- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Nasil derken? Sonuc mu nasil yoksa nasil bakiliyor mu dediniz :)Detaylı nasil canım
Kizlar bambaska degil18 haftada kız denildiyse emin olun kızdır. Erkekler de tabi ki şeker ötesi ama kızlar bambaşka. Benim de kızım var
Ne yalan soyliyim ben de oyle hissettim,yanildiysam affedin.Tavrınızda hayal kırıklığı sezdim..... ilk çocuğunuz mu?
Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karistiakil verin .
Kizlar bambaska degil
Evlat bambaska...
Bence tepkilerden sonra boyle yazma gereginde bulunmus
O zaman bir derdim var başlığının altında bu konunun yeri yok gebelik kısmına açsınDaha ilk sayfadaki yorumu bu tepkiler yokken..
Yani o sizin tercihiniz...tabiki her anne sağlıkla gelmesini ister.ben meraktan duramamBen cınsıyet ogrenmeyı dusunmuyorum , ben ogrenmeyecegım ıcınde esımınde ogrenmesıne ızın vermeyecegım cunku gercekten hıc onemlı degıl. Yeterlı saglıkla gelsın elı ayagı tamam olsun
böylelerinin de her sene çocuğu oluyor, hiç aramıyorlar... sonra kızları konu açıyor burda, annem beni sevmiyor, gelinleri konu açıyor kaynanam oğluna aşık... bitmeyecekler bak yeni nesil de gümbür gümbür geliyor...
Aynısını bana da demişti hem de çok yakınım olan biri, kız olmuş erkek olmuş fark etmez, evlat seviliyor, hasta olsalar, canları yansa üzülen yine annedir, konu sahibesi büyük ihtimal cinsiyette yanılma payı olabilir mi diye açtı konuyu ama farklı yönlere çekilmiş, yanılma oluyor mu? Oluyor, bir komşuma doktoru 9 ay erkek demiş cinsiyet için ama karnı ben kızım diyordu, kızı oldu.72 günlük bir kızım var,bazen Allah sana bir oğlanda versin diyenlerin suratina patlatasım geliyor çünkü eksiklik hissetmiyorum :) sizde kızı erkeği boşverin sağlıklı olsunda gerisi gerçekten mühim değil doğunca anlayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?