Erkek isteyenlerin büyük bolümü toplum ve kocakarı baskısındn istio emin olabilrsin..
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendi doktorun benziyor demiş diğer doktor kesin konuşmuş. Benim kızımda 18.haftada belli olmuştu.Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karistiakil verin .
Bnim 2 kzım var ikiside prensesm asla kmseye ezdrmem.ama bazı kendini bilmez insanlar bn hmileykn budamı kz nyse 3 erkk olr die saçmalyordu bnce onları taşlayn erkk isteynleri deil.sebebi ne olursa olsun hem burdaki konularda hem çevremde öyle çok duyuyorum ki erkek evladını kayırıp kızına 2. sınıf insan muamelesi yapanları.
oğluş kıymetli, oğluş paşa,
kız hem eve hizmet edecek, hem para getirecek hem dayak yiyecek...
böylelerinin kızı olmasın mümkünse, hatta oğlu da olmasın ama kızı hiç olmasın...
16. haftada kız dediler, 22. haftada ayrıntılıda erkek çıktı.Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karistiakil verin .
Size katılıyorum,kayınvalideye eltiye komşuya inat olsun diye aman ağızları kapansın diye illa erkek diye tutturan çok var,burdaki konulardan bile bu rahatça anlaşılıyor. Halbuki o cahillerin ağızlarını kapatmak çok da zor değil,lafını koyduktan sonra kimse ağzını açamaz ama bizim kadınlar bunu dert haline getiriyorlar,sonra da en çok 'paşalarından' çekiyorlar. İnsanın gönlünden elbette kız veya erkek geçer normaldir ama çok istemek bana göre bir anormallik. Herşeyin hayırlısı en güzelidir kız veya erkek farketmez. Ayrım yapanların hiç evladı olmasın çünkü kızları olduğunda o gül gibi kızlar gördükleri eziyet sonucu karşılarına çıkan ilk koca adayına kaçıp mutsuz oluyorlar,biricik oğluşların yaptıklarını da her gün ana haberlerde izliyoruz zaten. Bu arada benim de hem kızım hem de oğlum var ama eşim de ben de daima hayırlısnı istedik.sebebi ne olursa olsun hem burdaki konularda hem çevremde öyle çok duyuyorum ki erkek evladını kayırıp kızına 2. sınıf insan muamelesi yapanları.
oğluş kıymetli, oğluş paşa,
kız hem eve hizmet edecek, hem para getirecek hem dayak yiyecek...
böylelerinin kızı olmasın mümkünse, hatta oğlu da olmasın ama kızı hiç olmasın...
Size katılıyorum,kayınvalideye eltiye komşuya inat olsun diye aman ağızları kapansın diye illa erkek diye tutturan çok var,burdaki konulardan bile bu rahatça anlaşılıyor. Halbuki o cahillerin ağızlarını kapatmak çok da zor değil,lafını koyduktan sonra kimse ağzını açamaz ama bizim kadınlar bunu dert haline getiriyorlar,sonra da en çok 'paşalarından' çekiyorlar. İnsanın gönlünden elbette kız veya erkek geçer normaldir ama çok istemek bana göre bir anormallik. Herşeyin hayırlısı en güzelidir kız veya erkek farketmez. Ayrım yapanların hiç evladı olmasın çünkü kızları olduğunda o gül gibi kızlar gördükleri eziyet sonucu karşılarına çıkan ilk koca adayına kaçıp mutsuz oluyorlar,biricik oğluşların yaptıklarını da her gün ana haberlerde izliyoruz zaten. Bu arada benim de hem kızım hem de oğlum var ama eşim de ben de daima hayırlısnı istedik.
Aynen ya sinir oluyorum boyle tiplere 1 bebek kaybettim hala kendime gelemedim.böylelerinin de her sene çocuğu oluyor, hiç aramıyorlar... sonra kızları konu açıyor burda, annem beni sevmiyor, gelinleri konu açıyor kaynanam oğluna aşık... bitmeyecekler bak yeni nesil de gümbür gümbür geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?