Kızlar kızım olacak dedi doktor ?

Vefali saglikli olsunda erkek kiz farketmez allah hayırlı bi şekilde kucaginiza almayi nasip eder :)

Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karisti akil verin .

dert nerede? göremedim ben.

hayırlısı olsun

Yanılmaz bu haftada net görülür 3 ay önce söyleyen doktor yanılmıştır . 12. Haftada proflar bile yanılma payımız çok yüksek diyor.

tabiki son soyleyenin dogru olma ihtimlai daha fazla iyice belirdi artik organlar
erkek olsa testisleri gorurdu

erkek demem8s. benziyor demis ilki. sen kesib cinsiyeti erkek sandn sanirim. kizin hayirli olsun.

Hanımlar,
konu zaten bdvlik değil çünkü evladın cinsiyeti bir dert değil, kız-erkek evlat kavgasına girmeyin rica ediyorum.
Kız da bir erkekte bir, Allah sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin, bahtı güzel olsun hepsinin, hayırsız can yakan olduktan sonra kız olmuş erkek olmuş bir hükmü kalmıyor.

Kız olacağına uzulmus gibi bdv ye konu açmış olman nedeniyle herkes benim gibi düşünecek...

Evladını sağlıklı bir şekilde kucağına al.
Gerisi boş gerisi bomboş

erkek bebek istemek garip mi.kız istemek gibi işte aynı şey.kız isteyenler yazmış ben kız isterim diye kimse bir şey dememiş....töbe bismillah.

kız isteyen çağdaş erkek isteyen geri kafalı mı.ne alaka.ne özenti ezberci olduk yaa.ben kırmızı severim başkası mavi....

kız olacağı için üzülmesinin neyi garip erkek beklerken kız çıkmış keşke erkek olsaydı diye üzülmüş.

tabi ki sağlıklı olsun da önemi yok ..konu sahibi sağlıksız olsun erkek olsun dememiş ki.

72 günlük bir kızım var,bazen Allah sana bir oğlanda versin diyenlerin suratina patlatasım geliyor çünkü eksiklik hissetmiyorum :) sizde kızı erkeği boşverin sağlıklı olsunda gerisi gerçekten mühim değil doğunca anlayacaksınız

Ben cınsıyet ogrenmeyı dusunmuyorum , ben ogrenmeyecegım ıcınde esımınde ogrenmesıne ızın vermeyecegım cunku gercekten hıc onemlı degıl. Yeterlı saglıkla gelsın elı ayagı tamam olsun
Yani o sizin tercihiniz...tabiki her anne sağlıkla gelmesini ister.ben meraktan duramam güzeller güzeli bir kızım mi olacak yoksa yakışıklı bir oğlum mu tabiki her ne olursa olsun annesinin bir tanesi olacak

Aynısını bana da demişti hem de çok yakınım olan biri, kız olmuş erkek olmuş fark etmez, evlat seviliyor, hasta olsalar, canları yansa üzülen yine annedir, konu sahibesi büyük ihtimal cinsiyette yanılma payı olabilir mi diye açtı konuyu ama farklı yönlere çekilmiş, yanılma oluyor mu? Oluyor, bir komşuma doktoru 9 ay erkek demiş cinsiyet için ama karnı ben kızım diyordu, kızı oldu.

Eli ayağı düzgün, Vatana, Millete hayırlı evlat olsun İnşallah. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…