kızlar kayınvalideniz ailenizden birine hakaret etseydi napardınız?

Dugunumu annemler yapti takilarimin hepsini annemler takti kaynanamlar tek bir ceyrek bile takmadilar el gibi geldiler misafir gibi durup beni alip gittiler eve varmadan benim ailemin taktigi tum takilari kupelerime kadar istediler bende bisey diyemedim yeni evliydim kocamini seviyodum cahildim yada maldim...yani kafanda kurup bunlara takilma icinden deki İT ÜRÜR KERVAN YURUR de ve cok esine bid bid edip huzurunu bozma

ama bu taki mevzusunda cok tilkilikler var
mesele ben cok gördüm kiz tarafından akrabalarin takiyi gelinle damada degilde gelinin annesine verdiğini
anneninde vijdanina kaliyor verilenleri kiziyla damadına verip vermemek...

Benim kaynanamda aynısını yaptı benim altınlarımi alıp kendine kolye yaptırmak istedi bende vermek istemedim ama ne yaptı etti aldı çok aglamistim o zaman hala unutamiyorum bu yapılanı ben senin yerinde olsam eşime belli etmeden araya fazlasıyla mesafe koyarim fazla görüş mem ayni ortamda dahi çok muhattap olmam bu kaynanalarin hepsi ayni onunla kotu o lursa n evliliğinde kotu gider allah kolaylık versiyon n

ama bu taki mevzusunda cok tilkilikler var
mesele ben cok gördüm kiz tarafından akrabalarin takiyi gelinle damada degilde gelinin annesine verdiğini
anneninde vijdanina kaliyor verilenleri kiziyla damadına verip vermemek...
benim kv bide takısını takmadı düğünde utanmadan gelip takılarımı istedi oda oyle bi tilkilik yapmaya calıstı

bende aynen oyle yapıyorum allahtan eşim anlayıslı biri bni cok zorlamıyor arada sırada giderim ama muhattap olmam cok guleryuzlu de davranmam senin durumunda cok kötü olmus

peki ne için istediğini sordun mu ? ne cevap verdi? kv altinlari isterken esin yanindamiydi o ne dedi?
sordum biz erkek tarafıyız biz yaptık biz ettik bnde bunlar sana ait değil bna ait dedim bnm rızam olursa alırsın olmazsa alamazsın dedim eşim de bni destekledi annesiyle biraz kötü oldu araları sonucta düğünümüzüde rezil etmiş oldu

hani aileler derlerya genelde böyle taki kavgasi cikinca "biz döküldük sacildik simdiye dek o yüzden gelen takilar bizim"
yani biz simdiye dek ona buna altin taktik simdide toplama zamani.
ben bunu cok saçma buluyorum.
evet ona buna taktin ama cocuklarin için taktin. bir nevi altin hesabi actin cocuklarina. birdenbire birsürü altin vermektense cocuklarina düğünde, bu sekilde uzun bir zamana yayip dugun zamani gelince al yavrum yillardir senin için biriktirdiğim altinlar denmeli

dügünü onlar yapmış olsa bile o takılar senin o kadar yapmasaymış madem takı...

neyse bosver en azindan dugunu yapmislar simdiki kv kp ler onu da yapmıyor..
benim annem nisanda yengemle abime takilanlari yengemin annesine verdirdi diye milletten "maşallah kizin anasina verdi altinlari" "bak iste böyle olmali kv dediğin" "ne güzel yapti kadin" gibi "övgüler" álmisti :)
yani yapilmasi gereken birseyi bile yaptiginda bu devirde sanki cok değişik bisey yapmissin gibi övgü aliyorsun...
zaman öyle bir zaman.....

esin nasil bi tutum icinde sana ve ailene karsi?

takmadı ki zaten takısını
hangi yüzle istiyolar ya.. vallla şu kaynanalardan bıkkkınlık geldi ya şimdi erkek çocugu evlendrmek ne kolay hiç bişey almasnlar senn takılarına göz diksinler bide banada bişey yapmadılar bende satıp araba alcam durmasn takı falan evde yüzsüzlük yapar isterler...

ne guzel iste.. sukret.. kv ile de saygini bozma ama mesafeli ol..
ne esler okuyoruz, ailesinin ayibini ortmek icin esini yerin dibine sokup esinin ailesine saldiranlar vs..
seytanin vesvesesine kapilip huzursuz olma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…