- Konu Sahibi Melbarmel34
-
oluyor demekki bizzat yaşıyorumBu devirde Hasan emmi gibi kahveye giden adam mı olur, libido katili bir davranış.
O seni el üstünde tuttuğundan değil kafası ağrımasın (!) diye kendince. Bildiğin sorumsuz.
Duygusuz.
İlk gitmeye başladığı zamanlarda tepkinizi koymalıydınız.
Misal eşim bi kere arkadaşının arabasına bakmaya gitti, sonra oyun oynamışlar, kapı pencere indirince (ben biraz abarttım farkındayım) bi daha yapmadı.
Herkes böyle çözmemeli tabii problemlerini :/
Ben de fazlasıyla psikolojik şiddet uyguladım ki devam ediyorum uygulamaya, anlamıyor adam anlamıyorŞiddet bu ama çok tatlı anlatmışsınız ya :))))
Aynı şeyi düşünüyorum yani aman istediklerini yapayım da ben de rahat rahat takılayım diye yapıyor.
Teşekkür ederim :)Şiddet bu ama çok tatlı anlatmışsınız ya :))))
Daha 4 gün önce 480 tl lik kosmetik alışverişi yaptim :)Kendinize yönelin, kendinizle ilgilenin, ona bir süre yaklaşmayın. Süslenin, püslenin, kendinizi kremleyin aynalar karşısında, saçlarınızı tarayın, duş sürelerinizi uzatın, masaj filan yapın kendinize, yeni kıyafetler alın, gün içinde gezin tozun, akrabalara, komşulara vb. gidin, arkadaşlarınızla dışarı çıkın, yüzünüzde güller açsın vs vs... İlgilenmeyin eşinizle, kendinizi kendiniz memnun edin. Bi kaçın, kovalayacak mı bakın.
Desene durum vahimKahve alışkanlığı asla bitmez, böyle kabul edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?