Kızlar , kocişlerle aralar nasıl?

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
39
Biz dora olduğundan beridir süre gelen bi takım problemler var anlarsınız ya (ilişki problemi) bu hususta sağlam kavgalar etmeye basladık çözüm bana kıslarrr kendimi hiç rahat hissetmiyorum ...boshayallersmile

Biz de hiç sıkıntı yok Birbirimize karşı zaten çok anlayışlıyız her şekılde eşim bana bu konuda hiç kapris yapmaz Aşkımla çok iyiyiz maşşşş..

vala dün gece ve bu sabah sağla bir tartışma, akşama misafir sayısını ben bile telaffuz edemiycem, bırakılan bir mektup eşim tarafından bana, kısaca hep kahır hep kahır, bıktım bee

ahh gülçincimm akşam bizdede sağlam bii tartışma oldu bu hususta yaa ne olacak böle anlamadım ....

Yarama parmak bastın cnmm...Yawww yokkkk iice kardeş gibi oldukkk ne olcak böyle anlamadım hadi ilk zamanlar bebiş ufaktı diodukk şimdiii bizde sorun yok ama kızdan fırsatta yok yanyana olmaya içine mi doğuyo nedir hemen başlıyo mızıldanmaya
Yaaa geçtimm yataktan kocişle şöyle bi film bile seyredemiyoruz sarmaş dolaşş ne olcak bu hall CADIARZU

ah amma sağlam konu olmuş bu böyle
bizde kavga falan yok ama ilişki olayında kardeş olma yolundayız nerdeyse
birlikte gezemiyoruz film izleyemiyoruz ahh ahhh

ben ciddi ilişkide agrı ve rahatlıyamama yaşıyodum kıslar eşimin destegiyle aştık sorunu eski hızlı hayatımıza geri döndük monotonluk bitti şuan çok şükür rahatlıyomda bende oda ve agrıda olmuyo çok kasıyomuşum kendimi kalktı ortadan tam iş bitiyo kız uyanıyo -anlıyolarmı nee

ahh kıslarr ahh meğer bi çoğumuzda varmış bu mevzuda habaerim yokmuş bende acaba asadece benmi takıntı yapıyorum

Bizde dogumdan 4ay sonra yavas yavas durumlar duzelmeye basladi ..Baslarda bendede agri aci isteksizlik vs. oluyordu cok sukur o gecti su an normal durumdayiz ....
Valla sizlerde haklisiniz ama esleride anliyorum
kizlar hamile kalacagim korkusunu atmadan rahat edemezsiniz bunun icinde en guvenli buldgunuz yontemle korunun.Ben yakinda spral taktiracagim 5 yillik,koruma oranida %90 zaten afedersiniz ice meni birakma durumuda olmazsa cok dusuk bir ihtimal olur hamilelik

bizde karsilikli kaprisler içerisindeyiz laelaelaelaelae boyle kardes gibide cok iyi anlasiyormusuz meger kaydirigubbakcemile3

gizcem esinle daha hala tartıscak zaman buluyorsan bence 2 cocugu yap, kavga edicez zamanın kalmıcak canım :lepi: Bak ben hic kavga ediyormuyum bayanssulusmile

biz oturup 2 kelam edemioruz ki guclubacismile adam gelio yemek yiyo hoop dersin basina.zaten bende 15 gundur regl oluorum sempatiksalakcinni amannnnn gecin o isleri.aksamda kiza bakma isi bende.ben ise baslayinca nolacaksa eyvahedigeldismile

yaa bence ben çok mutluyum aslında bölede çünkü korunan o olduğu için hep huzursuzum ama adam çok mutsuzz ve tatsızlık çıkarıyo evde çocuk için onunla berabermişimm halbuki ben bu adamla severek evlendim nasıl bi mantıksa...

çok şükür hiç sorun yaşamadım hatta doğumdan sonra eşim bana daha çok düşkünleşti tütütütütütüt maşşaaallaahhh

aaaaa şimdıdenmı ?bende 3 tane var ama çok şukur problemımız yok hepsı saatınde uyuyo ammmmmmmmmma bizimkı onlardan önce dalıyo yorgunluktan dolayısıyle bana bişey dıyemıyo.kaydirigubbakcemile3

Gizemcim öyle isteksiz olma, hem anneyiz hem de unutmayalım ki eşiz. Evliliğin gerektirdiği karşılıklı bişeyler var, dışlama eşini. Karşılıklı anlayışla yaklaşmak lazım tabii ki ama eşini de kırmamaya çalış, istersen fırsat yaratırsın.. Kadın istesin yeter ki.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…