Kızlar kafayı yemek üzereyim , sorun bebeğin cinsiyeti

Ahhh ayni seyleri yasadim. Hem de benim annem kiz kardesim halam teyzem anneanne babaanne hicbir seyim yokk. Cok istedim benim de hayatimda bi kiz olsun. Ilerde hastalanirsam kiz kardesim olmasa bile kizim baksin. O kadar cooookkkkk agladim kiii. Kayinvalidemin 4 oglu var o tarafta hep bendem kiz bekledi. Arkadasim surekli ayy iyiki kizim var gibi imalarda bulundu ama o aglamalar hormonlardan mi acaba sonradan gecti:) simdi gecenin 1i oglusumu emziriyorumm rabbim hayirli evlat etsin insallah askmiss sana da bana da kiz evlat ta tattirsin rabbim

Canim senin konunu karnımı sivazlayarak okudum ve nasıl bunun gibi bi mucizenin kız yada erkek olduğuna takılıp ellerini karnına koyamayacak hale gelirler diyerekten iç geçirdim.
Çok üzüldüm ve çok kızdım böyle düşünmene vicdan azabı çekiyorsan çok normal çünkü bi nevi kendinden olan parçanı istemiyosun. Ama şunu unutma kucağına aldığında bunları nasıl düşündüm diyerek kendine hayret edersin. Bende rüyamda erkek bebeğimin olacağını görüyodum herkes erkek diyodu. Eşim öyle istiyordu. Ama kız dedi doktor. Hiç üzülmedim hayırlısı buymuş dedim.Ayrica bu ikinci çocuğun hiç çocuğu olmayanlar bu işe tüm gelirini dökenler ağlayanlar psikolojik tedavi görenler var. Böyle boş bi neden için kendini ve karnındaki çocuğu üzme.Çünkü
Annen seni istemese cinsiyetinden dolayı istenilmeyen annesini bıraktığı sigaraya tekrar başlatabilme durumuna getiren bi bebek olsan sende çok üzülürdün değil mii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…