kızlar kahve içsem yorumlayıp banada yorumlatmak isteyen variskambil katina biliyorum

saç ten göz rengini ve burcunu yazarmısın.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.bana da katina bakarmısın. ben sarışın kahverengi gözlüyüm.ayrıyız o da kumral yeşil gözlü

saçım kumral gözlerim kahverengi aslan burcuyum ama yükselenim oğlak iş konusunda birde aşk konusunda istiyorum o kişide siyah saçlı siyah gözlü yay sende bana hngisinde iyiysen ona bak

tamam canım sende bana ayrıca iş konusu için de bakarmısın aşk içinde yazıcam birazdan yorumunu

saçım kumral gözlerim kahverengi aslan burcuyum ama yükselenim oğlak iş konusunda birde aşk konusunda istiyorum o kişide siyah saçlı siyah gözlü yay sende bana hngisinde iyiysen ona bak

buda içtiğim sevgilimin falı bakanlara bakarım sende canım sorunu yaz

Canım yakın zamanda ferAH FERah haberlerin var. Bazı hayallerin umutların varmış onlar gerçekleşecek sevinç göz yaşın var. Hayatın biraz karmaşık ama yakın zamanda düzelecek her şey. dileğin hızlıca gerçekleşecek. bir kadın var sanırım zamanla büyük bir değişim geçirecek hem fiziksel hem ruhsal.

bu benim falım birisi adına daha içtim cnm 2 fal olucak bende onun karşılığında sana 2 tane bakayım altta kalmak istemem şimdiki fal benim

kalp kırıklığın var.bu adam geçmişin derinliklerinde ama yeni değil sanki bu durum bu durumla ilgili çok konuşmalar geçmiş,nazarlar var.
çok karamsarsın bu karamsarlık yollarını kapatmış artık o kadar olumsuzsun ki herşeye herşeyde o yüzden olumsuz gidiyo hayatında ve bir süre daha böyle gidicek.
ailede tartışmalar olabilir bu sıralar.
beklediğin erkekle yüzyüze geliceksiniz ama bir konuşma olmicak karşılaşma gibi olucak..
bir zaman sonra bir seçim yapman gerekicek hayatını oldukça etkilicek bir seçim bu.
3 vakitli bir zamanda 3 hafta 3 ay gibi sevineceğin bir haberin var canım.zafer kazanıyosun gibi çıkmış..
bana ilişki açılımı yapar mısın? ayrıyız eski sevgilimle..
ben ela gözlü beyaz tenliyim oda esmer kahverengi gözlü

tarot falın:canım ateş grubu olgun bir erkek baban olabilir diye düşündüm cesur dürüst biri bu kişi seni biraz kısıtlamış sanki yapmak istediklerini yapamıyorsun seni çok zorluyor bu durum.kendini ispatlaman gereken bir ortama girmişsin bu günlerde çalışıyorsan yada iş görüşmesi gibi olabilir.küçük şeylerle mutlu olabilen birisin.çocukllen güzel mutlu günlerin olmuş geçmişe dönüp baktığında güzel hatırlıyorsun.çok sevdiğin ilerde hayatına girmesini istediğin bir çocukluk arkadaşın varmı? erkek arkadaş yani eşin olmasını istemek gibi.yakın zamanda işle ilgili olumsuz bir haber alabilirsin.etrafındakiler başarmak için gereken çabayı göstermediğini düşünüyorlar.ilerde sevgilinle sorun yaşayabilirsiniz.bu kıskançlık yada başka biri olduğunu düşünmenden kaynaklanabilir.canım senin aile işinde çalışma gibi bir durumun varmı? yada bu işten ayrılma.

katina falın:canım senin ilişkinde seni kıskanan bir kadın var bu kadın yüzünden ilişkinde sorunlar yaşıyorsunuz.erkek arkadaşına karşı güvenin azalıyor.sevgilin senin ona davranışlarına göre hareket ediyor ona göre sende tutumunu bunu göz önünde bulundurarak gösterirsen daha akıllıca olur.geçmişte güzel mutlu günleriniz olmuş.canım falında aldatıldığın çıktı varmı böyle bişey.canım burayı yorumlarken çok zorlandım. sevgilin evli yada boşanmış çocuğu olan biri mi? ya onun bir çocuğu var yada sen çocukları çok seviyorsun çocuğun olsun istiyorsun.bugünlerde sana yapılan bir haksızlık karşısında hakkını almışsın.sevgilinle aranızda sorunlar var sanırım.ayrıysanız kendisi üzgün sana karşı hisleri güçlü tekrar geri gelecek.
bunlar çıktı canım tutan tutmayan şeyleri yazarmısın

tamam canım sende bana ayrıca iş konusu için de bakarmısın aşk içinde yazıcam birazdan yorumunu

