kızlar kahve içsem yorumlayıp banada yorumlatmak isteyen variskambil katina biliyorum

bu benim falım birisi adına daha içtim cnm 2 fal olucak bende onun karşılığında sana 2 tane bakayım altta kalmak istemem şimdiki fal benim

buda içtiğim sevgilimin falı bakanlara bakarım sende canım sorunu yaz

Eklentiler

• $Snapshot_20131110_10.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $Snapshot_20131110_11.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $Snapshot_20131110_12.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Snapshot_20131110_13.webp
    15 KB · Görüntüleme: 62
  • $Snapshot_20131110_14.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $Snapshot_20131110_15.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 67
  • $Snapshot_20131110_16.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $Snapshot_20131110_17.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 67
  • $Snapshot_20131110_18.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131110_19.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 70
istersen ben bakayım ilk falına anlarsınız kim olduğumu güven sonuçta ilişki açılımı yapıyorum sizin için bir ilişkiniz var mı

Son düzenleme:
ayrıyız o beyz tenlı ela gozlu ben buğday tenlı kahverengı gozluyum

ilişkinizde güven sorunun var karşılıklı kavgalar var burda ve bir dedikodu dönüyor çok nazara gelmiş birisin hatta bazen halsizlik var sende baş dönmesi gibi buaralar dikkat etmen gerekiyor ilişkinde ayrımısın bilmiyorum ama burda kalpler bütün olduğu için bi ayrılık görmüyorum ama ayrıysanda kalp senden yana olduğu için göremedim karşı taraf inatçı birine benziyor her ne kadar bazen kendi içinde hırçınlaşsanda kalbin ona dönük birisin birde burda kısmetin var ummadık arkadaş olarak kumral biri var ama bu kişiyle olmayacak gözyaşların olmuş geçmişe yönelik sanırım bu insanla ama kalp senden yana birde burda düşmanın var kartta ters gelen anahtar var urda bir duvar içerisindesin ve o duvar seni kitliyor buda şudur bi anda kendini bazı olayların arasında sıkışmış bulacaksın biriyle yada birileriyle yüzleşmen var sana çıkan kartlarıda yazıyorum çapa süpürge kale tilki ters gelen balık güneş ters gelen ay ters gelen nil nehri mezar bunun anlamı sıkışıp kalmak kitap ve ters gelen yılan eee kartlarıda yazdım artık yani

canım ben kahve falı bakmayı bilmiyorum.katina,tarot yada iskambil bakıyorum iskambil e yeni bakmaya başladım istersen bunlardan birine bakabilirim.sende bana bakarsın olur mu

kızlar kahve içsem yorumlayıp bana da yorumlatmak isteyen var mı iskambilde biliyorum yada katina bakarım

senın falına bakyıorum;
kafandakı dusunce herneyse senı yemiş bıtırmiş bu dusuncende sıyrlıp kendını bıraz rahat bırakmalısın
isminde a harfı olan bı erkek ısle alakalı sana bı el uzatıcak ve bu sayede dusundugun konuma bıraz daha yaklasıcaksın
sen nısanlımısın evlımısın bılmıyorum ama boyle nısan ya da soz yapma gıbı bı dusuncen var ve aıleler bır araya gelıp bu konu konusulcak boyle bı dusuncen yoksa da eve kalabalık mısafır gelme gıbı bı durum var
aılende namaz klına bı bayan var cok temız bırısı ve sen bu kısının cok duasını alıyosun
fıncanın her yerınde a harfı cıkmıs nıye bılmıyorum ama dusuncelerın a harflı bırıyle ya da a harflı bıseyle alakalı galıba
aıle ıcınız bıraz karısık yakın zamanda aıle ıcerısınde bı dargınlık olabılır benden bukadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…