bu yazdığını okuyuncak da aynısı bana oldu şimdi..gözlerim doldu..haberlerini burdan takip edicem canım..darısı başımıza inşallah..a.s.
nasıl mı teşekkür ediceksin,dur söyliyim.kaydirigubbakcemile2.bana da dua edersen olur.yerimseniben.rabbim isteyen herkese eli ayağı düzgün sağlıklı akıllı bebişler nasip etsin...:Saruboceq:
çok sevindim bence hamilesin adetlerimiz birlikteydi darısı başıma.belirtin varmı?
arkadaşım bence hamilesin...
ama bak bide neye dikkat et biliyomusun (ben öyle anladım o bakımdan söylüyorum)
idrarına ; rengine kokusuna ve üstünde tortu falan varmı ona dikkat et ...
ben öyle anladım çünkü...
2 Gündür belimde ağrı var bide göğüslerim çok hassaslaştı ama uçlarında bi acıma yada kaşınma yok..
Bugünde sol kasığıma kram giriyo çıkıyo..
Bide sanki karnımda gaz torbası var
Sende belirti varmı canım
bende herzamanki gibi adet olmadan önceki belirtilerim umutlu değilim ama bakalım böyle hamile haberlerini duyunca kendim kalmış gibi seviniyorum.bid bisey sorcam akıntın varmı?
trakkeki ne o kız bizde seni tebrik etmiştik bize dua yokmu hele benim gibi 7 yıldır bekleyen birine aşk olsun
tatlım ben seni tebrik etdim malisef ben bu sabah test yaptım negatif çıktı 25 gün filan geciktim valla kafayı yemek üzereyim allahım inşallah sen sağlıkla dünyaya getirirsin yavrunu
Allahım sanada banada tez zamanda nasip etsin inş.Canım bana destek olduğun için yanımda olduğun için çok teşekkür ederim..
Dün kan testi yaptırdım değerim 10.2 çıktı eşimin bile haberi yok kimseye söylemedim ya değerim yükselmezse diye umutlandırmak istemedim..Çünkü ikimizde çok istiyoruz allahım inş. bebek isteyen herkese nasip eder.
İnanki sadece kendim için dua etmiyorum isteyen herkes için dua ediyorum.
Ama bundan sonra yerin ayrı bende..Eğer hamile olduğumu öğrenirsem bol bol dua edicem canım çünkü hamilelerin duası kabul olur derleryerimseniben
Hımmm anladım canım..Allahım inş. sana en yakın zamanda en hayırlısını eksiksiz sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Benim daha belli değilki tatlım cuma günü tekrar gidicem inş. değerim yükselir çok heyecanlıyım.Kan testi yaptırdığımdan hiç kimsenin haberi yok sadece sizlerle paylaştım..Kesin ssonuçlansın adet günümde geçsin ozaman eşime süpriz yapmak istiyorum...Şimdi değer çıkmazsa boşuna ümitlenmesİn çünkü oda çok istiyo..
bence hamilesin inşallah eğer süpriz yaparsan çok değişik yap unutamasın eşin ben hamile kalırsam eğer öyle düşünüyorum allahım hayatda istediğim tek şey bir meleğin bana anne demesi başka hiç bir şey değil inşallah senin meleğin yola çıkmıştır annesini fazla bekletmez
canımm benimm çook merrsiii...:1hug:rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı..:Saruboceq:içini ferah tut,stress de yapma e mi?? cuma günü gelicek güzel haberler..ayy ne heycanlı,nası durcaksın eşine söylemeden..kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
cnm seninle konuşmuştuk daha önce idrarda çıkmıştı bugün kan testi yaptırdım 130 çıktı doktor 2 haftalık dedi
Reglime 5 gün var ama ben dayanamayıp kan testi yaptırdımm
Sonucu az önce öğrendim 10.2 çıkmış..Kıza sordumm nasıl yani dedim..
Doktorunuzla görüşün dedi ve kapattı.((((((((((((
Hamilemiyim değilmiyim sizce lütfen yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?