tatlım bende geçen ay yaptırdım 10.25 çıktı ama ultrasonda bişey çıkmadı,dr.sonucun çok düşük ve anlamsız olduğunu vede iki günde bir tekra rkan testi yaptırmamı tavsiye etti,ayrıca adete yakın bu şekilde çıkabiliyormuş,bence çok umutsuzlanma ama çokta umutlanma ilk hamileliğimde ilk kantestim çok daha yüksekti ve bildiğim kadarıyla en az 50 falan çıkıyor ve iki günde bir bhcg ikiye katlanıyor(sağlıklı hamilelerde)oyüzden iki gün sonra yine baktırmalısın,sevgilerle,Rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir inşaaalh..a.s.
aaaaa tebrik ederim tatlım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş..
Devlete millete hayırlı bir evlat olmasını nasip eder.
Günün geçmişmiydi canım senin değerin çok iyi çıkmış
benim 2 gün geçti 3. cü günümde bu değer çıktı
Biliyosun ben adete 5 gün kala gitmiştim ve 10.2 çıkmıştı..Bi umut belki değer
m çıkar diyorum canım ya.
Bide senin S.A.T. neydi Benim 23 aralık
Bence hamilesin hayırlı olsun:) Benim reglim 3 gün geçtiğinde değer 17 idi, 2 gün sonra 68 olmuştu ve 5 gün sonra da kesesini görmüştük, hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik diliyorum sana, haaa bu arada benimki 1 hafta geç döllenmeydi.
18 aralık
valla arkadaşlar trakkekinden haber gelecek diye salona bile gitmiyorum ya bizi unutdu galiba insan bir net e bakar ya öldüm meraktan
canim insallah guzel haberler almissindir.
nerdesin kız bugün kan testi yaptırcaktın güzel haberlerini bekliyoruz
Trackeki bütün yorumları okudum baştan sonaa umarım hamilesindir canım ben şuan 9 haftalık hamileyim veee senin için dua ediyorum.. Umarım güzel sonuçlarla gelisin doktordan...
kan testini nsıl yaptırıyoruz illa doktorunmu sevketmesi gerekiyor yoksa direk laborotuvara gidip yaptırabiliyormuyuz yardım edin nolur
10.2 olan değerim 48 e çıkmış :teytey:
Daha regl günüm yarın dı ya doktor şuan değerin çok iyi dedi..
26 ocakta tekrar çağırdı keseyi görmek için canım..
Darısı başınıza inş. çok ama çok güzel bir duyguymuş...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?