ANNE OLANLAR NEREDEN BİLECEKLERİKİ
eşimizle birlikte olduğumzuda spermler yerine ulaşsın diye yataktan saaterce kalkmadığımız dr gittiğimizde yumrutalarımıza dr bakaren bunlarda bir tanesi benim bebeğim oğlum kızım olacakmı diye düşünmeyiiii Olmadığındaaaaa ağladığını nereden bileceklerrrrrrr her tedavide toplanan yumrutalarına evlat muamelesi yapamayı Embiryoların sana transfer edildiğinde sana tutunup seninle olup olmadığından haberin yokkennn ellerinle karnını sevmeniiii Küçücük bir su damlası olan embiryonla bir bebekmiş gibi konuşup beni bırakma diye yalvarmanııııı Seni bırakmaması için dualar ederkennnn ağlarkennn aslında seninle olmadığını bilmenin ne olduğunu nereden bileceklerr anne olanlarr anne olamamanın ne olduğunu nereden bilecekler
2 gün önce paaylaşmıştım forumda. Daha önceden 1,5 ay önce çok büyük ihtimal kız denilen bebeğime , pazartesi günü erkek denildi.
Çok büyük hayal kırıklığına ugradımSürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.
Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum
Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.
Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sülelemdeki en küçük kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan
Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafileGözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. veya itiraf edemiyorum.
Bir akıl verin ne yapayım da teskin olayım
Sevgilerimle...
silmee yazdığınıda ne olduğunu anlasın diyen bendimm...siz değilmisinizz bizden akıl isteyennn.. o arkadaşta en güzel aklı verdi sizee ama anlıyanaaaa tabiii ..bu yüzden silemdee okusunn anlasınn belki karnına dokunamayann siz karnına dokunup oğlunuzu sevmeye başlarsınızz ...Arkadaşlar,
Yazdıkları ya okumadınız, yada anlamak istediğiniz gibi anladınız.
Nasıl eleştiriler bunlar,
" anne olmayan bilemez" " haketmeyen" "silme yazdıklarınıda ne olduğunu anlasın " siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Ne kadar pozitifsiniz ?
Bu mudur sizin hakedip anne olma isteğiniz ?
Kalkıp size gördüğüm bir rüyadan çok etkilendiğimi ve bu psikolojiden kurtulmak isteğimide yazabilirdim. O zaman farklı şeylermi söylerdiniz. hamilesin düşündüğün şeye mi bak dediniz.
Ben yazdığım mesajda keşke kızım olsaydı şeklinde bir tek cümle etmişmiyim.
çevreden gördüğüm baskının beni ne kadar çok etkilediğini , bunları düşünmenin ve kafaya takmanın aslında salaklık olduğunu kendim yazdım.
Kendinize gelin. ben 8 yaşında oğlu olan 34 yaşında bir kadınım.Neyin düşünülüp neyin düşünülmemesi gerektiğini sizler kadar bende biliyorum. Bunalım nedir bilmezmisiniz ? Hiç girmediyseniz allah göstermesin.
Eleştiri yaparken ne yazdığınıza dikkat edin.
Benim açımdan bakıpta içinde bulunduğum psikolojik durum hk. yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
silmee yazdığınıda ne olduğunu anlasın diyen bendimm...siz değilmisinizz bizden akıl isteyennn.. o arkadaşta en güzel aklı verdi sizee ama anlıyanaaaa tabiii ..bu yüzden silemdee okusunn anlasınn belki karnına dokunamayann siz karnına dokunup oğlunuzu sevmeye başlarsınızz ...
bunalıma girdim diyosun kusura bakmada bunalımı kendine sen yaratıyorsun ..Allah korusunn sakat olsaa anca bukadar üzülür bir insan ..
evet belkii kızz çocuğu çok istediniz hayaller kurdun falan filan sonrada hayal kırıklığı yaşadınızzz ama bu hayall kırıklığı diğerlerine benzemezkii sonuçtaa yine bir evlat sadece cinsiyet SORUNU varr tabi size göre SORUN
iyi okuyunn kaç kişi benimm fikrimdee göreceksinizzzForuma cevap veren kaç kişi sizin anladığınız şekilde anlamış bakınız.
Anlama kıtlığınız nedeniyle size cevap vermeyeceğim.
