hamilesin canım ama çok yeni cuma değerin anca 50 çıkar keseyi filan anca ayın 2 sinde görürsün
ama yinede cuma git yaptır canım değerin artışı nasıl bi baktır bu süreçte dinlen bol bol uzan ceviz kuru kayısı filan ye çok küçük ama bunlara ne kadar dikkat edersen o kadar hızlı gelişir
Allah razı olsun canım darısı senin başına inş.Dualarını hiç eksik etme hep allaha dua et canım..Bende hep ediyorum sizler için..İlk eşinle paylaşıyosun zaten deliye döndü çok sevindi duygulandı gözleri doldu.Yüce allahım sizede bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda canım inş..
amin canım inşallah benim de eşim çok istiyo bebiş görünce deliye dönüyo günümü geçiyorum bakalım ne olacak bu aya ma umutlu değilim doktor sorun yok olur dedi ama 6 ay oldu tık yok hayırlısı canım sen bol bol dua et bize..
Bence hamilesin hayırlı olsun:) Benim reglim 3 gün geçtiğinde değer 17 idi, 2 gün sonra 68 olmuştu ve 5 gün sonra da kesesini görmüştük, hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik diliyorum sana, haaa bu arada benimki 1 hafta geç döllenmeydi.
kizlar bu konuyu halen okuyan varmı ama birsey sormak istiyorum.
adetime 7 gun kala kan testi yaptırdım 0,1 cıktı. acaba erken mi yaptırdım . hamile olsam 7 gun kala cıkarmıydı.
Can'ım hayırlı olsun hamilesinKızlar Merhaba buraya yeni üye oldum :) adet günüme 5 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 48.23 çıktı bayram girdi araya doktora gidemedim hamile miyim sizce yardimci olurmusunuz lutfennn
Âmin Cnm sağlıkla gelsin yavrunŞuan çok mutlu oldummm bu mübarek günde allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağıni boş bırakmasin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?