- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Melbarmel34
-
Daha 4 gün önce 480 tl lik kosmetik alışverişi yaptim :)
Teyzemin eşi öğretmendi, okey alışkanlığı kazandı zaten maç izlemeyi çok severdi,o kahveler o kadar pis ki oradan verem kaptı, babam gitmeyeceksin dedi düşün diğer damat dert ediyordu artık, başlarda teyzemin de işine geliyordu tüm gün annesinden çıkmıyordu bu sayede ama hastalık gelince dövünmeye başladı. Tedavi oldu yine gizli gizli gidiyordu, o ortamı seviyordu okumuş adam ama işte.Desene durum vahim
bunu 10 senelik evliligimde bende yani anladım ilk gördügün sorunda öyle buyuk bi tepki vermeliki insan karsısındaki bi daha asla yapamasın yaprak dökünündeki gibi agzımızın tadı bozul asın diye susarsan cok gec kalırsın ben 10 senede anladınDuygusuz.
İlk gitmeye başladığı zamanlarda tepkinizi koymalıydınız.
Misal eşim bi kere arkadaşının arabasına bakmaya gitti, sonra oyun oynamışlar, kapı pencere indirince (ben biraz abarttım farkındayım) bi daha yapmadı.
Herkes böyle çözmemeli tabii problemlerini :/
Kahvede olduğuna emin misiniz her çıktığında? Çalışan insan işten gelince kahvede sandalye üstünde nasıl saatlerce oturur anlamadım hiç mi yorulmaz bu adam? Eşiniz genç mi?
Ayyy çok güldümAyni öküzden bende de var hayatım yanımda horluyor suan... Valla ilk baslarda çok sikildim çok bunaldim evde yalniz kalıyorum beni hep tek başına bırakıyor diye ama baktimki daha rahatim hic ellemedim.. Ama her zaman bi saat sınırım vardır benim o saati geçince surat yapacagimi bilir ya arar haber verir ya yusuf yusuf gelir suratında aptal bi gulumsemeyle beni konuşturmaya sacma sapan şeylerden bahsetmeye baslar bende yüz vermem hmm oylemi der gecerim ertesi günü saatinde evde olur.. Alıştım bnde artik napem...
35 yasinda bütün arkadaş grubu orda, ve çoğu benim akrabalarim acaip iyi anlaşıyorlar o sebepten vazgeçemiyor, ama evde olan bana oluyor, ben birşey dediğimde benim çevremle takıldığı icin suçlu ben oluyorumKaç yaşında eşiniz ya, emekli amcalar gibi kahvede ne işi var.
Ayyy çok güldümbenimki de şuan horluyor çünkü, ve aynen her kahve gelişi yapmadığı sebeklik kalmaz, 1 hafta uzak durur sonra hoppp yine başlar, napalim demekki ya bu deveyi guducez ya bu diyardan gidicez
Kahve de olduğundan eminim kahve 50 metre uzağımda, ve benim akrabalarımla 35 yasinda eşim, işi de rahat onun için o konuda bir şüphem yok
Evet bazen bir cinnet olayi cozuyorDuygusuz.
İlk gitmeye başladığı zamanlarda tepkinizi koymalıydınız.
Misal eşim bi kere arkadaşının arabasına bakmaya gitti, sonra oyun oynamışlar, kapı pencere indirince (ben biraz abarttım farkındayım) bi daha yapmadı.
