kızlar kendimi kandırmak yersiz ölüyorum ben:(

son satıra dıkkat edın kızlar.....

evlılıkte kucuk seylerıdır onemlı olan..vıllalar..arabalar paralar hayatı kolaylastırır asla mutluluk getırmesler ne kadar dogru deılmı.......kendısı ayrı ev ıstıyor onu ıstıyor bunu ıstıyor ısteyebılırde yargılamıyorum ama sen evlenırken neyın vardı acaba.....dıye sormak ıstıyorum ben..bıde demekkı hatalısınkı pısman oldun..gerı donmk ıstıyosun bence hatanın farkındasın ama dıle getıremıyosun cnm.

Kusura bakma ama" seviyorum, özlüyorum dediğin adamı karnında taşıyan, büyüten, besleyen, bu yaşına kadar yanında tutan ve işsiz olduğu için yanına alan, geceleri hasta olduğunda oturup bakan kadına sen bunları yapmışsan senden adam olmaz..!!!
Benim anneme gelinlerden biri böyle yapacak varya gebertirim, abilerime de bi ton laf derim kılıbık olmuşlar diye..Pardon ama sen bir "ANNEDEN" daha önemli olamazsın.. Ayrıca bence git o kaynananın ayağını öp, sizi sokaktan, açlıktan kurtarmış..
Ayrıca neden bir erkek evlendiğinde karısını annesinden üstün tutacak?? O zaman sizin oğullarınız da evlendiğinde aynısını yapsın, evden atsın o kadar emeğinize rağmen!! Gidersiniz huzur evine.. Pardon hanımefendi siz kaynananızı atıp da onun evine konmayı falan düşündünüz galiba? Ya da o temizlik yapsın, yemek yapsın ben oturayım kocayı bekleyip k.ç büyüteyim diye düşündünüz galiba?? Sinirlerim tavan yaptı.. Ben de nişanlıyım ama kaynanama bir saygısızlık yaparsam önce benim ailem alır benim ifademi, sonra da nişanlım..Eğer anneme niye böyle yapıyorsun, kendini topla demezse zaten orda bir sorun vardır.. Bugün annesine çektiren yarın bana da çocuğuma da çektirir.. Bu gelinler haddini bilsin artık.. Dünya güllük gülistanlık değil.. Ana babaya "OF" bile demeyeceksin..
Sadece benim ana babama değil, başka ana babaya OF diyenin ağzının payını böyle veririm işte.. Zorluğu onlar çeksin sen gel üstüne kon, sonra da kaynanamdan nefret ediyorum de.. Senin yengen de senin annenden nefret etsin, annene laf etsin bakalım.. Ay canım diyip kardeşinle yengenin kucağına mı atlayacaksın!!! Hadi git işine be.. Sen dert görmemşsin.. Asıl dert "SENSİN".. Bence sen git kendini düzelt de insanlığa bi faydan olsun ....
aynen katılıyorum......

Kusura bakma ama" seviyorum, özlüyorum dediğin adamı karnında taşıyan, büyüten, besleyen, bu yaşına kadar yanında tutan ve işsiz olduğu için yanına alan, geceleri hasta olduğunda oturup bakan kadına sen bunları yapmışsan senden adam olmaz..!!!
Benim anneme gelinlerden biri böyle yapacak varya gebertirim, abilerime de bi ton laf derim kılıbık olmuşlar diye..Pardon ama sen bir "ANNEDEN" daha önemli olamazsın.. Ayrıca bence git o kaynananın ayağını öp, sizi sokaktan, açlıktan kurtarmış..
Ayrıca neden bir erkek evlendiğinde karısını annesinden üstün tutacak?? O zaman sizin oğullarınız da evlendiğinde aynısını yapsın, evden atsın o kadar emeğinize rağmen!! Gidersiniz huzur evine.. Pardon hanımefendi siz kaynananızı atıp da onun evine konmayı falan düşündünüz galiba? Ya da o temizlik yapsın, yemek yapsın ben oturayım kocayı bekleyip k.ç büyüteyim diye düşündünüz galiba?? Sinirlerim tavan yaptı.. Ben de nişanlıyım ama kaynanama bir saygısızlık yaparsam önce benim ailem alır benim ifademi, sonra da nişanlım..Eğer anneme niye böyle yapıyorsun, kendini topla demezse zaten orda bir sorun vardır.. Bugün annesine çektiren yarın bana da çocuğuma da çektirir.. Bu gelinler haddini bilsin artık.. Dünya güllük gülistanlık değil.. Ana babaya "OF" bile demeyeceksin..
Sadece benim ana babama değil, başka ana babaya OF diyenin ağzının payını böyle veririm işte.. Zorluğu onlar çeksin sen gel üstüne kon, sonra da kaynanamdan nefret ediyorum de.. Senin yengen de senin annenden nefret etsin, annene laf etsin bakalım.. Ay canım diyip kardeşinle yengenin kucağına mı atlayacaksın!!! Hadi git işine be.. Sen dert görmemşsin.. Asıl dert "SENSİN".. Bence sen git kendini düzelt de insanlığa bi faydan olsun ....

