2 gün önce paaylaşmıştım forumda. Daha önceden 1,5 ay önce çok büyük ihtimal kız denilen bebeğime , pazartesi günü erkek denildi.
Çok büyük hayal kırıklığına ugradımSürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.
Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum
Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.
Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sülelemdeki en küçük kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan
Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafileGözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. veya itiraf edemiyorum.
Bir akıl verin ne yapayım da teskin olayım
Sevgilerimle...
2 gün önce paaylaşmıştım forumda. Daha önceden 1,5 ay önce çok büyük ihtimal kız denilen bebeğime , pazartesi günü erkek denildi.
Çok büyük hayal kırıklığına ugradımSürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.
Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum
Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.
Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sülelemdeki en küçük kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan
Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafileGözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. veya itiraf edemiyorum.
Sevgilerimle...
ablamın ilk bebeğinde niyeyse hep kız diye odaklandık ablamda kız istiyordu erkek olduğunu öğrenince ister istemez üzüldü keşke kız olsaydı dedi ve öyle pişman olduki sonra. Aradan iki hafta geçmeden tarama testlerinde down sendromu riski koyuldu ben ablamı hiç o günkü kadar perişan görmedim. Hep suçluluk duydu sonra amniyosentez yaptırdı oda çok zordu. Bebek kesesinden sıvı alırken bebeğin ölüm riskide vardı neyse sonuçlar için 1 ay beklemek gerekiyordu o bir ay ömrümüzden ömür gitti. Ya bebek özürlüyse erken doğumla ölecekmiydi yoksa sakat bir bebek dünyayamı getirilecekti.
çok şükür 1 ay sonra sonuçları aldık ve bebek sağlıklıydı. Bu tamamen allahın bir uyarısydı ablama karşı keşke kız olsaydı dediği için. Zaten o kadar pişman olduki o kadar vicdan azabı suçluluk duyduki anlatamam. şu anda 5 yaşında yaramaz bi oğlumuz var. 1 ay öncede bir erkek daha dünyaya getirdi iki oğlu oldu. Ama çok mutlu çünkü ikiside sağlıklı ve mutlular. Gerçekten şuna inan herşeyden önemlisi sağlıklı mutlu bebek olması hayırlı evlat olması. Benim hiç çocuğum yok 4 aydır uğraşıyorum ya olmazsa diyorum napalım takdiri ilahi diyorum. Olsada iki erkek iki kız hiç farketmez benim olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter. Lütfen hiç çocuk sahibi olamamış yada engelli evlat sahiplerini düşün kıza erkeğe takılma. Oda senin evladın bak doğsun bi kokla pişman olacaksın bu sözlerine
hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum
çok büyük hayal kırıklığına ugradımsürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.
Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. Kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum
Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. Bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.
Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafilegözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. Veya itiraf edemiyorum.
Sevgilerimle...
bazıları bulunca bunuyorrr :86::86: :86: :86: :86: :86:bence kafayı yiyeceğin bi şey yok ortada ben 12 yıldır sabırla anne olmayı bekliyorum 3 aşılama 2 tüp yaptırdım hep negatif aldım hergün allahıma dua ediyorum bir evlat için ne güzel sana vermiş nankör olma allaha şükret hem bu yazın bizleri çok üzdü bizler bir evlat için ne zorluklar yaşıyoz evladın kızı erkeğimi olurmuş hem sen bi annesin nasıl böyle bi hataya düşüyosun hayret içinde kaldım allaha karşı nankör olma elindekilerin kıymetini bil bizleri düşün biz çocuğumuz olmadığı halde rabbime şükrediyoz senin daha çok şükretmen lazım
sorun bebeğin cinsiyeti diye başlık açmışsınız gerçketen sorun bebeğinizin erkek olmasımıYaaa gerçekten siz psikolojik olarak iyi değilsiniz şuanda sağlıklı düşünemiyor ve günaha giriyorsunuz böyle yaparak ..yukarda arkadaşın mesajını iyi okuyun ve kendinize gelin
bilemezler nankör olanlar anlıyamazzz elindekinin kıymetini bilemezz[sıze=3]anne olamayı nerden bilsinlerkiiii[/sıze]
[sıze=3]eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye yataktan saaterce kalkmadığımızdr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii Olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı Embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii Küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı Seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr Anne olanlarr anne olamamanın ne olduğunu nereden bilecekler [/sıze]
niye sildinnn[...........................................
niye sildinnn
Okusun farkına varsın bazı gerçeklerin ...
Akıl istemiş yaa bizdenn en güzel aklı sen verdin iştee
iyiki alıntı yaptım gelince okusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?