• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kardeşimle ilgili birşey danışacağım bakar mısınız?

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
kızlar konuyu cinsellik bölümüne açacaktım malesef açamadım kusura bakmayın.konuyu biliyorsunuz onunla ilgili birşey danışacaktım.penisin tamamı değil 4 5 sanitmi girse bilee kızlık zarı bozulur mu ?

Bilgim yok bu konular hakkında yardım edebilecek biri olur belki ...

Yukarıda verdiğiniz bilgiye göre hayır cevabı verecektir herhalde cevap verecek olanlar diye tahmin ediyorum. Ama bu çok kişisel bir konu bence ve eğer kardeşiniz için de bu denli önemliyse buradan nasıl bir yardım alabilir veya alacağınız evet veya hayır cevabı sizi ne kadar tatmin edebilir bu hususta işte ben bunu pek anlayamıyorum. Muhtemelen siz de benimle aynı görüşte olacaksınızdır sonuçta geleceğiniz nokta hakkında.

kızlar konuyu cinsellik bölümüne açacaktım malesef açamadım kusura bakmayın.konuyu biliyorsunuz onunla ilgili birşey danışacaktım.penisin tamamı değil 4 5 sanitmi girse bilee kızlık zarı bozulur mu ?

En mantıklısı kardeşini alıp bir doktora götürmen olur bence

Doğru söylüyorsunuz kızlar..

Bu olay yeni bir durum galiba sabah bu saatte konuyla ilgili yardım istediğinize göre öyle anlaşılıyor diyelim ya da. Siz kaç yaşındasınız ve kız kardeşiniz kaç yaşında? bilmiyorum ama konu hassas bir konu. Diyelim ki doktora gittiniz ve duymayı istemediğiniz bir cevap aldınız. Bu durumda ne yapacaksınız? Farklı bir girişiminiz olacak mı konuyla ilgili? Bunları neden yazıyorum çünkü, sonrası için eğer hemen ve acil bir eylem planınız olmayacaksa bu cevabı almanızın size ne yararı olacak ki? Kısaca şunu söylemek istiyorum isterseniz önce şöyle bir müddet daha sakin ve sağduyulu bir şekilde olayla ilgili sıkıntınızın biraz hafiflemesini beklerseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz. Sonuçta geçmiş zamanı geri getirmek hiç bir şekilde mümkün olmadığına göre en azından daha sakin olmak için biraz kendinize kısa da olsa zaman tanımanız daha doğru olmaz mı?

Candan arkadaşımız daha önce bu konuyla ılgılı paylaşım yapmıstı sanırım kardeşinin bundan sonra yapabılecegı hataların önune gecmek istiyor.Gercektende söyledıgı gıbı bır durumda bısey olmamış olabılme ıhtımalı var inşallah öyledirde kardeşide aynı hataya bır kez daha dusmemiş olur.Tersi bir durumda ise senın dedıgın gıbı bır sureç ortaya cıkar bu seferde sureklı göz kulak olmak zorunda kalacaktır buda pek mumkun olmaz sanıyorum.

Candan arkadaşımız daha önce bu konuyla ılgılı paylaşım yapmıstı sanırım kardeşinin bundan sonra yapabılecegı hataların önune gecmek istiyor.Gercektende söyledıgı gıbı bır durumda bısey olmamış olabılme ıhtımalı var inşallah öyledirde kardeşide aynı hataya bır kez daha dusmemiş olur.Tersi bir durumda ise senın dedıgın gıbı bır sureç ortaya cıkar bu seferde sureklı göz kulak olmak zorunda kalacaktır buda pek mumkun olmaz sanıyorum.

Olaydaki kişileri hiç tanımadığım için ne diyeceğimi bilemiyorumki. Yani zaman zaman oldukça art niyetli insanlar bazen genç insanların sevgilerini suistimal edebiliyorlar. Ya da bilemiyorum işte erkek arkadaşıyla beraberliklerinin boyutunu, ya da aile arasında falan gerçekleşmiş resmiyete dökülmüş nişan vb. bir durum var mı falan falan bir sürü şey var. Hatanın konusu böyle hassas bir mesele olunca, kişilerin önce bunu kendilerinin iyi tahlil etmesi ve bunu gerçekten hata olduğunu anlamış ise de bu konuda kendi duruşunu iyi belirlemesi lazım. Yoksa bir başkası insana böyle şeylerde ne kadar göz kulak olabilir veya ne kadar engelleyebilir ki? Haklarında hayırlısı olsun inşallah daha fazla üzülmezler. Gerçi ben böyle durumlarda olayın kendisinin önemli olduğunu düşünenlerdenim. Yani sonuçta tıbben bir sorun olmadığını bilmeleri sadece bir nebze de olsa rahatlamalarını sağlayacaktır yoksa başka bir şeyi değiştirmeyecektir. Sonuçta hepimiz insanız. Hatalar dahil her şey bizler için. Allah yanıltmasın, iyi ve doğru şeylerle iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi ve her konuda inşallah.

Çok doğru söylemişsin canım inşallah bu kardeşimizde aynı hataları bırdaha tekrar etmez sonuçta kendi ile beraber üzüntuye soktugu aılesi de cabası.

Çok doğru söylemişsin canım inşallah bu kardeşimizde aynı hataları bırdaha tekrar etmez sonuçta kendi ile beraber üzüntuye soktugu aılesi de cabası.

Evet inşallah. Ya da her ne olmuşsa artık değiştiremeyeceği birşeyler için hayatının bundan sonrasını da olumsuz etkileyecek derecede bir üzüntü yaşamaya devam etmenin de bir faydası olmayacaktır zaten. Yaşam sadece AN" dan ibaret aslında. Her bir nefesi alıp vermek demek yaşam. Böyle düşünüp önüne bakıp yarınları için hayat yoluna en insana yakışır şekilde devammm.

Canım bozulmuş da olabilir, bozulmamış da.. Zedelenmiş de olabilir, esnek de olabilir.. Bunu buradan söylemek çok zor.. Kan gelmediyse ya bozulmamıştır ya esnektir ya da zarın yapısından dolayı kanamamıştır.. Çok merak ediliyorsa bir doktora gidilebilir ama kardeşin bu duruma hazır mı?

Back
X