sen sanırım ayrısın sevgilinden ayrılık çıktı üzüntülerin var geçici sorunların çıkmış kavgalar yaralayan sözler çıktı iş anlamında birinden alacağın bir yardım söz konusu senin ilişkin güven ve kuşku yüzünden bitmiş burda yaşlı bir kadın var sanırım rahatsız dizlerinden çok nazara gelmiş birisin arkadşların arasında esmer birisi var bayan ortaboylu ona dikkat et birde birisi var çok sıkıntılı birisi bu bundan uzak dur negatif enerjisi var sabırsızlıkların var burda hayatınla ilgili yeni kararlar ve yeni bir dönüm noktası var burda bu aralar kafanda bazı şeyleri düşünüyorsun gçmişe yönelik bir süzgeç durumu var okuyormusun bilmiyorum ama burda endişelerin var acaba gibi güvensizlikler var yeni bir arkadaş ortamın olacak senin orda yeni kişilerle tanışabilirsin kendini bu aralar bi hayli ihmal etmişsin kendine ceki düzen vermen gerekiyor ne dilek diliyorsun bilmiyorum ama burda bu dilediğin dilekle karşı karşıyasın bu aralar kendini mutsuz yalnız hissediyorsun ama bunların hepsi geçicek demiştim ya hayatınla dönüm noktasına geliyorsun diye bu dönüm noktası eskiyi silmek olacak karşındaki kişide tüm içtenliğini kaybetmiş bir kaçış dönemi yaşıyor buda onun olgunlaşmamış olduğunu gösteriyor bu kadar canım

onun adına bir fal içmiştim onada bakarmısın bende sana katina bakayım genel ve aşk

sağol canım. katina da sen hangi yöntemi kullanıyorsun.biraz anlatabilirmisin.ben ilişki açılımını bilmiyorum meselaben sadece imparatorluk artısı yöntemini kullanıyorum.öğrenmek için soruyorum canım

buda içtiğim sevgilimin falı bakanlara bakarım sende canım sorunu yaz

sevgilin sanki 2 kişi arasında kalmış ve ikiside kendine çok yakın geliyo hani biri daha ilerde değil kafasında.
maddi bir rahatlaması olucak.
şu anda ortamı çok karışık sanki.
sevgiline saçı toplu bir bayandan gelicek çok büyük bir haber var ama bu kötü bir haber ne yazıkki.
bu adamın kafası çok karışık ve karıştıranda bir sürü insan var.
çok kısmetli bir döneme giricek ama kısa bir süre bu adam.
küçük küçük çok fazla haberi olucak ve hepside çok güzel temiz haberler.
bide geçmişten gelicek bir haberi var sanki bunun.kız arkadaş vs durumu yani geçmişteki.
bu kadar canım benden..
başka bilgi vermem gerekiyo mu katina için?
bide kızıl saçlıyım ben eski sevgilim kahverengi.akrep burcuyum oda koç canım.

ben ilişkilerde kelt açılımı yapıyorum sorumu soruyorum ilk önce ilişki durumlarına snr ayrı olup olmadıklarına ve ilişkinin boyutuna bitmiş mi devam ediyor mu falan birazda hissiyatla ilgili

canım kelt açılımını katina da mı yapıyorsun o tarot açılımı değil mi katinada da mı oluyor

ben ilişkilerde kelt açılımı yapıyorum sorumu soruyorum ilk önce ilişki durumlarına snr ayrı olup olmadıklarına ve ilişkinin boyutuna bitmiş mi devam ediyor mu falan birazda hissiyatla ilgili

sende çok kıskançlık var burda bitmiş ama bekleyiş olan bir ilişki görüyorum bekleyen sensin sanırım öyle hissettim bir karşılaşma durumunuz olucak yada olmuşta olabilir telefon haberlerin var burda 3. kişiler çok müdahale ediyor biraz kendinle başbaşa kal kimseyi dinleme birisi var burda esmer sanırım senden hoşalanan birisi bu buna şans verip vermem konusunda düşünceler var aama bilemiyorum glecekte olabilir çok canın yanmış üzülmüşsün onun çevresinde çok insan var popüler birisi sanırım geri geliş var bunda ama soğuk kanlılığını koruman gerek ne bileyim salla yani geri geldiğinde umursama süründür çok negatif yüklüsün sen yaa kafanı boşalt azıcık için karardı resmen çok yoğun düşüncelerin var bırak şu kıskançlıkları artık anlıyorum bu adamı kıskanıyorsun ama kıskanılacak biri değil takip etme onu umursamazsan gelecek değişiklik yp kendinde farkedilecek değişiklik ama sasırsın görmesini sağla

canım kelt açılımını katina da mı yapıyorsun o tarot açılımı değil mi katinada da mı oluyor

evet oluyor cnm kelt açılımını katinada yapıyorum ben zaten bir sürü açılım var arkadaşımda deste açılımı yapıyor ama o açılım için çok yoğunlaşman gerek ve kartların enerjisi çok yüklü bir açılım o kartlar biraz tehlikeli mesela birine veremzsin onları dokunduramazsın bunu ben kendim geliştirdim katinada kelt açılmaz ama hislerinle hareket etmen gerekiyor

doğru canım herşeyini takip ediyorum resmen özlüyorum onu
geri geliş yakında mı sence? karşılaşmalarımız oldu.onun arkadaşları benimle falan konuştu ama o kadar

anladım canım teş.ederim verdiğin bilgiler için. canım iskambil falıma da bakacakmısın

doğru canım herşeyini takip ediyorum resmen özlüyorum onu
geri geliş yakında mı sence? karşılaşmalarımız oldu.onun arkadaşları benimle falan konuştu ama o kadar

sakın ama sakın o arkadaşlardan uzak dur ağzına pay asla verme onlar onun arkadaşı ona laf taşıyorlar sakın bak onu takip ettiğini beklediğini sakın söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…