- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Benim kaynanamda aynısını yaptı benim altınlarımi alıp kendine kolye yaptırmak istedi bende vermek istemedim ama ne yaptı etti aldı çok aglamistim o zaman hala unutamiyorum bu yapılanı ben senin yerinde olsam eşime belli etmeden araya fazlasıyla mesafe koyarim fazla görüş mem ayni ortamda dahi çok muhattap olmam bu kaynanalarin hepsi ayni onunla kotu o lursa n evliliğinde kotu gider allah kolaylık versiyon nkız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
benim kv bide takısını takmadı düğünde utanmadan gelip takılarımı istedi oda oyle bi tilkilik yapmaya calıstıama bu taki mevzusunda cok tilkilikler var
mesele ben cok gördüm kiz tarafından akrabalarin takiyi gelinle damada degilde gelinin annesine verdiğini
anneninde vijdanina kaliyor verilenleri kiziyla damadına verip vermemek...
bende aynen oyle yapıyorum allahtan eşim anlayıslı biri bni cok zorlamıyor arada sırada giderim ama muhattap olmam cok guleryuzlu de davranmam senin durumunda cok kötü olmusBenim kaynanamda aynısını yaptı benim altınlarımi alıp kendine kolye yaptırmak istedi bende vermek istemedim ama ne yaptı etti aldı çok aglamistim o zaman hala unutamiyorum bu yapılanı ben senin yerinde olsam eşime belli etmeden araya fazlasıyla mesafe koyarim fazla görüş mem ayni ortamda dahi çok muhattap olmam bu kaynanalarin hepsi ayni onunla kotu o lursa n evliliğinde kotu gider allah kolaylık versiyon n
sordum biz erkek tarafıyız biz yaptık biz ettik bnde bunlar sana ait değil bna ait dedim bnm rızam olursa alırsın olmazsa alamazsın dedim eşim de bni destekledi annesiyle biraz kötü oldu araları sonucta düğünümüzüde rezil etmiş oldupeki ne için istediğini sordun mu ? ne cevap verdi? kv altinlari isterken esin yanindamiydi o ne dedi?
dügünü onlar yapmış olsa bile o takılar senin o kadar yapmasaymış madem takı...kız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
takmadı ki zaten takısınıdügünü onlar yapmış olsa bile o takılar senin o kadar yapmasaymış madem takı...
esin nasil bi tutum icinde sana ve ailene karsi?kız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
hangi yüzle istiyolar ya.. vallla şu kaynanalardan bıkkkınlık geldi ya şimdi erkek çocugu evlendrmek ne kolay hiç bişey almasnlar senn takılarına göz diksinler bide banada bişey yapmadılar bende satıp araba alcam durmasn takı falan evde yüzsüzlük yapar isterler...takmadı ki zaten takısını
eşim bana ve aileme karsı cok iyi bnm ailemde esimi sever hiçbir zaman yüzüne gidip senin ailen şöyle yaptı böyle yaptı demediler eşimde ailemde saygılı ve seviyelidir birbirlerine bnm eşimle problemim yok cok şüküresin nasil bi tutum icinde sana ve ailene karsi?
ne guzel iste.. sukret.. kv ile de saygini bozma ama mesafeli ol..eşim bana ve aileme karsı cok iyi bnm ailemde esimi sever hiçbir zaman yüzüne gidip senin ailen şöyle yaptı böyle yaptı demediler eşimde ailemde saygılı ve seviyelidir birbirlerine bnm eşimle problemim yok cok şükür
çok şükrediyorum kv de nazar boncugumuz olsun barine guzel iste.. sukret.. kv ile de saygini bozma ama mesafeli ol..
ne esler okuyoruz, ailesinin ayibini ortmek icin esini yerin dibine sokup esinin ailesine saldiranlar vs..
seytanin vesvesesine kapilip huzursuz olma..
gercekten bosver.. eş en onemlisi.. kimin umrunda kv nin sevip sevmemesi..çok şükrediyorum kv de nazar boncugumuz olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?