Sınırları zorlama istersen,al kovanı küreğini çık bahçede oyna birazbelliki bunaldın?
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama
:)doğru vallaa... bunlar akıl sağlığı yerinde olanlar değil galiba... çok güldüm bu cevaba iiyiymiş :)
zaten ben buraya kalıcı gelmedim yahu bu siteyi söylüyordu bir gireyim dedim üye oldum hakketen çok boşmuş insan seviyesi iteliği de ilginç boş gezenin boş kalfalarının yeri iki gündür çok eğlendim ama
sizce napayım boşanayım mı
Mikemmel kocanmı söyledi bunu?
Bizde çok eğlendik sayende sevindirik olduk
Mikemmel kocanmı söyledi bunu?
Bizde çok eğlendik sayende sevindirik olduk
niye böyle hit konuların ziyaretçileri çok olur anlamam anlaşmalılar herhalde
23 üye 8 ziyaretçi ...
aaa aaa hızını alamayıp bir konu daha acmıssın,
insanlar ne dertlerle ugrasıyor siz dalga geciyorsunuz...
geyik bolumu var oraya gidin diyecegim ama kim sizin gibi bir megalomanla muhabbet etmek istesin ki...
ev alayım mı konunuzu hatırlıyorum, nasıl kanmışım.
bari ciddiymis gibi baskalarına yapılacak yorumlardan vakit çalmayın.
çünkü benim açtığım konu bu her daim orjinalim az olması mümkün mü
yok kızlar söylüodu çok komik bir yer işi gücü olmayanların takıldığı yer die hakkaten öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?