- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
- Konu Sahibi The Calender
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanmamonlarla boşuyorlarmıymış peki?
önceliği onlara vermeli bence...hiç işlerini bilmiyor bu hakimlersanmam![]()
niye beeeKeşke bende boşayabilsem
kendi de bir erkekle evli, hemde kaynanası küçük yaşta ölmüş kp in....tuzu kuru ama işte ille bizimkini ıslatacakKaynana bu oğlunu paylaşmaz dünyanın en iyisi bile olsa
Kız benim kaynana cilveli idi kp kendi yoluna getiriyordu 2 dk dakendi de bir erkekle evli, hemde kaynanası küçük yaşta ölmüş kp in....tuzu kuru ama işte ille bizimkini ıslatacak![]()
aynen bizim kp zaten ağzına bakar,çayına şeker atar karıştırır...Allah hep böle sinsilere verir zatiKız benim kaynana cilveli idi kp kendi yoluna getiriyordu 2 dk da
valla ya o yaşta ne cilveler işveler tövbe tövbeeeeeaynen bizim kp zaten ağzına bakar,çayına şeker atar karıştırır...Allah hep böle sinsilere verir zati![]()
BİZDE EKSİK OLAN NEEE nerede hata yapıyoruzalkışlıyorum böyle hanımları ,önlerinde eğiliyorum, sadece bu yönlerinden dolayı tabi![]()
Kocayı boşamadıkça kayınvalideden boşanılmaz bence
Mesafe koyulur o kadar
AramaMesafeden anlamıyorsa, bir de üstüne üstlük seni haklı iken arayıp sormayınca haksız konumuna sokuyorsa ne yapmalı çok merak ediyorum, zira ben çözüm bulamadım da :)
Arama
Aramak zorunda değilsin ki