Kızlar kocamla sorunlarımı aşamıyorum

Daha 4 gün önce 480 tl lik kosmetik alışverişi yaptim :)

E kullanın işte, sürün sürüştürün, takın takıştırın. Sizle ilgisiz birini, ancak ilginizi tamamen kendinize vererek tahlil edebilirsiniz. Kaçın, kovalayacak mı bakın dediğim bu yüzden. Ev içinde filan şarkı söyleyin, onunla muhabbet filan etmeye çalışmayın, sokulmayın yanına. Talep etmeyin cinselliği, aslında açık açık yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama, çok istediğinizde, eşinize yaklaşmak yerine, onun yanında kendinizi memnun edin yatıp uyuyun sonra. Tepkilerini gözlemleyin, size yaklaşacak mı buna bakın ama belli etmeyin.

Ha baktınız olmuyor, ondan sonra böyle bir evlilik içinde var olup olmamak kısmını düşünmeye başlarsınız. Şahsen cinsel açıdan istenmek, cinsel uyum benim için oldukça önemli. Bana sırtını dönüp uyuyan bir adamla, yapamazdım.

Kahvede olduğuna emin misiniz her çıktığında? Çalışan insan işten gelince kahvede sandalye üstünde nasıl saatlerce oturur anlamadım hiç mi yorulmaz bu adam? Eşiniz genç mi?

Desene durum vahim
Teyzemin eşi öğretmendi, okey alışkanlığı kazandı zaten maç izlemeyi çok severdi,o kahveler o kadar pis ki oradan verem kaptı, babam gitmeyeceksin dedi düşün diğer damat dert ediyordu artık, başlarda teyzemin de işine geliyordu tüm gün annesinden çıkmıyordu bu sayede ama hastalık gelince dövünmeye başladı. Tedavi oldu yine gizli gizli gidiyordu, o ortamı seviyordu okumuş adam ama işte.

Ayni öküzden bende de var hayatım yanımda horluyor suan... Valla ilk baslarda çok sikildim çok bunaldim evde yalniz kalıyorum beni hep tek başına bırakıyor diye ama baktimki daha rahatim hic ellemedim.. Ama her zaman bi saat sınırım vardır benim o saati geçince surat yapacagimi bilir ya arar haber verir ya yusuf yusuf gelir suratında aptal bi gulumsemeyle beni konuşturmaya sacma sapan şeylerden bahsetmeye baslar bende yüz vermem hmm oylemi der gecerim ertesi günü saatinde evde olur.. Alıştım bnde artik napem...

bunu 10 senelik evliligimde bende yani anladım ilk gördügün sorunda öyle buyuk bi tepki vermeliki insan karsısındaki bi daha asla yapamasın yaprak dökünündeki gibi agzımızın tadı bozul asın diye susarsan cok gec kalırsın ben 10 senede anladın

Kahve de olduğundan eminim kahve 50 metre uzağımda, ve benim akrabalarımla 35 yasinda eşim, işi de rahat onun için o konuda bir şüphem yok
Kahvede olduğuna emin misiniz her çıktığında? Çalışan insan işten gelince kahvede sandalye üstünde nasıl saatlerce oturur anlamadım hiç mi yorulmaz bu adam? Eşiniz genç mi?

Kaç yaşında eşiniz ya, emekli amcalar gibi kahvede ne işi var.

Ayyy çok güldüm benimki de şuan horluyor çünkü, ve aynen her kahve gelişi yapmadığı sebeklik kalmaz, 1 hafta uzak durur sonra hoppp yine başlar, napalim demekki ya bu deveyi guducez ya bu diyardan gidicez

Ayyy çok güldüm benimki de şuan horluyor çünkü, ve aynen her kahve gelişi yapmadığı sebeklik kalmaz, 1 hafta uzak durur sonra hoppp yine başlar, napalim demekki ya bu deveyi guducez ya bu diyardan gidicez

Aynen öyle bacım.. Yapacak birşey yok Allah başka dert vermesin... Çok şükür gene karisi kızı içkisi kumarı dayagi yok.. Bi öküzlüğü var iste onuda idare ediyoruz bi sekilde ya.. Çocuktan sora hic degismedimi bu arada.. Hani hafifçe bi ümidim var ama..

