Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .

Zaten ilk doktor "çıkabilir" demiş. İçiniz rahat etmediyse şimdilik alışveriş yapmayın. Zaten cinsiyet döllenme anında belirleniyor. Bence doktorun şu anda yanılma payı 0

Kendi doktorum degildi diiye supheye düştüm
Kendi doktorunuz olması farketmez ki, önceki aylarda kordonu erkeklik organı sanabiliyorlar bebeğin pozisyonundan dolayı. Şimdi baya büyümüş net görünüyodur.

Kız ya da erkek ne fark eder.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

ilk oğlumda kesin cinsiyeti 20 haftalıkken söyledi kendi doktorum, ondan önce erkeğe benziyor demişti.

18 haftada kız denildiyse emin olun kızdır. Erkekler de tabi ki şeker ötesi ama kızlar bambaşka. Benim de kızım var

Öbür doktor sadece benziyor demiş hanımefendi 3 aylıkken tam belli olmaz zaten ama 18 haftalık bir bebeğin cinsiyeti tam olarak bellidir artık neden bu kadar dert ettiniz neden yanılma payı olabilir mi diyorsunuz illa erkek mi olması gerekiyordu yani hala bu zihniyet var mı gerçekten. Kesin kız demiş daha ne yanılma olacak? ben senelerdir tedavi görüyorum bir kere bile hamile kalamadım ne kızı erkeği sağlıklı hayırlı evladımız olsun diye dua ediyoruz biraz şükretseniz? yanılma olmasını mı ümit ediyorsunuz?

Bence başka bir doktora daha sor sonuçta emin olmadan alış verişte yapılmıyor. iyi doğumlar.

hayırlı olsun cnm , birşeyler almak için biraz daha bekle , dr lar yanılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…