Lütfen forumu saçma sapan nednelerle provake etmeyiniz.
buneeee saçmalık bune başlıkk yaaaaa kızzz erkekkk ne farkederrrrrrr benımdee istegimm kızım olsunn takiiii küçüklükten berii ama oğlum olsadaaa o benim oglummm yaaaa böyleeeeee saçmalıkmıı olurr yakınlardaaa bi komşumuz 40 yaşında doğum yaptıı kızım olsun dieeee 3 oğlu vardıı 4. de oğlan olduuuu ama sadeceeeee bi tebbesümmle bitirdiiii şunu unutmayınki verende alanda ALLAH ......................
kusura bakmayınn son olarakk sadece bunu yazıp çıkacam insanlığı ve vicdanlığı sizin giblerden öğrenecek değilimm hayde eyvellahhBu nedir ya?
hakikaten benle sorunun ne senin?
Taraftar toplarmış gibi bir kişiliğe bürünmüşsün?
Seb hiç eski türk filmelerinde islemedinmi kız evlat doğaran annenin neler çektiğini , nasıl bir psikolojiye girdiğini
anla birazcık anla.
sansıl bir insansın ?
ben karnımdaki çocuğ istemiyorumd edimmi ? Vicdan azabından okunamıyorum dedim. çünkü onu 4 ay boyunca kızım diye sevdim. ne büyük bir hata nasıl silerim bunu içimden diyerek hayıflanıyorum. Nasıl öyel hayaller kurdum diye hayorfanıyorum.
tek kelime daha etme eger insansan. ben 13 yaşından beri evladının olmayacağnı bilerek yaşayan ve o koşullarda evlenen evlalt hasreti çekmiş bir anneyim.
ama sen gibi kimseyi anlayıp dinlemeden yargılmadım.
Bir parça vicdanın varsa hala ağlayan bir anneyi daha fazla saçma sapan düşüncelerinle yıpratma
2 gün önce paaylaşmıştım forumda. Daha önceden 1,5 ay önce çok büyük ihtimal kız denilen bebeğime , pazartesi günü erkek denildi.
Çok büyük hayal kırıklığına ugradımSürekli hıçkıra hıçkıra ağlıyorum desem yeridir.
Saçmalama dediğinizi duyuyorum. Evet sağlıklı olması en önemlisi ki ben 2. kez anne olan aklı başında bir insanım güya. Yaş olmuş 34 oğlum 8 yaşında işimde gelebileceğim en üst noktadaki ben böyle cahil cuhalaca bir fikir yüzünden kahroluyorum
Ailem ve çevremdeki herkes ilk günden itibaren karnımı kız diye sevdiler. bende kzıım diyerek sevdim. Doktorun yüksek ihtimal kız demesi herşeyi bitirdi neredeyse. Bilgisayarıma kız resmi eklemeler. Adını bulduk flan filan derken , bebek erkek dendi. Anneme hep söyliyordum. Anne böyle yapmayın doktor erkek derse ben çok kötü olucam, eskiden kız doğuranlar nasıl afaroz edilirmiş bende oduyguyu hissetcem dedim. Yok yok korkma zaten kzı dedi herkes.
Neden bu kadar ısrarcı veya ısrarcıyız kız meselesinde. Eşimin ve benim sülelemdeki en küçük kız 32 yaşında. Eşimin ve benim kzı kardeşim yok. Falan filan
Allahım vicdan azabımı desem ne desem elimi karnıma koyamıyorum. Çıldıracağım. Bıraktığım sigaraya geri başlayacağım o raddeye geldi. Derya saçmalama içindeki de senin yavrun hissediyor ve üzüliyor diyorum ama nafileGözümün yaşı durmuyor. Niyr ağladığımıda tam bilmiyorum. veya itiraf edemiyorum.
Sevgilerimle...
Arkadaşlar,
Yazdıkları ya okumadınız, yada anlamak istediğiniz gibi anladınız.
Nasıl eleştiriler bunlar,
" anne olmayan bilemez" " haketmeyen" "silme yazdıklarınıda ne olduğunu anlasın " siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Ne kadar pozitifsiniz ?
Bu mudur sizin hakedip anne olma isteğiniz ?
Kalkıp size gördüğüm bir rüyadan çok etkilendiğimi ve bu psikolojiden kurtulmak isteğimide yazabilirdim. O zaman farklı şeylermi söylerdiniz. hamilesin düşündüğün şeye mi bak dediniz.
Ben yazdığım mesajda keşke kızım olsaydı şeklinde bir tek cümle etmişmiyim.
çevreden gördüğüm baskının beni ne kadar çok etkilediğini , bunları düşünmenin ve kafaya takmanın aslında salaklık olduğunu kendim yazdım.
