Kızlar kan testi yaptırdım sonuca bi bakarmısınız?

Evet canım doktorumda aynı şeyi söyledi anlamsız dedi..Senin 10.25 çıktığında adet gününe kaç gün var dı canım??
Banada 16 ocak gel dedi bakacakmış değerim çıkçakmı diye..
Umutlanmak istemiyorum ama topikteki herkes olumlu sonuçlar yazıyo.
Ve insan ister istemez umutlanıyo:1no2:

aaaaa tebrik ederim tatlım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş..
Devlete millete hayırlı bir evlat olmasını nasip eder.
Günün geçmişmiydi canım senin değerin çok iyi çıkmış

benim 2 gün geçti 3. cü günümde bu değer çıktı

selam ben yeni katıldım.ilk kez bu ay denedik olmadı.7 gün gecikmişti değerlerim 1 in altında çıkmıştı.sen bencede hamilesin.hayırlı olsun

Hoşgeldin canım...
7 gün geciktiği haldemi değerin 1 çıkmıştı...

Benim adetime 5 gün varken yaptırdım 10.2 çıktı..Adetime 3 gün kaldı bakalım yarın tekrar gidicem teste... 2 günde 2 ye katlanırmış ya bakalım allah nasip ettiyse olur tatlım..

Bence hamilesin hayırlı olsun:) Benim reglim 3 gün geçtiğinde değer 17 idi, 2 gün sonra 68 olmuştu ve 5 gün sonra da kesesini görmüştük, hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik diliyorum sana, haaa bu arada benimki 1 hafta geç döllenmeydi.

Ayy nasıl mutlu oluyorum siz böyle söyleyince..Saatler geçmek bilmiyo valla yarını zor bekliyorummmm.Benim günümde geçmedi daha bakalım bi umut diyorum hayırlı olur inş.

Trackeki bütün yorumları okudum baştan sonaa umarım hamilesindir canım ben şuan 9 haftalık hamileyim veee senin için dua ediyorum.. Umarım güzel sonuçlarla gelisin doktordan...

valla arkadaşlar trakkekinden haber gelecek diye salona bile gitmiyorum ya bizi unutdu galiba insan bir net e bakar ya öldüm meraktan

kan testini nsıl yaptırıyoruz illa doktorunmu sevketmesi gerekiyor yoksa direk laborotuvara gidip yaptırabiliyormuyuz yardım edin nolur

valla arkadaşlar trakkekinden haber gelecek diye salona bile gitmiyorum ya bizi unutdu galiba insan bir net e bakar ya öldüm meraktan

Ayyy canım benim kusura bakma lütfen...Cuma günü öğrendim hamile olduğumu fakat laptopu kardeşim almış bugün getirdi bende size haber veremedim diye öldümmmm ya..

Sonunda sizlerin duası ile değerim yükselmiş çok mutluyum tatlım..

Darısı başına inş.

nerdesin kız bugün kan testi yaptırcaktın güzel haberlerini bekliyoruz

10.2 olan değerim 48 e çıkmış :teytey:

Daha regl günüm yarın dı ya doktor şuan değerin çok iyi dedi..

26 ocakta tekrar çağırdı keseyi görmek için canım..

Darısı başınıza inş. çok ama çok güzel bir duyguymuş...:ecrin_bebek:

Trackeki bütün yorumları okudum baştan sonaa umarım hamilesindir canım ben şuan 9 haftalık hamileyim veee senin için dua ediyorum.. Umarım güzel sonuçlarla gelisin doktordan...

Allah razı olsun tatlım çok ama çok teşekkürler..Sizlerin duası sayesinde değerim yükseldi ben buna inanıyorummmm..

Şuan çok küçük kese bile gözükmedi..26 sında tekrar gidicem..

Allahım sana hayırlı hamilelik ve sağ salim bebişine kavuşturmayı nasip eder inş.

ayy cnm çok sevindim yaa a.s.merak ediyodum senii darısıbenim benim başıma bende bugün her an olabilirim dua et benim içinde cnm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…