aynı iyi yanigercekten bosver.. eş en onemlisi.. kimin umrunda kv nin sevip sevmemesi..
simdi nasil ailenle iliskisi?
Yok deve. Ne demek düğünü kim yaptıysa takılar onların? Ozaman niye takı takılıyor ki?kv kıme laf saymış...
bu lafı her kayınvalıde der...
dugunu kım yaptıysa altınlar onlarındır
kv kıme laf saymış...
bu lafı her kayınvalıde der...
dugunu kım yaptıysa altınlar onlarındır
kınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..
ya düğün de harcadıkları parayı,takılarla çıkaracaklarsa neden düğünü biz yaptık diyorlar:) onlar yapmışmı oluyor şimdi.
trajikomik bu
o takılara güvenip düğün yapacak kimse yapmasın zaten.Madem altınları istiyorlar erkek tarafıda bir zahmet düğün yapmasınlar o zaman..
Nikah olsun daha iyi..
o kısım tamam da ben hakaret göremedim ortada ? kim kime ne demiş oky beni aydınlat noluro takılara güvenip düğün yapacak kimse yapmasın zaten.
saçmalığa bak ya. takıların anlamı nasıl değişmiş. takı eskiden bunun için takılmazdı. şimdi,herşeyde olduğu gibi bunda bile çıkarcılık ortaya çıkmış. ayıp gerçekten
ne alaka ya hiç farketmeksizin, takılan her şey yeni evli çiftindirkınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..
o takılara güvenip düğün yapacak kimse yapmasın zaten.
saçmalığa bak ya. takıların anlamı nasıl değişmiş. takı eskiden bunun için takılmazdı. şimdi,herşeyde olduğu gibi bunda bile çıkarcılık ortaya çıkmış. ayıp gerçekten
o kısım tamam da ben hakaret göremedim ortada ? kim kime ne demiş oky beni aydınlat nolur
senin ailen kim oluyor ki demek hakaret mi oluyormuş? tamam yaptığı yanlış altın gelinkızımızın hakkı da ailemden birine hakaret deyince ben anasına babasına hakaret etti sandıydımKaygana hazretleri alınları isteyince arkadaşta vermemiş,oda senin ailen kim oluyorki diyince kızmış.,Herhalde kendi tarafına altınarı vereceğini zannettiğiiçin öyle çemkirdi kaygana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?