ılk önce su ıthamını düzelt ondan sonra yorum yapYok deve. Ne demek düğünü kim yaptıysa takılar onların? Ozaman niye takı takılıyor ki?
Konu sahibi,kv ne derse desin o altınlar ne ailenizin ne de eşinizin ailesinin hakkı filan değil. Evlenen çiftlerin hakkıdır. Kayınvalidem benim ailem için aynı şeyi söylese ben de sizin gibi arama mesafe koyardım,unutamazdım da.
ablacım evet gelının tabı ama bende bızım adetlerımıze gore yorum yaptım..bende öyle oldu mesela
öyle oluyor gercektende...bende çeyrekler benım sanmstm meğer degılmıs..Bu adetler yüzünden gerginlik çıkıyor işte,düğünde ne takılırsa takılsın geline aittir hepsi..
Kız ve erkek tarafı bir çeyrek bile istemesin mümkünse..
öyle oluyor gercektende...bende çeyrekler benım sanmstm meğer degılmıs..
Siz mehir aldınız mı peki ?mehır hariç elbettekı kzın ben benım adetlerıme gore soyluyorum
aldım bılezıkler set künye fılan çeyrekler harıcSiz mehir aldınız mı peki ?
ok o zaman oldu .aldım bılezıkler set künye fılan çeyrekler harıc
bazı kesımler böyle düşünmüyor işteOnlar senin hakkın erkek tarafının değilki.
İthamım kimseyi ilgilendirmez,öyle adete öyle tepki veririm.ılk önce su ıthamını düzelt ondan sonra yorum yap
bazı kesımler böyle düşünmüyor işte
sen adete degıl bana verdın o tepkıyıİthamım kimseyi ilgilendirmez,öyle adete öyle tepki veririm.
Ben sizi tanımıyorum ki neden size öyle bir şey söyleyeyimsen adete degıl bana verdın o tepkıyı
yorumumun altına yazınca yok deve dıye ıster ıstemez ben alırım ustume.Ben sizi tanımıyorum ki neden size öyle bir şey söyleyeyim
Kendisinin işe yaradığını zannediyor işte ufak aklıyla. Bu yaşıma kadar beni kimse yönetmedi, o mu yönetecek cahil aklıyla. Yönetemediği için anlaşamıyoruz zaten. Basit insanlar basit düşünür. Kadın düğün zamanı neler neler düşünmüş ben yeni yeni anlıyorum. Ben de bu kadın niye hep dibimizdeydi diye düşünüyorum, meğer takıları annem alacak diye düşünmüş hep :) Benim aileme hakaret edene asla saygı gösteremem.uyanıklar sende çocuksun bilmezsin hep onlar bilir saygıyı adetleri evliliği olması gerekeni
işte herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor bu sekilde saygyı onlar yitiriyor sonra bizde kötü gelin oluyoruz malesefKendisinin işe yaradığını zannediyor işte ufak aklıyla. Bu yaşıma kadar beni kimse yönetmedi, o mu yönetecek cahil aklıyla. Yönetemediği için anlaşamıyoruz zaten. Basit insanlar basit düşünür. Kadın düğün zamanı neler neler düşünmüş ben yeni yeni anlıyorum. Ben de bu kadın niye hep dibimizdeydi diye düşünüyorum, meğer takıları annem alacak diye düşünmüş hep :) Benim aileme hakaret edene asla saygı gösteremem.
Çok iyi olsak ne olacak sanki, iyi gelin mi diyecekler? İyi olduğumuz için oldu zaten bunlar. Önce kendileri saygılı olmayı bilecek.işte herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor bu sekilde saygyı onlar yitiriyor sonra bizde kötü gelin oluyoruz malesef
Çok iyi olsak ne olacak sanki, iyi gelin mi diyecekler? İyi olduğumuz için oldu zaten bunlar. Önce kendileri saygılı olmayı bilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?