Kızlar kan testi yaptırdım sonuca bi bakarmısınız?

:teytey:canım hayırlı olsun darısı tüm bebiş isteyenlerin başına...benimde.... bu arada eşine söledin mi kimbilir ne güzel bir duygudur eşinle paylaşmak benimde eşim çok istiyo inşallh en kısa zamanda ben de mutlu haberi veririm eşime...:dance:

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım darısı senin başına inş.Dualarını hiç eksik etme hep allaha dua et canım..Bende hep ediyorum sizler için..İlk eşinle paylaşıyosun zaten deliye döndü çok sevindi duygulandı gözleri doldu.Yüce allahım sizede bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda canım inş..

tebrikler cnm çok sevindim bebeişleri yakın dünyaya getirecez allahın izniyle

tebrik ederim seni canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah ailenizin mutluluğu salığı hiç bozulmasın inşallah bizim için de dua et olurmu canım :CüvCüv::Saruboceq:

tebrik ederim seni canım allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah ailenizin mutluluğu salığı hiç bozulmasın inşallah bizim için de dua et olurmu canım :CüvCüv::Saruboceq:

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkürler..Sizler için herzaman dua ediyorum tatlım.

Darısı en yakın zamanda başına inş.:Saruboceq:

Trackekı valla senı hamılelık hıkayen cok guzel butun evreelrını okudum valla senın kadar heyecanlandım

Trackekı valla senı hamılelık hıkayen cok guzel butun evreelrını okudum valla senın kadar heyecanlandım

Oyyy sağol canım benim gerçekten çok heyecanlı günler yaşadım kimseye söyleyemedim sadece burda paylaştım çünkü net değildi ama allahıma şükürler olsun şuan meleğim benimle.

Bİ BAKINNN kızlar dün test yaptırdım 16,66 çıktı pazar günü adet olmam lazımdı ve hala olmadım değerim biraz düşük değilmii

Küüsssssssssssssstüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmm sizeeeeeeeeeeeeeeeeee yardımmmmmmmmm etmiyonuzzzzzzzzzzzz

Bİ BAKINNN kızlar dün test yaptırdım 16,66 çıktı pazar günü adet olmam lazımdı ve hala olmadım değerim biraz düşük değilmii

Hayır canım gayet iyi değerin hamilesin tebrikler tatlımmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Trackeki--ayy cnm çok sğl sanırım senin dua kabul oldu bana dua etmiştin yaa cuma tekrar gitcem bakalım

Trackeki--ayy cnm çok sğl sanırım senin dua kabul oldu bana dua etmiştin yaa cuma tekrar gitcem bakalım

Hamilelerin duası kabul olurmuş canım benim benden içten sana dua ettim..

Bi kaç gün sonra idrar testi yap ben öyle yapmıştım ve silik çıkmıştı.

hamilesin canım ama çok yeni cuma değerin anca 50 çıkar keseyi filan anca ayın 2 sinde görürsün
ama yinede cuma git yaptır canım değerin artışı nasıl bi baktır bu süreçte dinlen bol bol uzan ceviz kuru kayısı filan ye çok küçük ama bunlara ne kadar dikkat edersen o kadar hızlı gelişir

çok sğl kızlar yorumlarınız için inş.rabbim bebişimi göndermiştim daha pek emin olamadığım için allahım bebişlerimizi arattırmasın en kısa zamanda göndersin...AMİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…