kızlar kayınvalideniz ailenizden birine hakaret etseydi napardınız?

ılk önce su ıthamını düzelt ondan sonra yorum yap

Bu adetler yüzünden gerginlik çıkıyor işte,düğünde ne takılırsa takılsın geline aittir hepsi..
Kız ve erkek tarafı bir çeyrek bile istemesin mümkünse..
öyle oluyor gercektende...bende çeyrekler benım sanmstm meğer degılmıs..

Düğünde takılan takılar ne sizin ailenizin ne de eşinizin ailesinindir. O takılar sizindir. Kayınvalideniz densizlik etmiş onlar kim oluyorki demekle ama aradan 2,5 yıl geçmiş. keşke söylediği an "Farkında mısınız bilmem ama onlar kim oluyorki dediğiniz kişiler benim ailem, siz onlara kim oluyorlarki gözüyle bakarsanız benden de o şekilde saygı görürsünüz" deseydiniz çok daha iyi olurdu.

Yok ya dugunu kim yaptiysa altinlar onlarindir ne demek ya kacinci yy. da yasiyoruz. Bir aile anne baba tabi ki evladinin oglunun arkasinda durmak destek vermek zorunda sadece dunya getirmekle bitseydi bu isler analik babalik olmazdi. Dugunu biz yaptik altinlar da bizimdir ne kadar cirkin bisey ya yapmasalarmis o zman yine ayni hesap. Bendee evlendim ama altinlarimi kimseye vermedim ne munasabet bu onlarin gorevi. Yarin ayni seyleri bizde evlatlarimiz icin yapicaz altin mi isticez. Bu terbiyesizlik. Vok maddi sikintida olduklarini gorup ben destek olabilirim ama kimsenin isteme hakki yok ayip.

onlar kim oluyorki derse sen kimsin derim oylesine araya mesafe koyarım cok gidip gelmem samimide olmam bana dese neysede aileme bu tarz bi uslup kullanırsa sıkıntı

uyanıklar sende çocuksun bilmezsin hep onlar bilir saygıyı adetleri evliliği olması gerekeni
Kendisinin işe yaradığını zannediyor işte ufak aklıyla. Bu yaşıma kadar beni kimse yönetmedi, o mu yönetecek cahil aklıyla. Yönetemediği için anlaşamıyoruz zaten. Basit insanlar basit düşünür. Kadın düğün zamanı neler neler düşünmüş ben yeni yeni anlıyorum. Ben de bu kadın niye hep dibimizdeydi diye düşünüyorum, meğer takıları annem alacak diye düşünmüş hep :) Benim aileme hakaret edene asla saygı gösteremem.

işte herkes kendi kalitesini ortaya koyuyor bu sekilde saygyı onlar yitiriyor sonra bizde kötü gelin oluyoruz malesef

Çok iyi olsak ne olacak sanki, iyi gelin mi diyecekler? İyi olduğumuz için oldu zaten bunlar. Önce kendileri saygılı olmayı bilecek.

Katılıyorum size. İnsanın kişiliği neyse karşı taraf iyi de olsa kötü de olsa kendi bildiği gibi davranıyor. Ne kadar iyi olursak olalım, kötü görmek isteyen kötü görüyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…