Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

Erkek isteyenlerin büyük bolümü toplum ve kocakarı baskısındn istio emin olabilrsin..

sebebi ne olursa olsun hem burdaki konularda hem çevremde öyle çok duyuyorum ki erkek evladını kayırıp kızına 2. sınıf insan muamelesi yapanları.
oğluş kıymetli, oğluş paşa,
kız hem eve hizmet edecek, hem para getirecek hem dayak yiyecek...
böylelerinin kızı olmasın mümkünse, hatta oğlu da olmasın ama kızı hiç olmasın...

Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kendi doktorun benziyor demiş diğer doktor kesin konuşmuş. Benim kızımda 18.haftada belli olmuştu.

Kızlar ben de 13 haftalik hamileyim bu hafta Dr a gidecem bu haftada anlaşılır mo acaba ne dersiniz? Yanılma payi yuksek oliyor sanrm bu haftalarda

Kesin demisse kesindir.
Kesin kiz dendiyse yanilma payi yok diye biliyorum.
Kordondan dolayi erkekte yanilma payi oluyor.

Bnim 2 kzım var ikiside prensesm asla kmseye ezdrmem.ama bazı kendini bilmez insanlar bn hmileykn budamı kz nyse 3 erkk olr die saçmalyordu bnce onları taşlayn erkk isteynleri deil.

Bende iki hafta sonra ogrenicem kız dese havalara uçarım :) hayırlı evlat olsun inşallah

Kizima 14 haftalik hamileyken dr kemik yapisina bakarak erkek oldugunu soyleyebilirim demisti.16 haftalikken baska bir dr gittigimde dr %99 kız dedi tabi biz havalara uctuk: )
Hamdolsun simdi 3 yasinda pitir pitir bi kiz oldu.
Ben kız cocugu lafini duydugumda bile icimde ucusan kelebeklere mani olamiyorum.
Kız çocuğu cok konuskandir cilvelidir duyguludur susludur,hicbirsey yapmasa bile hayatı cok eglenceli hale getirir: )
Bir daha cocuk dusunsem yine kız olsun isterim.hayirli olsun.
Herseyden once sağlık onemli.cinsiyeyin bir onemi yok.benim bahsettigim tamamen bir kiz annesi olarak hissettiklerim.

Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .
16. haftada kız dediler, 22. haftada ayrıntılıda erkek çıktı.
Ayrıntılıya kadar belli olmaz.

zaten 16. haftadan sonra belli oluyor cinsiyeti doktorlar dayanamayıp erkenden söylüyorlar sonra yanlıs cıkıyor arkadasıma 12. haftada kız dediler çoğu şeyini aldı sımdı 19. haftada erkek dediler gitti aldıklarını değiştirdi ben 16. haftamda öğrendim kız olduğunu ayrıntılı ultrasonda tekrar baktırdım yine kız dedi

Ayni sey benim kizimda basima geldi 3 aylikken erkege benziyor dedi zaten esimin aikeside erkege hazirladi beni erkek istedikleri icin 16.haftada dr um yuzde 99 kiz dedi cok sasirmistim ve bir kizim olmustu.ki sizin 18 hafta daha bellidir. Bhreken

Hayırlısı olsun
İnşallah çok sağlıklı, bal gibi bir bebeğin olsun
Allah hep beraber uzun bir ömür nasip etsin inşallah
İçini ferah tut bebeğinde sorun olduğunu hissetmesin aynı bedendesiniz

20. haftada oğluma kız dedi benim doktorum, ama ben pembe rengini çok sevmediğim için yeşil, sarı almıştım zaten 24. haftada kesin erkek dedi, yani bazen karışıklık olabiliyor.. bunun yanında kız evladının erkekden, erkek evladın da kızdan daha üstün olduğuna inanmıyorum..

Size katılıyorum,kayınvalideye eltiye komşuya inat olsun diye aman ağızları kapansın diye illa erkek diye tutturan çok var,burdaki konulardan bile bu rahatça anlaşılıyor. Halbuki o cahillerin ağızlarını kapatmak çok da zor değil,lafını koyduktan sonra kimse ağzını açamaz ama bizim kadınlar bunu dert haline getiriyorlar,sonra da en çok 'paşalarından' çekiyorlar. İnsanın gönlünden elbette kız veya erkek geçer normaldir ama çok istemek bana göre bir anormallik. Herşeyin hayırlısı en güzelidir kız veya erkek farketmez. Ayrım yapanların hiç evladı olmasın çünkü kızları olduğunda o gül gibi kızlar gördükleri eziyet sonucu karşılarına çıkan ilk koca adayına kaçıp mutsuz oluyorlar,biricik oğluşların yaptıklarını da her gün ana haberlerde izliyoruz zaten. Bu arada benim de hem kızım hem de oğlum var ama eşim de ben de daima hayırlısnı istedik.

Dert mi bu cnm?? İçin rahat etsin istiyorsan 2 hafta sonra kendi doktoruna git..

Saglıklı dogsunda varsın kız yada erkek olsun ve akıllı ahlaklı bir birey olsun ileride.

Anlamıyorum cinsiyeti bu kadar merak/dert edenlerinizi.

Yahu 5 bin ayrı cinsiyet yok ki, ya erkek olur yada kız.

5. aya kadar doktorum erkek dedı
5. aydan sonra kız oldugu bellı oldu
okadar sevındık kı kız olacagını duyunca doktor cok sasırdı nadirdir kıza sevınen dedı bende buna şaşırdım...
kıza nıye sevınılmez kı?

hayırlı ömürlü saglıklı olsun ınsallah

böylelerinin de her sene çocuğu oluyor, hiç aramıyorlar... sonra kızları konu açıyor burda, annem beni sevmiyor, gelinleri konu açıyor kaynanam oğluna aşık... bitmeyecekler bak yeni nesil de gümbür gümbür geliyor...

Aynen ya sinir oluyorum boyle tiplere 1 bebek kaybettim hala kendime gelemedim.
Boyle bir konu beni çıldırtıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…