Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

Bana da ikili testi yapan perinatolog erkege benziyor dedi 12+2 de, 13+4 de kendi doktorum da erkek dedi ama ben hala degisir mi scaba diye dusunuyom:)

Aynen vala yaa bende 2. Kızım olcak yeni öğrendim doğru düzgün sevgisini bile yaşattırmıyolar yaa neyi n olcak kızım dediğim zaman hayırlı sı olsun ama oğlum olcak dese m maşallah maşallah demeye başlarlar kendileri de bi kadın ama hep oğlan demi ne var şu erkeklerde bilmem herkz ister ama rabbim bizim için hangisi hayırlıysa onu versin hayırsız bi oğlum olacağına ilerde bana çok cektireceğine kız versin daha iyi önemli olan kız erkek değil hayırlı olması anasına babasını bilmesi şimdi herkezin oğlu var ama bakıyorlar mı allah bilir

Bunu yaşamadan anlamak mümkün olmuyor sanırım gorumcem az alalım dedi daha ben biseycik almadan yarım dolap dolusu almış ee ben anası olarak henüz ciciler almadım kızıma bide ben alırım banane bizden bağımsız onu durdurmak mümkün değil , sanırım çocuk bu kaç aylık olunca ay fazla almay
Tabiki beni anlayan biri cikti :))) tesekurler

Bak en zor kısmı isim 24+2olduk daha belirlemedik ,fikir alış verişi yapalım ne düşünüyorsunuz .. bizim liste
Alya,adalina,hûma,ipekduru,ZeynepLiya, genelde çift isim üzerinde duruyoruz

Heves ediyor insan işte anlıyorum

Alya kulağa hoş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…