bilmiyorum doktorum istanbulda gitmeye bile göüm kesmiyo sıkıldımm hiçbişe yapasım gelmiyoCanım herkesin döngüsü farklı sende 35 günde 1 oluyosan buda senin döngün normal senin döngünde merak etme
Anladım canım bende zayıfım hicde kilo problemim olmadı 170 boyum 62 falan kiloyum 65 yukarı hiç çıkmadım ama bunlar var gittiğim doktorlar hep şaşırdı zayıf olmama rağmen bana verdiler demekki yüksekti baya hatırlamıyorum pandemiden gidemedim uzun zamandır insülin konturolune oturduğum ilçe küçük hastanede olmuyor insüline bakamıyorlar evet bende gilifor kullanıyorum bencede çok etkisi var başka bi doktorla görüş istersen açlıkda 99.99 çıkıyor benim oda iyi kabul ediliyor şekeri tatlıyı banada demişti ama gliforda vermişti göbek bölgesi yağsıyla çok alakası varmış sakın göbek bölgeni yağlandırma ozaman kontorol altında tutabilirsin demiştiRica ederim ne demek ben teşekkür ederim canımTsh çok yüksekmiş eskiden ondan vermiş demek ki ama ne güzel işe yaramış ilaçlar inşallah hiçbir şeye gerek kalmaz bebişin gelir doğum kontrol hapı başta iyi gibiydi ama daha kötü oldu sonra hatta ondan sonra pko dedi bana doktor hormon dengem bozuldu 80 günde adet olamadım ilaçla oldum hayatımda ilk kez... Bazılarına iyi geliyor bazılarına gelmiyor demekki benim tsh da 1,5-2 çıkıyor diğerleri de iyi ama insülin direnci için ilaç kullansam iyi olacak sanırım adeti düzenleyen o bence... insülin direncim çok yüksek çıkmasa da açlık şekerim 95-100 çıkıyor endokrinci beni zayıf görünce şeker yeme yeter o dedi gönderdi zaten pek yemiyordum birdaha gideyim en iyisi glifor versin bana da herkesin adetini düzenliyormuş
8.ay da kaldım ilki 6.haftda kalbi durdu dusukten bir adet sonra da diğerine kaldımMerhaba güzel kadınlarkaçıncı ayınızda hamile kaldınız hamile kalana kadar neler yaptınız yada kaç aydır uğraşıyorsunuz çok merak ediyorum ben 4.ayıma girdim bakalım bu ayda neler bekliyor beni hadi burda tecrübelerimizi paylaşalım konuşalım
Ne güzel allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin doğduysa sağlıkla büyüsün kız mı erkek mi20.ayımda gebe kaldım çok şükür
Ay ne güzel canım benim eklemissin altınada ne güzel inşallah 1 gün bende ekliycem sağlıcakla geçsin inşallah bebeğine kavuş8.ay da kaldım ilki 6.haftda kalbi durdu dusukten bir adet sonra da diğerine kaldım
Ooo baya geçikmiş allah allah gebelik yoksa kesin olarak şu ebru ceylanın adet söktürücü masajını denese bi belki işe yarar gelirtabii öyledee şuan 26 gün geciktii korkuyorum ne olcak kistmi ne var bilmiyorum doktorum istanbulda gitmeye bile göüm kesmiyo sıkıldımm hiçbişe yapasım gelmiyo
o nasıl oluyo kızz :)Ooo baya geçikmiş allah allah gebelik yoksa kesin olarak şu ebru ceylanın adet söktürücü masajını denese bi belki işe yarar gelir
Youtuba ebru ceylan adet sokturucu masaj yaz hémen çikar çok kolay zateno nasıl oluyo kızz :)
İlk gece demekki tam yumurtlama günüymüşİlk oğluma, ilk gece hamile kaldım.
İkinci oğlumda 11 ay bekledim.
Üçüncü oğlum sürpriz oldu. Beklemedigim bir şeydi. 4.5 aylıkken kaybettim.
Rabbim isteyen herkese çifter çifter nasip etsin.
Çok teşekkür ederim amin inşallahYa canım benim ne güzel inşallah saglicakla geçsin gebeliğin tosbiğini kucağına sağlıcakla alırsın ben yumurtlama akıntısı pek goremiyorum oyüzden günlerimi bilemiyorum gün aşırı şekilde devam ediyoruz şimdilik
Manevi olarak toparlayamadim malesef ama beyin kabullendi artik. Kader kismet Allahin hikmeti diyerek sabrediyorum. Inanirmisin ultrason resimlerini gormeyeyim diye galeriya bir aydir girmedim. Asla silemem ama tekrar da izlemeye, hatta uzakdan gormeye bile cesaret edemiyorum. Allah herkese saglikli hamilelik, Sagsaglim de kucağina almayi nasib etsin.Yaa canım benim çok üzüldüm ne zor bişey böyle olması allahım.yaşatmasın nasıl oldunuz peki toparlayabildiniz mi kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?