Kızlar kan testi yaptırdım sonuca bi bakarmısınız?

esranın dediği doğru canım hergün badem ceviz 1 bardak süt bide bol bol yeşillik ye..

amin canım inşallah benim de eşim çok istiyo bebiş görünce deliye dönüyo günümü geçiyorum bakalım ne olacak bu aya ma umutlu değilim doktor sorun yok olur dedi ama 6 ay oldu tık yok hayırlısı canım sen bol bol dua et bize..

Canım varmı hayırlı haberler ?:CüvCüv:

slm anjelic.senin sat 3gün geçincemi 17 idi?yanlış anlamadım dimi? bnmde sat günü kanda betahcg:17.19 endişeliydim senin mesajını okuyana kadar ancak 2 gün geçti hala adet olmadım inşallah bebişim devam eder yaşama tutunmaya dktrum 1 hafta sonra çağırdı günler çok zor geçio.Bide bana folic plasla progestan verdi kullanıorum ama çok endişeliyim çünki 20 sene bekledim bu mucizeyi Allah her isteyene nasip etsin .İşallah meleklerimizi sağlıklı olarak alırız kucağımıza. beni birazdaha aydınlatırsan sevinirim.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar mrb ya bi sorunum var ve kafam karıştı geçen doktora gitmiştim ve prolaktinim çok yüksek çıkmıştı yumurtladığım günün ertesi günü gitmiştim akşama eşimle birlikte olmuştuk o gün kande bakıldı 1,2 çıktı doktor hamile değilsin dedi ilaç verdi korun dedi ama korkuyorum ya o akşam hamile kalmışsam o gün tahlilde çıkarmıydı ialcı kullansammı yoksa bi kaç gün beklesemmi ilaçta gebelik için bayağı zararlı ne yapmalım değerim normalmi

kizlar bu konuyu halen okuyan varmı ama birsey sormak istiyorum.

adetime 7 gun kala kan testi yaptırdım 0,1 cıktı. acaba erken mi yaptırdım . hamile olsam 7 gun kala cıkarmıydı.

sagol canım,
uzulmedim zaten pazar gunu regl olmayı bekliyorum sonra asılama tedavisine baslayacagım.

Kızlar Merhaba buraya yeni üye oldum :) adet günüme 5 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 48.23 çıktı bayram girdi araya doktora gidemedim hamile miyim sizce yardimci olurmusunuz lutfennn

Kızlar Merhaba buraya yeni üye oldum :) adet günüme 5 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 48.23 çıktı bayram girdi araya doktora gidemedim hamile miyim sizce yardimci olurmusunuz lutfennn
Can'ım hayırlı olsun hamilesin

Bu konu sahibi bana umut oldu aynı benim gibi adete 4 gün kala 10.50 1 gün kala 45.66 çıktı benimde konu sahibinin kızı olmuş düşük hcg kız diyorlardı hayırlısı olur inş bizim içinde

Şuan çok mutlu oldummm bu mübarek günde allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…