Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

4. ayda kesin erkek diyen bir doktorun daha sonradan kız dediğini biliyorum bir arkadaşım için :) sağlıklı olsun kız erkek farkeder mi :9

Genelde kız çocuklarına önce erkek denebiliyor:) eşim kız çocuk düşkünü...bizde sabırsızlıkla bekliyoruz cinsiyeti

sağlıkla kucağınız alın,lavabo açıcı testlerinden falan da uzak durun,hatırladım sizi.
erkek mi istiyordunuz :?

Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .
Doktor 18 haftalıkken kız dedi,24 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik .

4. ayda kesin erkek diyen bir doktorun daha sonradan kız dediğini biliyorum bir arkadaşım için :) sağlıklı olsun kız erkek farkeder mi :9
Bana erkek demişler Pembe biseyim yokmuş o yüzden.5 aylıkken erkek olacağım anlaşılmış. Zaten 7 aylık doğmuşum

Kız evlatcılar gelmıs buraya Kız evlat gıbısı varmı denmıs. sız hıc kucuk bır erkek tarafından sevıldınız mı hıc dıyıp kacıyorum
Ilk cocugum erkek, 10 tane daha dogursam hepsıde erkek olacak gıbıme gelıyor , kız cocuk merakım hıc yok yanı 5 erkek sonrası kızı aramam , veyahut 5 kız sonrasıda erkegı aramazdım saglıkla gelsın basımın gozumun ustune...

Erkek çocuk istemek , kız çocuk istememek anlamı taşımıyor.
Işte yıllardır yapılan ayrımlar , " kız çocuğu candır, kız çocuğunun yeri ayrıdır " savunmalarını yaptırıyor bizlere.

Halbuki ki, erkek çocukta , kız çocukta candır.

Amin, rabbim hepimizi sağlıkla bebeğimize kavuşturur inşallah :) Eşimde kız olsun istedi hep ama şimdi oğlum diye deli oluyor.Kız yada erkek farketmiyor çok seviliyorlar ,doğmadan bu kadar seviyoruz :)
Erkekler hemen her duruma alışıyor babam ben erkek olcam diye herkese tatlı ısmarlamis. Sonra kız olacağımı duyunca da ağlamış.bu erkekler böyle

Kesinlikle sağlıkla gelsin...mesela benim içimden de erkek olacak gibi geçiyor rüyamda da gördüm.esim de kız diyor kimin dediği olacak bakalım

Kesinlikle sağlıkla gelsin...mesela benim içimden de erkek olacak gibi geçiyor rüyamda da gördüm.esim de kız diyor kimin dediği olacak bakalım
Ben cınsıyet ogrenmeyı dusunmuyorum , ben ogrenmeyecegım ıcınde esımınde ogrenmesıne ızın vermeyecegım cunku gercekten hıc onemlı degıl. Yeterlı saglıkla gelsın elı ayagı tamam olsun

Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .
Şimdi denen doğrudur eltimede öyle oldu.hayırlısı

Ne istiyorsaniz o olur umarim,
Cunku ozellikle erkek isteyip kizi olanlarin buyuk bolumu kizina uvey evlat muamelesi yapiyor, kiz cocuk ebeveyni olma şansı sadece isteyenlere ve hakedenlere kalsin.
Erkek isteyenlerin büyük bolümü toplum ve kocakarı baskısındn istio emin olabilrsin..

Ben cınsıyet ogrenmeyı dusunmuyorum , ben ogrenmeyecegım ıcınde esımınde ogrenmesıne ızın vermeyecegım cunku gercekten hıc onemlı degıl. Yeterlı saglıkla gelsın elı ayagı tamam olsun
Bana ben sormadan dr cinsiyetini soyledi hatta sormadigim halde bidaha gittigimde erkek oldugunu soylemismiydim dedi yani drunuzu uyarin kesinlikle soylememesi icin benimde cinsiyet merakim yoktu acaba cinsiyeti ney diye hic merak etmemistim icimdende kiz geciyordu pembis kiyafetler almistim dr soylememis olsaydi dogum cantami pembelerle doldurcaktim ogrenince mecbur degistirdim. Isin asli kiz veyacerkek evlat degil insan beyninde kendini inandirdigina alisiyor tam aksi olunca gereksiz yere uzuluyor kiz annelerine ozeniyordum ama oglusumu o kadar cok seviyorum ki kiz merakim kamadi erkek evlat da bir baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…