Hayatım boyunca bu kelimeyi hiç diyemicem sanırımOff ben de vermek istiyorum
Hayatım boyunca bu kelimeyi hiç diyemicem sanırım
Kilo alamayanlara bunlar fayda etmiyor maalesef kuzenimden biliyorum abur cubur ne bulursa yer ekmekle karnını doyurur hep bana hiç kilo alamıyorÇikolata, tatlı, beyaz ekmek, hamur işi ye bol bol, metabolizman hızlı çalışıyordur muhtemelen.
Çörekotunun nasıl bir etkisi var peki, istah açıcı mı? Gerçekten kilo almaya etkisi oluyor mu?Corekotu yagi haplari var her yemekten sonra iki kapsul al bide ogutulmus corekotu var onu balla karistirdir kahvaltidan yarim saat once ac karina al sonra bana dua et sekerriiiimmm
Ben çörek otu için ölümden başka herşeye çare diye duymuştum. Balla karıştırıp yiyince de âdet sancısını kesiyor.Çörekotunun nasıl bir etkisi var peki, istah açıcı mı? Gerçekten kilo almaya etkisi oluyor mu?
Çörekotunun nasıl bir etkisi var peki, istah açıcı mı? Gerçekten kilo almaya etkisi oluyor mu?
Ve diyetisyene gittim ben de, verdigi yemek listesini yiyebilseydim kilo alirdim zaten :O iştah açıcı suruplar da müthiş uyku yapiyor
Evlenmeden önce kilo almak istiyorsak yok mu baska caresi :)Bende 1,64 boy 53 kiloyum,
Evlendiğimde 45 falandım senin gibi kilo almaya çalışıyordum.
Evlenince kilo alırsın sende :) ve kilon ideal dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?