Kahve de olduğundan eminim kahve 50 metre uzağımda, ve benim akrabalarımla 35 yasinda eşim, işi de rahat onun için o konuda bir şüphem yok

E madem sizin akrabalarınız, onlarla konusup halledebilirsiniz bu işi...güvendiğiniz varsa içlerinde ona tavsiye verebilirler...veya rica edin su grubu dagıtın diye hepsi hanım kızıyor artık diye gelmesin mesela

Evet bazen bir cinnet olayi cozuyorben de aynen boyle bir cinnet aniyla kaynana problemini kokten cozdumperdeler asagiya indi,canak comlek ele ne gecerse firlatildi sonuc aaaa bu delirdi diyen kaynana ve sen sus anne diyen bir es.o gun bu gundur canim cicim gelinim oldum kaynanama.konu sahibine gelince benimde esim kahveden cikmazdi ta ki cocuklar olana kadar.simdi de evden cikmiyor.bazen patliyorum sureklu adam evde fenalik basiyor.kahveye gittigi gunleri arar oldum neredeyse.hatta konu acmistim daha once bunun icin ev adami imdat boguluyorum diye.taslamislardi beni daha ne istiyorsun ne yani kahveye mi gitsin adam diye.surekli evde olmasi da problem ama kahve aliskanligi gercekten berbat birsey.benim kahve problemimi cocuklar cozdu

Canım acilen önlem al bişeyler yap , bu bir ömür böyle geçer :/
Benim eşim nişanlıyken gidiyordu cafe ama tüm gün oturup okey oynayan sohbet eden evine geç giden tipler vardı arkadaş oldu..ben dedim gitmiceksin evlendikten sonra adım atmayacaksın ya orası ya ben dedim gitmiyor şükür

4 senelik evliyim .. eşim playstation bağimlisi.. hatta suan bile oynuyor ben odamda yanliz takiliyorum :) ama super bir es her istedigimi eksiksiz yapar saygi duyar vs vs ... ilk zamanlar ne kavgalar kopardim evi terkettim :) huylu huyundan vazgecmiyor canim belli bir sure ... sakin evliligini heba etme o nasil mutlu oluyorsa izin ver bir sure belki depresyonda belki yanliz kalmak yada arkadaslari ile olmaktan su aralar keyif aliyordur .. bir sure gozlemle hemen gemileri yakma benden sana dost tavsiyesi 1 seneye kalmaz sıkılacak

Erkekler ilgisizdir (istisnalar hariç). Bazen bende kullanıldığımı düşünüyorum. Sanki kocaya hizmet etmek için dünyaya gelmişiz. Yemek yap , ev işi var , ütü yap, çocuğa bak. Eşine Kadınlık yap v.s v.s.... Bitmez bunlar ama açıkçası kahveye gidiyor diye de boşanılmaz :) . Çalışmıyorsan iş bul çalış . Havan değişir ,kafan dağılır.İnan kahveye gidiyor diye sevinirsin bile :)

ilk geceden arkasını dönüp yatan bir adama hem çocuk vermişsiniz hem de yıllardır çekiyorsunuz.
sarılmaz etmez, yalnız bırakır ama kozmetik alışverişi yapıyorum diye sevinen bi kadınsınız. siz de bununla kala kala normal düşünemez olmuşsunuz.
Allah'ım neler var ya. anormal bir tip. kadınlığınızı yaşatamayan bir hödük.
boşanmak istemediğiniz için de iyi taraflarını görmek istiyorsunuz. o zaman devam edin. ten teması olmaz, sürekli kahvede boş boş takılır sizi bırakıp ama akıllı adam; en azından para verip susturabiliyor sizi ne güzel. dediklerinizi de hallediyor ki rahat rahat kahvesinde takılsın başı ağrımasın. ikiniz de birbirinizi idare ediyorsunuz böyle.=) devam!

Benim esim de kenar mahallede dogmus buyumus, dolayisiyla kahve kulturu vardi. Biz cikmaya basladigimizdan itibaren cevresi degisti. Ama bir yere kadar tabii,bu adam esnaf. O nedenle de kahvedir dernektir lokaldir gibi abidik gubidik avam yerlere takiliyor. Sonra biz kendimize gore luks sayilabilecek ve kenar mahalle kulturune uzak bir yerden ev alinca kahve meselesi yok denecek kadar azaldi. Simdi ben soyluyorum arkadaslarini ozlemissindur git istersen diye. Yok beeeee diyor bana guluyorum icimden. Hic ustune dusmeyince zamanla erkekler degisebiliyor ozellikle de boyle cocukluktan gelen aliskanliklarini esleri cok farkli kulturden geldiyse birakabiliyor

tek kusuru bu ise takılma. vaktinde evde olsun yeter.

benim babam da öyleymiş. biz 4 kardeşiz. biz 3-4 yaşına gelene kadar babam kahveye kaçarmış, annemin dediğine göre.
zamanla bizimle eğlenmeyi, keyifli vakit geçirmeyi öğrenince azaltmış. sadece hafta sonları 1-2 saat uğrardı onu hatırlıyorum.

Hahah tebrik ederim çok iyi yapmışsınız
Ben abarttım ama yaa, benimki sürekli evde zaten, eve koşa koşa gelir. Dışarıda birazcık otursak, hemen eve gelmek ister, ev kuşu kendisi.
Bu olay bir kere oldu sadece, cafede okey oynamaya gitti, arabaya baktıktan sonra (motoruna vs bakmış, arabadan anlıyor diye arkadaşı onu çağırdı) eve gelince yaktım yıktım gemileri
Ben bu konuda hassasım, benim babamın da kahve alışkanlığı var, annem çok çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…