Kızlar kafayı yemek üzereyim , sorun bebeğin cinsiyeti

canım yazın çok etkiledi beni çok güzel ifade etmişsin umarım tez zamanda eline alırsın bebeğini inşallah dua edicem senin için

böyle bi durumda ne denir tam olarak bilemedim ama allahtan herşeyin hayırlısını dilemek gerek benimde ailemde erkek bebek yok kardeşim kız amcamın iki kızı var eşiminde bir kız kardeşi var ve benimde kızım olacak erkek olsaydı en başta kendi ailem için değişiklik olacaktı ama kısmet işte. bazen saçma düşüncelerim oluyor olmuyor deil ama o zaman daha çok üzülüyorum kızım hissetti ve üzüldü diye bide bende plesenta aşağıda yani erken doğum riski var bu durum aklıma gelince cinsiyet hiç umrumda olmuyor şuan tek istediğim evladımın sağlıklı olması hayırlısıyla kucağıma almak ha bu arada geçen gün bi bayanla karşılaştık kadının yaşı baya var yıllardır bebek için uğraşıyorlarmış ama ne yaptıysalar olmamış devletin verdiği tüp bebek imkanınıda kullanmışlar yine olmamış şimdi özel bi hastanede tüp bebek için uğraşıyorlar ama maddi olarak tükenmişler ve belediyeden çevreden herkesten yardım bekliyorlar o yüzden halimize binlerce kez şükredelimki kucağımız boş kalmayacak allah evlat hasreti kimseye yaşatmasın

boyle sacmalik gormedim karnina dokunamiyormus nedenmis bebegi kiz diye severken erkek oldugunu ogrenmis boyle sacmalik olurmu kac senelerce obebegi bekleyenler var sen bunu biliyormusun senelerce bebek ozlemi cektim birtane bebegim olsunda cinsiyeti ne olursa olsun dedim sen en iyisi psikolofik yardim al Allah sana onu uygun gormuski vermis nankorluk yapmanin alemi yok

Arkadaşlar,

Yazdıkları ya okumadınız, yada anlamak istediğiniz gibi anladınız.

Nasıl eleştiriler bunlar,

" anne olmayan bilemez" " haketmeyen" "silme yazdıklarınıda ne olduğunu anlasın " siz ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

Ne kadar pozitifsiniz ?

Bu mudur sizin hakedip anne olma isteğiniz ?

Kalkıp size gördüğüm bir rüyadan çok etkilendiğimi ve bu psikolojiden kurtulmak isteğimide yazabilirdim. O zaman farklı şeylermi söylerdiniz. hamilesin düşündüğün şeye mi bak dediniz.

Ben yazdığım mesajda keşke kızım olsaydı şeklinde bir tek cümle etmişmiyim.

çevreden gördüğüm baskının beni ne kadar çok etkilediğini , bunları düşünmenin ve kafaya takmanın aslında salaklık olduğunu kendim yazdım.

Kendinize gelin. ben 8 yaşında oğlu olan 34 yaşında bir kadınım.Neyin düşünülüp neyin düşünülmemesi gerektiğini sizler kadar bende biliyorum. Bunalım nedir bilmezmisiniz ? Hiç girmediyseniz allah göstermesin.

Eleştiri yaparken ne yazdığınıza dikkat edin.

Benim açımdan bakıpta içinde bulunduğum psikolojik durum hk. yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:
silmee yazdığınıda ne olduğunu anlasın diyen bendimm...siz değilmisinizz bizden akıl isteyennn.. o arkadaşta en güzel aklı verdi sizee ama anlıyanaaaa tabiii ..bu yüzden silemdee okusunn anlasınn belki karnına dokunamayann siz karnına dokunup oğlunuzu sevmeye başlarsınızz ...
bunalıma girdim diyosun kusura bakmada bunalımı kendine sen yaratıyorsun ..Allah korusunn sakat olsaa anca bukadar üzülür bir insan ..
evet belkii kızz çocuğu çok istediniz hayaller kurdun falan filan sonrada hayal kırıklığı yaşadınızzz ama bu hayall kırıklığı diğerlerine benzemezkii sonuçtaa yine bir evlat sadece cinsiyet SORUNU varr tabi size göre SORUN

Son düzenleme:

Foruma cevap veren kaç kişi sizin anladığınız şekilde anlamış bakınız.