sn bi evlende ondan sonra gorelım senı şeker ayrıca başlık sahibini desteklediğim anlaşılmasın bu yorumumdan.canım bilgece çok yanlış dusunuyorsun eger bu dusuncelerın evlendıkten sonra da devam ederse helal olsun dıcem.kayanana bı saygısızlık yaparsan once aılen ıfadenı alacak kadar terbıyeyle yetıstırılmıssın.ben de öyleydım şekerim ama işler oyle yurumuyor

sn bi evlende ondan sonra gorelım senı şeker ayrıca başlık sahibini desteklediğim anlaşılmasın bu yorumumdan.canım bilgece çok yanlış dusunuyorsun eger bu dusuncelerın evlendıkten sonra da devam ederse helal olsun dıcem.kayanana bı saygısızlık yaparsan once aılen ıfadenı alacak kadar terbıyeyle yetıstırılmıssın.ben de öyleydım şekerim ama işler oyle yurumuyor

annesıne saygısı olmayan karısına ve cocuguna saygısı hıc olmaz anasını saymayan sevmeyen karısını hıc sevmez......polıtık davranırsa yuruyor merak etme....

İki taraf için de zor bazı şeyler…ancak ben erkek olsaydım ben de:
--gün boyu internete takılan bir eş
-- sigara kullanan bir eş, üstelik taraflardan biri içmiyorsa ve maddi sıkıntılar varsa, ayrıca içen taraf bırakmak için çaba göstermiyorsa, sigara mevzusunu benliğinden fedakarlık sayıyorsa…
--aynı evde yaşadığı insanlarla orta yolu bulmaya çalışmıyorsa.
Ben de istemezdim böyle bir eş…madem şuan çözüm iş bulmak, o hedefe ulaşana kadar maalesef hayatını oluşturan halkaları bir arada tutman lazım.tutabilmek için çaba harcaman lazım…
Biraz daha ılımlı düşün bence ve eşinin istemediği şeyler için değişim yolunda çaba harcamayı dene..

Bende kayınvalidemle 2 sene yaşadığım ve bu dönemi işsiz-parasız geçirdiğim için zorluğunu
biliyorum.Ne kadar melek gibi de olsalar insanın kendi evi gibi olmuyor tabi.
Benim eşimde aile yanında giyim-kuşam-konuştuğun sözler-oturuşun kalkışın falan
herşeye dikkat ederdi, ailesinden çekincesine. Ayaklarımı uzatıp televizyonun karşısında
boş vakitleri özlerdim.bütün hayatını evdeki insanlara göre ayarlamak zorundaydım vs.
neyse gelelim sonuca; çok sabırlı davrandım, iş bulduk eşimle, evimizi aldık, arabamızı aldık,
artık kendi evimizdeyiz, ve çok mutluyuz, sevdiğim için sabrettim ve çaba gösterdim.
Eşim hala karışır bana kısıtlar falan, bende bazı huylarına tavırlarına gıcık olurum, ama
zamanla büyütmemeyi öğreniyor insan olayları , artık tartışmak bile yorucu geliyor,
tartış-barış-tartış-barış :)

Saygısızlık asla unutulmaz , sevdiğin adamın ailesine bu denli
nasıl nefret beslersin anlamıyorum, ne yaparlarsa yapsınlar çok
saygısızca konuşuyorsun, bu yanlış bir tavır bence.Sevmek
zorunda değilsin , en azından saygı hürmet göster,
bence özür dilemelisin, aliesinin gönlünü almalısın.
Seven insan bunu yapar

daha cok yenısın evlılık ama cocuk degılsın ..bır anne baba sevkatı ıel her yuzunu astıgında sana kucak acacak bır es bulamazsın kı...oldu kı ayrıldın..gelen gıdenı aratada bılır..
bu devırde kımse kımseyı bır cocuk mısalı nazlatır mıı mılyonda bır gıbı...
bır cumlen dıkkatımı cektı gecmısı eskı yı ozluyorum demıssın..sana hak verıyorum kayınvalıde ıle aynı evı paylasmak ozel hayatına karısılması elbettekı zor...tahammul edılemeyecek bır sınıra da getırmıs olabılır ama hakaret etmen koprulerı atman demekk..
o kayınvalıde adı ustunde annen gıbı senı nazlatmaz sen hakaret edıp ters cıktıkca oglunu kayırıp;sana ters davranır ...kendını bır dusun gelın oglunu uzse sen sessız kalırmıydın...
bende 18 yasımda evlendım cekılmez bır kayınvalıdem var...esımle pek cok problemım oldu ...gecmıs konularımı bır oku ıstersen sana bır deneyım tecrube olur..
dayak yedım aldatıldım;aılem tam anlamıyla destek cıkmadı ayrı kalmayı denedım tek basıma yasamayı beceremedım...oyle cok seye sabrettım kıı...
ben yerınde olsam sunu dusunurdum omur boyu ne annem ne babam ne de bır baskası benı cocuk gıbı nazlatamaz....bu dusunce ıle hayatıma yon versem de bu devırde cok kısı tarafından kalbım kırılır hayal kırıklıklarına ugrarım sonuc daha da husran olur..
ben ozluyorsam ılerıde ozlemle ah dıyerek hatırlayacaksam bugunlerımı ...hemen donerdım ...sıgara mı pc mıı benım hayatıma yon verecek ...onlar mı benım zor gunumde yanımda olaak yada perı padısahı mı tutup elımden benı mutluluktan ucuracakk...
ev ısı sevmesen de es ıcın sevgın ıcın dısını sıkıp yapabılırsın sen fedakar olmazsan karsındakı erkek duz mantık hıc olmaz....evlılık alıce harıkalar dıyarı degılll ...
bence mucadele ettt

Back
X