kızlar kendimi kandırmak yersiz ölüyorum ben:(

sürekli tartışmalar herşeyime karışmaları yüzünden bu hale geldik ve ben çektim geldim 20 gün önce ama nefes alamıorum artık

sürekli tartışmalar herşeyime karışmaları yüzünden bu hale geldik ve ben çektim geldim 20 gün önce ama nefes alamıorum artık

adım adım gidelim madem..tertımalarınızın içeriği nedir?en çok neyinize karışıyorda evinizi ayıracak duruma geldiniz?üstünkörü anlatmayın ayrıntılandırın belki sizin göremediğiniz birşeyler vardır..

eşim uzmanerbaşlıktan ayrıldı geldi biz ailesiyle yaşadık hep çok bunaldım çok....şimdi neden böyle özlüorum şimdi onuda anlamıorum

uzman çavuşluktan ayrılanların yani sözleşmesini yenilemeyenlerin(kendi isteği ile) memurluğa geçme hakkı var .eşim subay oradan biliyorum.

Son düzenleme:
eşim uzmanerbaşlıktan ayrıldı geldi biz ailesiyle yaşadık hep çok bunaldım çok....şimdi neden böyle özlüorum şimdi onuda anlamıorum

evden ayrıldığından beri aramadımı? ararsa sakin sakin sorunlarınızı,sorunlarınızın çözümlerini,herkezin sorunların çözümü için kendinden verebileceği ödünleri konuşun, iş
bulsun, ailesinden ayrılabiliyorsanız ayrılın.

Eğer o evden gittiyseniz gitmenizin bir nedeni var değil mi ?
Toparlayın kendinizi, 20 günde böyle dağılacaktınız madem niye o evden çıkıp yüzgöz oldunuz ki eşinizle ?
..

Bırakın özlemeyi, sevmeyi v.s. Önce evden gitme nedenlerinizi ölçüp biçin.
Eksilerinizi, artılarınızı değerlendirin. Bir daha giderseniz aynı sorunları yaşayıp yaşamayacağınızı ?
..
Ayrıca sizinle o kadar kolay iletişim kurmasına izin vermeyin. '' Okey oyna, oynarken yeni birilerini bulursun'' sözünü hangi erkek ' kolaylıkla söyler.

Bu söze çok kırıldığınızı, bunun hakaret olduğunu ona anlatmalıydınız.
...

İşsizlik varsa, maddi sıkıntılar varsa sigara konusunda bir daha düşünün. Bırakmak o kadar zor değil ki ?

çözülmeyecek sorunlar değil
eşin ergeç memurluğa geçer tayin çıkabilir ve ailesinden ayrılırsınız gittiğiniz yerde kendi eviniz olur
sigara konusunda haklı gerçekten sağlığa zararlı eşinde içmiyosa ona çok kötü kokar bırakılabilir ücretsiz destek hatları var
eşinle okeydemi tanıştın ne olduda böyle diyo
çok seviyosanız daha sakin daha ılımlı olun isteklerinizi daha sakin anlatın

dün gece eşimle sabaha kadar konuştuk beni çok özlediğini beni çok özlediğini ve buna benzer bisürü şey söledi ne zaman geleceksin dio ama şartları varmış beyefendinin

Arkadaşım hiç bişe anlatmamışsın ki :S Şuan seni anlıyabilmemiz için neler yaşadığını evden gitme kararını ne zaman neden aldığını anlatman gerek.Kaç yıllık evlisiniz ? eşinin işsizlk durumu ne zamandr var ? kimle yaşıyosunuz ?

Back
X