Anlama kıtlığınız nedeniyle size cevap vermeyeceğim.

Lütfen forumu saçma sapan nednelerle provake etmeyiniz.

Foruma cevap veren kaç kişi sizin anladığınız şekilde anlamış bakınız.

Anlama kıtlığınız nedeniyle size cevap vermeyeceğim.

Lütfen forumu saçma sapan nednelerle provake etmeyiniz.
iyi okuyunn kaç kişi benimm fikrimdee göreceksinizzz

anlaşılann acayip bir bunalım yaşıyorsunnn Allah yardımcın olsunn

buneeee saçmalık bune başlıkk yaaaaa kızzz erkekkk ne farkederrrrrrr benımdee istegimm kızım olsunn takiiii küçüklükten berii ama oğlum olsadaaa o benim oglummm yaaaa böyleeeeee saçmalıkmıı olurr yakınlardaaa bi komşumuz 40 yaşında doğum yaptıı kızım olsun dieeee 3 oğlu vardıı 4. de oğlan olduuuu ama sadeceeeee bi tebbesümmle bitirdiiii şunu unutmayınki verende alanda ALLAH ......................

"kızlar kafayı yemek üzereyim,sorun bebeği(mi)n cinsiyeti" başlığı görünce allah korusun çift cinsiyetli bir bebek diye düşündümm açana kadar ve okudukça kahroldumm..O karnında kini Rabbim sana bahşetti,Rabbim cinsiyetini verdi bu nasıl bunalım ki elini karnına bile süremiyosun ve dertten ! sigaraya başlıyosunn..Allah affetsinnn kimseyi dediklerinden ötürü sınamasınn diyorum..
Doğru yolu bulmak istiyosan Allaha sığınn,sığınkiii gerçekleri daha net gör..

evlat isteyen ve şuraya yazan her arkadaşa katılşıyorum ki Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..nasıl bir buhran nasıl bir psikoloji nasıl bir çevre baskısı kimse bilemez..

Bu nedir ya?

hakikaten benle sorunun ne senin?

Taraftar toplarmış gibi bir kişiliğe bürünmüşsün?

Seb hiç eski türk filmelerinde islemedinmi kız evlat doğaran annenin neler çektiğini , nasıl bir psikolojiye girdiğini

anla birazcık anla.

sansıl bir insansın ?

ben karnımdaki çocuğ istemiyorumd edimmi ? Vicdan azabından okunamıyorum dedim. çünkü onu 4 ay boyunca kızım diye sevdim. ne büyük bir hata nasıl silerim bunu içimden diyerek hayıflanıyorum. Nasıl öyel hayaller kurdum diye hayorfanıyorum.

tek kelime daha etme eger insansan. ben 13 yaşından beri evladının olmayacağnı bilerek yaşayan ve o koşullarda evlenen evlalt hasreti çekmiş bir anneyim.

ama sen gibi kimseyi anlayıp dinlemeden yargılmadım.

Bir parça vicdanın varsa hala ağlayan bir anneyi daha fazla saçma sapan düşüncelerinle yıpratma

kusura bakmayınn son olarakk sadece bunu yazıp çıkacam insanlığı ve vicdanlığı sizin giblerden öğrenecek değilimm hayde eyvellahh

ya çok afedersin ama şakamı bu.........sen bence bunları girde bir tüp bebek topiğne yaz....sen Allahın verdiği sana lutuf için şükür edeceğine....bence otur düşün taşın..hakkatten böyle düşünüyorsan sigara içecek kadar git bebeği aldır...çünkü o bunu haketmiyor kusura bakma