Herkes böyle çözmemeli tabii problemlerini :/
Erkekler ilgisizdir (istisnalar hariç). Bazen bende kullanıldığımı düşünüyorum. Sanki kocaya hizmet etmek için dünyaya gelmişiz. Yemek yap , ev işi var , ütü yap, çocuğa bak. Eşine Kadınlık yap v.s v.s.... Bitmez bunlar ama açıkçası kahveye gidiyor diye de boşanılmaz :) . Çalışmıyorsan iş bul çalış . Havan değişir ,kafan dağılır.İnan kahveye gidiyor diye sevinirsin bile :)Nerden başlanmalı, nasıl başlanmalı bilemiyorum, 6 senelik evliyim 4 yasinda bir kızım var, severek evlendim, fakat daha evlendigimiz ilk gece arkasını dönüp uyuyan bir adam ile karşılaştım..Sonrasinda sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiren kahve manyağı bir adam oldu, romantik duygusal sadece ben odaklı olan o adam bambaşka bi yere gitmosti, mücadelemin çok büyük olacağının artık farkındaydım, onu eve nasıl bağlarım beraber nasıl vakit geçiririz diye düşünmekten helak bir şekilde evliliğimiz zarar görüyordu, fakat bu beni anlamıyor ve anlamicakti..Ailem ve akrabalarımın bir numaralı damadı, adam gidiyorsa kahveye gidiyor ne var bunda zihniyetiyle beynimi kemirgenler, seneler geçti elini tutmak isterim tutmaz sarılmak isterim sarilmaz ama beni el üstünde tutar fakat duygusallık romantiklik sıfır..Bir istediğim iki olmaz, bir yere gitmek isterim hemen gideriz fakat eve hicbir zaman beraber giremeyiz o hemen kahveye..Boyle daha ne kadar devam edilir ne yapılır bilemiyorum benzer sorun yaşayan var mı yol gösterin arkadaşlar..
tek kusuru bu ise takılma. vaktinde evde olsun yeter.Nerden başlanmalı, nasıl başlanmalı bilemiyorum, 6 senelik evliyim 4 yasinda bir kızım var, severek evlendim, fakat daha evlendigimiz ilk gece arkasını dönüp uyuyan bir adam ile karşılaştım..Sonrasinda sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiren kahve manyağı bir adam oldu, romantik duygusal sadece ben odaklı olan o adam bambaşka bi yere gitmosti, mücadelemin çok büyük olacağının artık farkındaydım, onu eve nasıl bağlarım beraber nasıl vakit geçiririz diye düşünmekten helak bir şekilde evliliğimiz zarar görüyordu, fakat bu beni anlamıyor ve anlamicakti..Ailem ve akrabalarımın bir numaralı damadı, adam gidiyorsa kahveye gidiyor ne var bunda zihniyetiyle beynimi kemirgenler, seneler geçti elini tutmak isterim tutmaz sarılmak isterim sarilmaz ama beni el üstünde tutar fakat duygusallık romantiklik sıfır..Bir istediğim iki olmaz, bir yere gitmek isterim hemen gideriz fakat eve hicbir zaman beraber giremeyiz o hemen kahveye..Boyle daha ne kadar devam edilir ne yapılır bilemiyorum benzer sorun yaşayan var mı yol gösterin arkadaşlar..
Evlenmeden önce de gider miydi böyle?oluyor demekki bizzat yaşıyorum
Hahah tebrik ederim çok iyi yapmışsınızEvet bazen bir cinnet olayi cozuyorben de aynen boyle bir cinnet aniyla kaynana problemini kokten cozdum perdeler asagiya indi,canak comlek ele ne gecerse firlatildi sonuc aaaa bu delirdi diyen kaynana ve sen sus anne diyen bir es.o gun bu gundur canim cicim gelinim oldum kaynanama.konu sahibine gelince benimde esim kahveden cikmazdi ta ki cocuklar olana kadar.simdi de evden cikmiyor.bazen patliyorum sureklu adam evde fenalik basiyor.kahveye gittigi gunleri arar oldum neredeyse.hatta konu acmistim daha once bunun icin ev adami imdat boguluyorum diye.taslamislardi beni daha ne istiyorsun ne yani kahveye mi gitsin adam diye.surekli evde olmasi da problem ama kahve aliskanligi gercekten berbat birsey.benim kahve problemimi cocuklar cozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?