bana soyledi düğünü onlar yaptı diye altınlar onun olamaz nişanı da biz yaptık takılar annemin mi olmalıydı o zamankv kıme laf saymış...
bu lafı her kayınvalıde der...
dugunu kım yaptıysa altınlar onlarındır
kınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..[
her yerin adeti farklı olabilir ama bizde asla oyle bişey yok kınada zaten takı takılmaz
kv kıme laf saymış...
Ciddi ciddi saçmalamışsınız. Takılar gelin ve damadındır. Nokta.kınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..
borcu yoktu olsaydı adam gibi isteseydi verirdim zatenÇok gereksiz bir konu. Hakaret değil. Borcu yoksa, sizde kalması mantıklı,ama borcluysa ve zorda kalmışsa siz ayıp etmissiniz.
Ha borcu yoksa da istememeliydi, olan olmuş büyütme ve önüne bak.
oyle yapıyorum zaten de insan unutamıyor yinede bir yanım burukO takılar gelinindir kocasıda isteyemez bikere.Amaaaan çok vakit geçmiş ne derse gül geç takmıyo bu gelin beni desin duymazlıktan gel.
ya evet bnde bu mantıgı anlamıyorum hani bazıları düğünü onlar yapıyosa onlarda kalmalı diyor ya yahu zaten düğünü erkek tarafı yapar takılarda geline damada hediyedir yaniyok bide kiz tarafi olarak biz yapsaydık dugunu, heralde siz yapacaksiniz erkek tarafi olarak deyip bu kadar terbiyesizlikten sonra 1 çeyrek bile vermezdim...
Bizdede düğün kına Nişan vs takılan takılar kıza aittir. Düğünü ben yaptm takı benm die bişey yok onlar geline hediyedirkınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..
Benimde herseyi kv ler yapti ama altinlar kocamla benimdi ne demek onlarindir bence gelinindir ve eger o isterse kocasiyla paylasir yani bizim adetlerimize gorekv kıme laf saymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?