Eğer hiç çocuğun olmasaydı ne yapardın?Çevrenden gelen baskılara nasıl dayanırdın?Yat kalk Allaha şükret dua et affetsin seni bu durum psikoloji bozulacak bir durummu?Bide annelik özlemi çektim diyorsun bu nasıl bir çelişkidir ya anlamıyorum evlat özlemi çeken anne cinsiyet ayırdımı edebilirmi?Arkadaşım 14 yıldır bir bebeğinin olmasını bekliyor kaç kez tüp bebek denedi olmadı onun durumunda olmakmı isterdin?ya da ben 2 yıllık evli olmama rağmen her ay arayıp genemi yok oğlunu arayıp artık bunu doktora götür diyen bir aileninn baskılarına tahammül edebilirmiydin?Kocan artık sorun kendisinde olmasına rağmen çocuğunuz olmuyor diye seninle yatmamasınımı isterdin?Her önüne geçen insanın sizmi yapmıyorsunuz allahtanmı olmuyor demelerinimi isterdin?
Şimdi başını ellerinin arasına al ve düşün durumun ne kadar kötü psikolojinin nasıl olması lazım.

başlığı okuduğumda hermafrodit filan zannettim önemli olan sağlıklı olması

arkadaşlar boşuna yazmayınn hamile arkadaş anlamıyoo sadece bana takmış durumda ve sadece bana yazıyo ve sizin yazdıklarınızı görmezlikten geliyoo

siz ciddimisiniz yoksa azcık atıp tutiimda keyfim yerine gelsin diip insanlarla dalgamı geçiyosunuz, bu söylediklerinizi belki 15-16 yaşında bi ergen söyleyebiilir yada siz şuanda o ruh halindesiniz

Allah allah ya ben çocuğumun cinsiyetinin kız olmasına üzülüyorum DEMEDİM , HALA DA DEMİYORUM.

Çveremden gelen baskı beni mahveriyor diyorum anlatabiliyormuyum, ve bebeğime ilk 4 ay boyunca kızım demek beni mahvediyor. Bunu kendi içinde büyütüp vicdan yapıyorum. Ve bu durum beni çok bunalttı diyorum.

anlamak bu kadar zormu dur ?

evet bunu anlamak maalesef bu kadar zor ben 12 yıldır bebek özlemi çeken ve cinsiyet ayrımını aklımdan geçirmeyen bir insan olarak sizi gerçekten anlamadım yada anlama problemim var diyemicem gayet mantıklı bir insanım
öncelikle doktorların cinsiyet söylerken yanılma ihtimalinin olduğunu bilmeyen kimse yokturr
diyosunuzki kız diye severken erkek olduğunu öğrendim kız dediğim için öyle sevdiğim için vijdan azabı çekiyorum diyosunuzzzz

üzülmüş olabilirsiniz ama elinizi karnınıza koyupta canım oğlummm biz seni kız sanmıştık ama aslında sen bizim minicik oğlumuzmuşsun hoşgeldin oğlum hayatımıza demiş olsaydın merak etme oğlun senden daha mantıklı olup seni affederdi bu okadar da zor deildiiiiii sende bu bunalıma girmeden kendini alıştırmış olurdun
kendini ne kadar savunsanda çok saçma bir durum bu

ya arkadaşlar çocuğu olmadığı için uğraşan ve sonuç alamayan arkadaşlar evet sizin pencerenizden bakınca oldukça saçma gelebilir arkadaşımızın yazdıkları. sizleri anlıyorum diyemiyorum anlamaya çalışıyorum diyebiliyorum çünkü insan başına gelmeyen şeyi anlayamaz. ama siz de o arkadaşın neler hissettiğini tam olarak anlayamazsınız o yüzden bu kadar sert eleştirilere gerek yok bence. hayır siz burda o arkadaşla kavga edince,ona hjakaret edince ne sizin elinize bişey geçecek ne onun. sadece yazıp rahatlamak istedi belki de ne insanlar var cinsiyetini öğrenip çocuğu aldıranlar kız diye çocuğu kucağına almayan babalar vs. bu arkadaşımız sadece içinde bulunduğu durumu anlatıp yardım istemiş sizlerin bu yazdıkları kimseye yardımcı olmuyor. o da biliyordur herkes gibi çocukların Allah'ın bir lütfu olduğunu zaten isyan etmiyor istemiyorum demiyor. lütfen biraz daha anlayış. sizlerin durumunda buradaki durum çok isyankar gözüküyor farkındayım ama o da bir anne adayı hamilelik psikolojisi diye bişey var lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…