ya herkes bi yorum yapıyor ama çogu soruyu anlamıyor ben takı kimde kalsaydı diye bişey sormuyorum yada ne olmalıydı diye bu konuda herkesin farklı bir doğrusu var.. benim sorunum ailemi küçümsemesi onlara haketmedikleri muamele yapmasıydı ben sizin ailenize boyle yapılsaydı ne yapardınız dedim bnm derdim takılar değil o ztn tartısmasız benimdir
oo benim kaynanam hepsini aldı iki kaynıma verdi sonrada gelen takıları siz ödeyeceksiniz dedi 1 yıldır sustum birşey demedim ama 2ay önce kaynımın düğününde bir kavaga ettim benden 2 bilezik borçla alan kaynım vermiycem deyince birbirimize girdik ki benim mehrimdi onlar valla açtım ağzımı yumdum gözümü düğündede aileme ve arkadaşlarıma çok kötü şeyler yaptılar ömür boyu unutmam sende unutmazsın biliyorum içinden nasıl geliyorsa öyle davran aramıyorum sormuyorum onları eşim sürekli sorun yapıyor tartışıyoruz ama yok yüreğim soğumuyor helal etmiyorum hakkımı eşimin bütün ailesine kaynanana içinden geleni söyle böyle böyle yaptınız de sonrada iyi davran eşinin yanında ben yapamıyorum ama eşinin yanında farklı arkasından farklı davran onlarakız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
ben bu gazla şimdi bi yanına mı gitsem bir hışımlaağzına tıkardım o lafı.
o kim ki benim aileme laf atıyor? herkes önce kendine bakacak kendini bi b*ktan saymayacak...
ben bu gazla şimdi bi yanına mı gitsem bir hışımla
aslında bnde soylemek isterim de yaptıgı terbiyesizliği ama eşimi üzmek istemiyorumoo benim kaynanam hepsini aldı iki kaynıma verdi sonrada gelen takıları siz ödeyeceksiniz dedi 1 yıldır sustum birşey demedim ama 2ay önce kaynımın düğününde bir kavaga ettim benden 2 bilezik borçla alan kaynım vermiycem deyince birbirimize girdik ki benim mehrimdi onlar valla açtım ağzımı yumdum gözümü düğündede aileme ve arkadaşlarıma çok kötü şeyler yaptılar ömür boyu unutmam sende unutmazsın biliyorum içinden nasıl geliyorsa öyle davran aramıyorum sormuyorum onları eşim sürekli sorun yapıyor tartışıyoruz ama yok yüreğim soğumuyor helal etmiyorum hakkımı eşimin bütün ailesine kaynanana içinden geleni söyle böyle böyle yaptınız de sonrada iyi davran eşinin yanında ben yapamıyorum ama eşinin yanında farklı arkasından farklı davran onlara
e o zaman herkesin ağzından cıkanı kulagı duyacak bazı seylerin geri adımı olmazahahah hakkaten öyle gaz verir gibi olmuş
kendimi yerine koydum da benim çok asabi bi yaradılışım var şalter attı mı bitti...
aslında bnde soylemek isterim de yaptıgı terbiyesizliği ama eşimi üzmek istemiyorum
e o zaman herkesin ağzından cıkanı kulagı duyacak bazı seylerin geri adımı olmaz
ja ich kannaynen die blume
kannst du Deustsch sprechen ?
kınadaki takılar kız evının düğün salonndakı takılar erkek evının... nişsandakı takılarda zaten senin..
sende yanlıs biliyosun cnm takı torbası alanlar düğün sonunda gelin damada vermezler genelde onlarda kalır
egemciğim normalde bizde de öyle ama biz almayacağız.onlar kendilerini toparlasınlar,fazla borç harç yapmadan yuvalarını kursunlar istiyoruz.elimizden geleni yapacağız.çok şükür ödeyebilecek durumdayız.33 yıllık evliyim ne badireler atlattığımızı,ne çok çalıştığımızı allah biliyor.eşim gece 12 lere kadar hala çalışır.bunun karşılığında,istediğimiz bir minnet duygusu,bir teşekkür...
burada ki gençler nedense örf adet deyince,hemen erkek tarafı yapmalıdır,erkek tarafı almalıdır diyor.niyeyse kız ailesinin yapması gereken şeyler kaçıncı yy.dayız .böyle adet mi olura getiriliyor.ben çifte standartın her türlüsüne karşıyım.ben yapıyorum ama istediği için,yoksa kızın ailesi ya da gelin hanım istemiş diye olmaz.bu türlüsü ben de ters tepki yapar,yapacağım varsa da yapmam.
Kadin hakli yani niye onlarda durmasin da senin ailende dursun ne alaka? Bankada kasaya koyunkız ben 2.5 yıllık evliyim kayınvalidemle düğünde ve sonrasında tartısmamız oldu malumunuz takılar yuzunden... kayınvalidem takılarımızı almak istedi bnde vermedim benim aileme onlar kim oluyorki düğünü biz yaptık altınlar bizde kalacak dedi bu lafbenim cok zoruma gitti hala unutamıyorum aramız cok soğuk yinede gidip geliyorum ama yaptıkları hep aklıma geliyor bana yaptıklarını unuturum ama onlara yaptıklarını unutamıyorum... siiz olsaydınız napardınız?
Kadin hakli yani niye onlarda durmasin da senin ailende dursun ne alaka? Bankada kasaya koyu
yorum yapmak istiyorsan önce soruyu okuyup anlamanı tavsiye ederim senden bu konuda akıl istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?