- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Aynen abla doğduktan sonra zaten göz göze gelince herşey ikinci planda kalıyor. Burda öyle konu açılınca sanki memnuniyetsizlik olarak algılanıyor maalesef ben bile öyle algıladım:)Aynısını bana da demişti hem de çok yakınım olan biri, kız olmuş erkek olmuş fark etmez, evlat seviliyor, hasta olsalar, canları yansa üzülen yine annedir, konu sahibesi büyük ihtimal cinsiyette yanılma payı olabilir mi diye açtı konuyu ama farklı yönlere çekilmiş, yanılma oluyor mu? Oluyor, bir komşuma doktoru 9 ay erkek demiş cinsiyet için ama karnı ben kızım diyordu, kızı oldu.
erkek bebek istemek garip mi.kız istemek gibi işte aynı şey.kız isteyenler yazmış ben kız isterim diye kimse bir şey dememiş....töbe bismillah.
kız isteyen çağdaş erkek isteyen geri kafalı mı.ne alaka.ne özenti ezberci olduk yaa.ben kırmızı severim başkası mavi....
kız olacağı için üzülmesinin neyi garip erkek beklerken kız çıkmış keşke erkek olsaydı diye üzülmüş.
tabi ki sağlıklı olsun da önemi yok ..konu sahibi sağlıksız olsun erkek olsun dememiş ki.
Evet detaylı ultrason nedirNasil derken? Sonuc mu nasil yoksa nasil bakiliyor mu dediniz :)
Evet detaylı ultrason nedir
Kızı olan herkes bence çok şanslı :) Bir kızım var ve onu dünyalara değişmem. Tebrik ederim :)Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karistiakil verin .
Rahatsiz olduğum için dun baska bir doktora gittim . 18 haftalik dedi ve teredutsuz kiz dedi . Ama 3 aylikken kendi doktorum erkege benziyor dedi. SiZce bu saaten sonra yanılma payı var mı? Kafam karistiakil verin .
Daha ilk cocugum hic hissetmiyorumBenimde kizim olacak12.haftada belli ama soylemicem dedi doktorum ,sonra 17. Haftada gittik kız dedi emin olmadan söylemedi yani , 21.haftada da 100%1500 kız mobilyalarını alabilirsiniz dedi . Ayyy isim bulamiyom bende ya kizdir o kız ,hareketlerinide aksama sabaha hissedersin belkide hissettin
Sagolun Allah bana da nasip etti :)))Kızı olan herkes bence çok şanslı :) Bir kızım var ve onu dünyalara değişmem. Tebrik ederim :)
Benimde ilk ,böyle denizde ayağına birşeyler değer ya onun gibi oluyo ilk başta Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan sağlıklı olmalariDaha ilk cocugum hic hissetmiyorum
Tabiki beni anlayan biri cikti :))) tesekurlerBenimde ilk ,böyle denizde ayağına birşeyler değer ya onun gibi oluyo ilk başta Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan sağlıklı olmalari
Umarim yanilmaz cunku esimle kiyafetler almaya basladikAynen abla doğduktan sonra zaten göz göze gelince herşey ikinci planda kalıyor. Burda öyle konu açılınca sanki memnuniyetsizlik olarak algılanıyor maalesef ben bile öyle algıladım:)
Bende senin gibi dusunuyorum canim Allah bağışlasın:)))İkinci kızıma hamileyimtoplum baskısını yaşayan biriyim. Kızım olacağını öğrenen herkes beni teselli için arıyor hala eşim ve ben mutluyuz çünkü bebeğimiz Allah'a bin şükür sağlıklı evet bizde hatta eşimden çok ben bi oğlum olsun çoooook istedim çünkü iki çocuktan başka bebiş düşünmüyoruz benim okulum henüz bitmedi eşim işinde yükselmek istiyor iki kızımıza anca yeteriz diye düşünüyoruz tabi nasip belli olmaz etrafı kimseyi dikkate alma. Sana tek Öner'im bu. Evet insan yıpranıyor özellikle kız annesi olarak bi zavallı olarak görülüyoruz neden bilmem biz kız çocuk sahibi bir peygamberin ümmetiyiz ve sen karnındaki minnoşun annesisin. Öyle güzel ana kız olun ki dılardan bakan hasedinden çatlasın unutma sen ona ne kadar değer verirsen dışardakilerde vermek zorunda kalır eşim kızlarımıza çok düşkün olduğu için bu arada ikinci kızım daha doğmadığı halde eşimin göz bebeği şükürler olsun, etrafta ki insanlar kızlarımıza bu ilginin çok olduğunu düşünüyor sırf kız olukları için. ama biz inatla onları çoooooooook seviyoruz... sen çok şanşlısın bir kızın olacakmış. Seni tebrik ediyorum. İçimi dökesin geldi valla oh rahatladım
Anlayan yokerkek bebek istemek garip mi.kız istemek gibi işte aynı şey.kız isteyenler yazmış ben kız isterim diye kimse bir şey dememiş....töbe bismillah.
kız isteyen çağdaş erkek isteyen geri kafalı mı.ne alaka.ne özenti ezberci olduk yaa.ben kırmızı severim başkası mavi....
kız olacağı için üzülmesinin neyi garip erkek beklerken kız çıkmış keşke erkek olsaydı diye üzülmüş.
tabi ki sağlıklı olsun da önemi yok ..konu sahibi sağlıksız olsun erkek olsun dememiş ki.
Birşey olmaz birde tavsiyem fazla kıyafet almayin ben çoğunu giydiremedim,çocuk kaç santim doğar kaç kilo olur bilemiyor insan oyüzden almayın fazla. Benim giydirmediğim dünya kıyafet var yaptiğim masrafa üzüldümUmarim yanilmaz cunku esimle kiyafetler almaya basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?