lem yelid ve lem yuled = o (Allah) doğmamış ve doğurulmamıştır....yani yuled= doğurulmamıştır.....yeni doğan bir bebek için gerçekten çok mantıklı ve anlamlı...tebrikler:mymeka:
Güneş, Tuğra, Melek, Lamia, Sim, Evla, Birsin, Şelale, Nergis, Çiçek, Mavi (yeni duydum...gerçekten...), başka bir tanıdığım Dua koydu...ama ben çok uygun bulmuyorum.
ama şahsen Meryem ismini tercih ederim....edeceğim inşallah tek geçerim....isim gibi isim olsun derim
Bu 'ecrin' konusunda hala insanların bu kadar ısrarcı olmalarını anlamıyorum, bir sürü gazetede haberlerde çıktı bu ismin yanlış bilindiği. Arapça 'ücret' anlamına gelen bir isimde sırf 'marjinal' olmak adına yada, Kuran'da geçen herhangi bir kelime olsun da, sıfat, bağlaç.... ne olursa olsun mantığıyla çocuğuna isim koymakta ısrar etmek, nasıl bir anlayıştır ben anlamıyorum???
lem yelid ve lem yuled = o (Allah) doğmamış ve doğurulmamıştır....yani yuled= doğurulmamıştır.....yeni doğan bir bebek için gerçekten çok mantıklı ve anlamlı...tebrikler:mymeka:
ben hamile değilim ama hamile olsam helede kızım olsa allahın izniyle tabi GÜLSEMıN koyardım ölen kız kardeşimin ismi doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama istiyorum