Kızlar kan testi yaptırdım sonuca bi bakarmısınız?

Trackeki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
1.629
0
116
Bursa
Reglime 5 gün var ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdımm

Sonucu az önce öğrendim 10.2 çıkmış..Kıza sordumm nasıl yani dedim..
Doktorunuzla görüşün dedi ve kapattı.((((((((((((

Hamilemiyim değilmiyim sizce lütfen yardımm

canım ya bence hamilesin çünkü ben kan testi yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı sen kesin hamilesin bildiğime göre.........Ah ah darısı başımıza.........

canım ya bence hamilesin çünkü ben kan testi yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı sen kesin hamilesin bildiğime göre.........Ah ah darısı başımıza.........

Yaaaa heyecandan ölücemmmm işte inş. öyledir. canım yaa doktorumada ulaşamıyorum ki görüşümedim hala...

5 in üzeri hamilelik oluyo diye duymuştum doğrumu acaba yaaaaa

Yaaaa heyecandan ölücemmmm işte inş. öyledir. canım yaa doktorumada ulaşamıyorum ki görüşümedim hala...

5 in üzeri hamilelik oluyo diye duymuştum doğrumu acaba yaaaaa

aynen öyle canım sen muhtemelen 4-5 haftalık hamilesin çünkü ben çok yaptırdım biliyorum ...allah gönlüne göer verir inşallah ama bak gör sen hamilesin...senin adına çok sevindim...:dance:

aynen öyle canım sen muhtemelen 4-5 haftalık hamilesin çünkü ben çok yaptırdım biliyorum ...allah gönlüne göer verir inşallah ama bak gör sen hamilesin...senin adına çok sevindim...:dance:

4-5 haftalık hamile olmuş olsam değer daha fazla çıkmazmıydı ki ya...

Ayyyy canımm ağzın bal yesin inş..Sen beni mutlu ettin allahda seni mutlu etsin inş.

İnş dediğin gibidir allahım ne olur hamile olayım neolur:Saruboceq:

canım bak şu değerlere belki ne demek istediğimi anlarsın...
Norma giden bir gebelikte B-hCG değerleri aşağıdaki gibidir.

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

canım gözün aydın hamilesin rabbim tamamına erdirsin inşallah......

Kızlar doktorumla görüştüm az önce 5 in üzeri gebelik oluyo dedi..

Adetime 5 gün var daha dedim tamam dedi 2 gün sonra tekrar gel yine bi bakalım dedi..

Net bişi söylemedi kızlar yaaa

Ayyyy inş. allahım inş. allah razı olsun arkadaşım

gözün aydın canımm..bisüredir topiclerde görüyorum seni we bebiş istediğini de biliyodum..çok sewindim görünce..5in üzerindeyse değer hamişşsin canımm..inşallah bi aksilik çıkmaz da değerin yükselir..ama daha günün geçmemiş sanırsam,normal yani değerin..çok yeni daha minnoşun..Allah tamamıma erdirsin...

Yaaaa zuzu nasıl teşekkür etsem bilemiyorum şuan gözlerim doldu boğazıma bişiler düğümlendi sanki.. çok yeni minnoşun dedin ya içim parçalandı sanki inş. dediğin gibidir değerim yükselir de minnoşuma kavuşurum..

Günüm daha geçmedi 4 gün var reglimee (

bu yazdığını okuyuncak da aynısı bana oldu şimdi..gözlerim doldu..haberlerini burdan takip edicem canım..darısı başımıza inşallah..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…