Kendinize gelin. ben 8 yaşında oğlu olan 34 yaşında bir kadınım.Neyin düşünülüp neyin düşünülmemesi gerektiğini sizler kadar bende biliyorum. Bunalım nedir bilmezmisiniz ? Hiç girmediyseniz allah göstermesin.
Eleştiri yaparken ne yazdığınıza dikkat edin.
Benim açımdan bakıpta içinde bulunduğum psikolojik durum hk. yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Bu nedir ya?
hakikaten benle sorunun ne senin?
Taraftar toplarmış gibi bir kişiliğe bürünmüşsün?
Seb hiç eski türk filmelerinde islemedinmi kız evlat doğaran annenin neler çektiğini , nasıl bir psikolojiye girdiğini
anla birazcık anla.
sansıl bir insansın ?
ben karnımdaki çocuğ istemiyorumd edimmi ? Vicdan azabından okunamıyorum dedim. çünkü onu 4 ay boyunca kızım diye sevdim. ne büyük bir hata nasıl silerim bunu içimden diyerek hayıflanıyorum. Nasıl öyel hayaller kurdum diye hayorfanıyorum.
tek kelime daha etme eger insansan. ben 13 yaşından beri evladının olmayacağnı bilerek yaşayan ve o koşullarda evlenen evlalt hasreti çekmiş bir anneyim.
ama sen gibi kimseyi anlayıp dinlemeden yargılmadım.
Bir parça vicdanın varsa hala ağlayan bir anneyi daha fazla saçma sapan düşüncelerinle yıpratma
arkadaşlar boşuna yazmayınn hamile arkadaş anlamıyoo sadece bana takmış durumda ve sadece bana yazıyo ve sizin yazdıklarınızı görmezlikten geliyooEğer hiç çocuğun olmasaydı ne yapardın?Çevrenden gelen baskılara nasıl dayanırdın?Yat kalk Allaha şükret dua et affetsin seni bu durum psikoloji bozulacak bir durummu?Bide annelik özlemi çektim diyorsun bu nasıl bir çelişkidir ya anlamıyorum evlat özlemi çeken anne cinsiyet ayırdımı edebilirmi?Arkadaşım 14 yıldır bir bebeğinin olmasını bekliyor kaç kez tüp bebek denedi olmadı onun durumunda olmakmı isterdin?ya da ben 2 yıllık evli olmama rağmen her ay arayıp genemi yok oğlunu arayıp artık bunu doktora götür diyen bir aileninn baskılarına tahammül edebilirmiydin?Kocan artık sorun kendisinde olmasına rağmen çocuğunuz olmuyor diye seninle yatmamasınımı isterdin?Her önüne geçen insanın sizmi yapmıyorsunuz allahtanmı olmuyor demelerinimi isterdin?
Şimdi başını ellerinin arasına al ve düşün durumun ne kadar kötü psikolojinin nasıl olması lazım.
Sevgilerimle...
Eğer hiç çocuğun olmasaydı ne yapardın?Çevrenden gelen baskılara nasıl dayanırdın?Yat kalk Allaha şükret dua et affetsin seni bu durum psikoloji bozulacak bir durummu?Bide annelik özlemi çektim diyorsun bu nasıl bir çelişkidir ya anlamıyorum evlat özlemi çeken anne cinsiyet ayırdımı edebilirmi?Arkadaşım 14 yıldır bir bebeğinin olmasını bekliyor kaç kez tüp bebek denedi olmadı onun durumunda olmakmı isterdin?ya da ben 2 yıllık evli olmama rağmen her ay arayıp genemi yok oğlunu arayıp artık bunu doktora götür diyen bir aileninn baskılarına tahammül edebilirmiydin?Kocan artık sorun kendisinde olmasına rağmen çocuğunuz olmuyor diye seninle yatmamasınımı isterdin?Her önüne geçen insanın sizmi yapmıyorsunuz allahtanmı olmuyor demelerinimi isterdin?
Şimdi başını ellerinin arasına al ve düşün durumun ne kadar kötü psikolojinin nasıl olması lazım.
Allah allah ya ben çocuğumun cinsiyetinin kız olmasına üzülüyorum DEMEDİM , HALA DA DEMİYORUM.
Çveremden gelen baskı beni mahveriyor diyorum anlatabiliyormuyum, ve bebeğime ilk 4 ay boyunca kızım demek beni mahvediyor. Bunu kendi içinde büyütüp vicdan yapıyorum. Ve bu durum beni çok bunalttı diyorum.
anlamak bu kadar zormu dur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?