Kızlar kafayı yemek üzereyim , sorun bebeğin cinsiyeti

Ayy kiyamam sanada, bebisine de.. Bebeginin senin düsündüklerini
hissettigini düsününce icim ciz etti, o minik bunu hissediyor canim..
Kisa zamanda bu durumu atlatman dilegiyle..

Oğlun onu kızım diye sevdiğin için değil ama onu önemsemeyip sigara içtiğin için çoook kızar..

Sen etrafına aldırış etme benim de (kız diye heveslendiğim) 3. oğluşum yolda :))

Sen hakka tevekkül kıl
Tefviz et rahatı bul
Sabreyle ve râzı ol

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Bir işi murâd etme
Olduysa inâd etme
Hak’tandır o reddetme

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

merhaba, 12 haftalıkken doktorum klitorise benzer bir çıkıntı olduğunu söyledi, fakat ben erkek olacağına çevremdekilerin de etkisiyle o kadar inandırmıştım ki biraz hayal kırıklığı yaşadım açıkcası. yanılma payı olabilir mi? klitoris ve penis çıkıntısı birbirine benzer mi?

merhaba,

aradan çook uzuuun zaman geçmiş ama sizin 2011 yılında yaşadıklarınızın aynısını şu anda ben yaşıyorum.Okurken herhalde ben yazsam harfi harfine aynısını yazardım diye düşündüm.Sanırım kız bebek hep hayatımız boyunca içimizde uhde kalacak.Hep görünce içimiz gidecek.Allah var olan çocuklarımıza sağlık versin,kız evlattan daha hayırlı erkek evlatlar nasip etsin inşallah.Denecek bişi yok maalesef,önümüzdeki hafta doktora gideceğim daha aileme cinsiyetini söylemedim.2 hafta içerisinde söyleyeceğim.Beni her gören inş bir de kızın olur diyip duruyor nasıl içim acıyor ama elimden de biiş gelmiyor maalesef

Bak canım önce şunu söyleyeyim ya hiç bebeğin olmasaydı onu düşün engelli çocukların annelerini düşün. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende hamileyim aynısını tam tersi bir şekilde yaşadım erkek bebek diye kafamın etini yediler kızım olacakmış ilk öğrendiğimde kimseye söyleyemedim bile ama şimdi herkes biliyor kimm ne derse desin diyorum sonuçta çocuk benim Allah'tan bi nimet bize kız erkek ne farkeder

Bu durumu yaşayan abla .9 yıl geçmiş ama nasıl atlattım o dönemleri. Sonrası nasıl gelişti anlatır mısın ?

Aradan 9 yıl geçmiş ama .nasıl atlattiniz o dönemleri .anlatır mısınız

Bende ilk hamileliğim de erkeğe benziyor dediklerinde cok sevinmemistim. Sonra kız olduğunu ogrendim havalara uçtum. 7 aylık olunca bebegim karnimda öldü. Önemli olan sadece sağlık başka hiç birşey değilmis bebegimi kaybettigimde anladim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı size nasip etsin.

Allah saglıklı evlat nasip etsin inşallah

Yarın bende Ögrenicem kısmetse cinsiyeti ama kız ama erkek hiç önemli değil iki kızım var üçüncü de kız olsa üzülmem. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah şu dünya da saglık tan daha önemli hiç birşey yok.

Sizde böyle düşünün Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba lar benimde iki kızım var bende13 hafta 3 deyim bugün doktor bakmaya çalıştı ama pozisyon uygun olmadı sırtı gönüktü çok net göremedim dedi bakalım sizinki ne olacak öncelikle sağlıklı olması tabi hayırlısını versin allahım

Sana tek birşey söyleyebilirim. Keşke senin yerinde hamile birisi olabilsem şuan.... keşke kız erkek farketmez anne olabilsem

Gecen hafta göstermedi bizde de bakalım kısmet sizde saglıkla alın kucagınıza inşaallah

Ben öğrendim canım bugün Dr erkek dedi Allah saglıklı evlat nasip etsin sana da gönlüne göre versin inşallah sağlıkla kucagına al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…