Kizlar kafam cok karisti yardimm nolur...

Senay_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
445
255
103
35
12+4 te detayli ultrasonda bakan doktor vucut yapisina gore %90 kiz dedi, bu gun 17+4 te kendi doktorumda randevum vardi kesin olarak ogrenirim umuduyla gittim Rabbime sukur herseyi iyi olculeri falan hic sknti yoktu cinsiyeti ne dedim gostermiyor dedi bayag ugrasti dedim meslektasiniz detaylida kiz dedi falan dedi yaniltici olabiliyor bacak arasi gormeden bisey soylemek istemiyorum falan dedi gene bayag ugrasti doner diye sonra sen erkek mi istiyorsun dedi tuhaf bi sesle dedim saglikli olsun fark etmez dedi o zaman biraz daha bekle onumuzdeki ay gosterir belki iyice kafam karisti deli oldum ciktim geldim eve. Ya hayir ne olursa olsun saglikli olsun ama biseyler almak istiyorum ilk hamileligim cok ozeniyorum bazi seyleri gorunce sonra diyorum cinsiyeti belli olsun oyle :KK43: yurt disinda kaliyorum su an bebek arabalari acaip indirimde kisin ne alan var ne kullanan var burda diye heralde ama heves ettigim hic biseyi alamiyorum akil verin ne yapayim ben kizlar?

Bence önce sakin ol Benim de ilk bebeğim alışveriş içinde sanırım 6. Ayı fln beklerim diye düşünüyorum. Bu kadar stres yapma

Bence önce sakin ol Benim de ilk bebeğim alışveriş içinde sanırım 6. Ayı fln beklerim diye düşünüyorum. Bu kadar stres yapma
Stres degil benimki canim sabirsizlik iste rabbim sanirim bana sabir vermemis her konuda boyleyim hemen hersey olsun bitsin istiyorum :(

Stresi indirim varken alamıyorum dediğin için dedim. Darısı başıma inşallah ben de sonuçları bekliyorum herşey yolundadır umarım

Kemik yapısı dedikleri şeyin doğruluk payı %50 tam anlamıyla bacak arasını görene kadar emin olma

Stresi indirim varken alamıyorum dediğin için dedim. Darısı başıma inşallah ben de sonuçları bekliyorum herşey yolundadır umarım[/QUOTE
Insallah canim zaten once saglikli mi diye telaslanmaktan aklimiz bisey gelmio sonra iyi oldugunu duyunca merak basliyo evet indirimden dolayi bayag uzuluyorum bir de esim ve ben tekiz yurt disindayiz esim tek calisiyo ay ay azar azar alalim diyoruz yoksa hersey tek seferde cok zorlayacak o yuzden birazda acelemin sebebi ama rabbim her zaman once hayirlisini versin insallah.

Kemik yapısı dedikleri şeyin doğruluk payı %50 tam anlamıyla bacak arasını görene kadar emin olma
Ya canim bi de bana %90 kiz dedi detaylidaki kadin daha 12+4 te 90 da cok yuksek bi yuzde bende direk kiz diye kaptirdim kendimi zaten e bu gun kendi doktorum bisey diyemeyince kalakaldim oyle saskinlik icinde hayirlisi bakalim artik.

Insallah once saglikli olsunlar zaten ama saglikli olduklarini da ogrenince merak basliyo ins sende iyi haberleri alirsin en kisa zamanda canim. Ya indirimlerden dolayi skknim biraz evet cunki yurt disindayim esim tek calisiyo herseyimizi kendimizin halletmesi lazim ay ay aliriz digorduk yavas yavas ama baslayamadik hic daha.

Bebek arabasi neden alamiyorsunuz?

Siyah kırmizi gibi renkler her iki cinsiyet icin de kullanilir.

Bebek arabasi neden alamiyorsunuz?

Siyah kırmizi gibi renkler her iki cinsiyet icin de kullanilir.
Begendigim modelin renkleri boyle malesef canim olmadi maviyi alcam kiz erkek ne olursa uyar insallah.

Eklentiler

• 62279-2.webp
    62279-2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 50
  • detska-kolichka-lorelli-s-300-rose-2016g-45605.webp
    detska-kolichka-lorelli-s-300-rose-2016g-45605.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 36
Panik olmanıza gerek yok ki. Kırmızı siyah gri yeşil kahverengi mor gayet ortak renkler. Pembe birşey almadiktan sonra ikisi içinde kullanılır ne olacak ki. Allah sağlıkla kucaginiza versin.. ortak renkler alırsanız daha kolay olur

Insallah once saglikli olsunlar zaten ama saglikli olduklarini da ogrenince merak basliyo ins sende iyi haberleri alirsin en kisa zamanda canim. Ya indirimlerden dolayi skknim biraz evet cunki yurt disindayim esim tek calisiyo herseyimizi kendimizin halletmesi lazim ay ay aliriz digorduk yavas yavas ama baslayamadik hic daha.
Sen bekle bence . Bacak arasında üç çizgi görmeden kıza pipi görmeden erkeğe inanma. Sağlıkla gelsinler merak işte :-)

Mint yesili galiba ilki. Onu her iki bebekte kullanır. %99 kız dedikleri yeğenim doğduğunda erkekti. O yüzden %100 dese bile böyle şeyleri ortak almak en guzeli

Panik olmanıza gerek yok ki. Kırmızı siyah gri yeşil kahverengi mor gayet ortak renkler. Pembe birşey almadiktan sonra ikisi içinde kullanılır ne olacak ki. Allah sağlıkla kucaginiza versin.. ortak renkler alırsanız daha kolay olur
Sagol canim insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza :)

Sen bekle bence . Bacak arasında üç çizgi görmeden kıza pipi görmeden erkeğe inanma. Sağlıkla gelsinler merak işte :-)
Aynen canim insallah saglikla gelsin fazla da merak edince kendimi suclu hissediyorum ama her zaman soyluyorum once saglikli olsun insallah diye :)

Aynen canim insallah saglikla gelsin fazla da merak edince kendimi suclu hissediyorum ama her zaman soyluyorum once saglikli olsun insallah diye :)
Allah bize nefis verdi merak verdi her anne merak eder üzme kendini. Çok meraktaysan başka Dr a sırf cinsiyet için git. Kız derse üç çizgi resmî iste erkek derse kordon değil dimi diye iyice sor :-) :-(

Mint yesili galiba ilki. Onu her iki bebekte kullanır. %99 kız dedikleri yeğenim doğduğunda erkekti. O yüzden %100 dese bile böyle şeyleri ortak almak en guzeli
Turkuaz mavisi olarak geciyor burda, ama galiba mint yesili evet :) esimde o rengi begendi galiba onu alacam normalde 150 euro civari su an 85 e dusmus durumda fiyati bende kacirmak istemiyorum o yuzden bu acelem.

Allah bize nefis verdi merak verdi her anne merak eder üzme kendini. Çok meraktaysan başka Dr a sırf cinsiyet için git. Kız derse üç çizgi resmî iste erkek derse kordon değil dimi diye iyice sor :-) :-(
Bende ayni seyi dedim bu gun esime baska birine gidelim diye bayag kizdi bana 1 ay nedir o kadar mi sabrin yok falan dedi calisiyor her gun nasil izin alayim falan dedi bende sustum kaldim :)

Bende ayni seyi dedim bu gun esime baska birine gidelim diye bayag kizdi bana 1 ay nedir o kadar mi sabrin yok falan dedi calisiyor her gun nasil izin alayim falan dedi bende sustum kaldim :)
Sen gelme ben giderim de :-) :-) hepsi aynı meraksız

Back
X