Kızlar , kocişlerle aralar nasıl?

gizemcim hemen hemen her kadında oluyor bu problem hem doğumdan hem de annelik hormonlarından sanırım insan artık kendini anne olarak gördüğünden dişiliğini kaybetmş gibi oluyor bebek kokusuyla da o ş yapılamaz gibi geliyor ve tabi yorgun oluyor insan tüm gün ev bebek derken akşam bi an önce yatmak istiyorbi de ilk 6 ay 1 yada 2 kez olmuştur şimdi düzeldik şükür işin garibi eşim d pek talepte bulumuyordu baktım olmuyo ben geçtim atağa çekmecemi açıp geçirdim dantelli geceliklei üstüme:))
herşey senin elinde tamam hepimiz anneyiz ama aynı zamanda sorumluluklarımız da var eşlerimize canım istemiyo demişsin bunun için de gün içinde sık sık gece yapacaklarınızı düşün kendi kendine eski günleri gözden geçir bu işin kaçarı yokki

canım bence annelik iç güdüsüyle olan bişe olumlu düşün
bence git alışveriş yap kendine özel bişe falan al
eşinle yemeğe falan gidin kendini pisikolojik olarak hazırla yani

ahh gülçincimm akşam bizdede sağlam bii tartışma oldu bu hususta yaa ne olacak böle anlamadım ....

ay balım ben yanlış anlamışım, bizim o konuda problem yok maşallah :kedi:sen biliyosun az çok benim ne konuda problemim var, kavgalarımız elbetteki kaynana...

off kayınvalide mevzusu ayrı bi dert tam bir nefretlikler ama vakti zamanında bende kaynana olcem :kedi:

Valla hiç mi hiç istemiyorum eşim şimdilik anlayış gösteriyor bakalım nereye kadar.
akannehirakannehirakannehir

benim bu konuda hiç derdim yok eşimle eskisi gibi çok mutluyuz ve hersey yolunda ilerliyor hem eşime hhem kızıma vakit ayırıp onlarla özel ilgilene biliyoorum yani hiç sorun yaşamadım şükürler olsun ikisinide çok seviyorum özel hayatımdaa çok güzelll:)

ay ne guzel bu konuda işleri yoluna koyanlara... valla bn butun gun bebeyle öluyom yorgunluktan bı de ıkı gundur dıkıs yerım ağrıyo felaket bı sekılde bugun dr a gıtcektık 1 mayıs tatılıymıs sanırım regl donemım geldı o yuzden de ağrı var anlamadım . cok isteksız olduğum ıcın kocam vajinumus mu var sende yoksa dedı anlayıslı allahtan ama nereye kadar boyle olucak bılmıyorum bı de sımdı babaanne var bızde evde bırı varken hepten rahat olamıyom offff...Allah yardımcım -ız olsun

gizemcım bende 1 haftadır isteksızım öncelerı ıyıydık yıne....
hergun ertelıyorum bakalım nereye kadar puffffff.....

ben de tam tersi kızlar kocam sogudu benden benim hamileligim kanamalı oldugu iin yasaktı kanama durunca korkttu sonra erken dogum logusalık gecen aya kadar evde biri vardı mutlaka simdi adam kacıyo ben kovalıyorum agrıma gidiyo bu durum ne yapıcam bilimiyorum oyle kilo falanda kalmadı 4 kilo o da belli bile degil sorunu cozemedim offf

hamilelik esnasında bu prblemi cok kişide duydumda sonrasında bunları duymak sasırttı beni bu sorun baya sürüyormus ozaman bayanlar..

benim eşim evlendiğimiz ilk zamanları saymazsak zaten düşkün olmadı ilşkiye..ben çok ağlıyodum beni istemiyo diye..ben böyleyim dedi en son tartışmamızda..ki o zaman hamileydim..ben de ağlamayı kestim,6 buçuk aydır 3 kez ilişkiye girdik..ona da ilişki denirse..şimdi bende hiç istek kalmadı..kaçıyorum..kız uyuyunca ben yatıyorum diyorum..iç geçiriyo ii yat diyo..kardeş kardeş geçinip gidiyoz işte:)

bi yandan niye ısrar etmiyo diyom bi yandan işime geliyo işte..

Doğumdan sonra böyle bir dönem oluyor demek..Riskli gebeliğim olduğu için 2.5 ay ilişki yasakladı doktorumuz sonrada eşim korktu bebeğe zarar gelir diye bende çok üzülüyordum benden uzaklaştı diye ama benim telkinlerimle yavaş yavaş başladık ve 2 hafta sonra herşey normale döndü :)) eskisi gibiyiz maşallah :)) doğumdan sonrada 2 ay böyle geçer sanırım ama sonra düzelir diye düşünüyorum.Erkek geri dursada kadın bence kadınlığını kullanmalı ilişki erkekler için çok daha önemli ve ortada büyük bir sebep yokken kendimizden uzak tutarsak bence evlilikleri tehlikeye atmış oluruz..

nazar değmesın o zaman doğumdan sonrada devam eder ınsallah. yalnız bu olay sey gıbı iştah ın kapanması gıbı içinden gelmıyosa olmuyo malesef umarım sende omaz cnm

doğumdan sonra herkeste genelde oluyomuş demekki. bendede isteksizlik olmuştu ta hep kendimde arıyodum hatayı. bizimki biraz uzun sürdü ama 2 yıl kadar :)

biz oturup 2 kelam edemioruz ki guclubacismile adam gelio yemek yiyo hoop dersin basina.zaten bende 15 gundur regl oluorum sempatiksalakcinni amannnnn gecin o isleri.aksamda kiza bakma isi bende.ben ise baslayinca nolacaksa eyvahedigeldismile

:roflol:kiz bakmaya gidersiniz birlikte o zaman
sende hanim aga olursun evde:roflol:

buketim guldurdu beni kiz n:))))))))

demek herkeste yaşanan sendormlarmış..
ben evlendiğimden beri hiç istekli hatırlamıyorum kenimi doğumdan sonra iyice kesildim
çok şükür eşim sabırla bekliyor incitmiyor beni bu konuda
ama ben çok üzülyorum insan kendini eksik hissediyor

isteksizlik bende hamileyken vardı zaten yasaktı ALLAH tan...evimden eşimden herşeyden bulanıyodum eve giremiyodum zaten taşındık :)) ama eşimi çok seviyorum şükrediyorum hep şimdi..çocuk hayatı çok değiştiriyomuş tecrübelilerin hemen bebek düşünmeyin demelerini şimdi anlıyorum ama geç oldu..ama olsun kuzum için değer.

gizemcim eğer hamileliğin süresince de bu durumu aksatmışsan ondan gelen bi devamlılık olabilir... bence olabildiğince rahat olmaya çalış.. en azından bunun psikolojik bi durum olduğunu yardımı sayesinde bazı şeylerin yoluna girebileceğini anlatmaya çalış... ve sen de biraz gayret et tabi..

bizdede hiç sorun olmadı.hayatımız aynı tempoda devam ediyo.kızlar uzak tutmayın kendinizi.doğanın kanunları bunlar.bebeklerimiz bizim için çok değerli ama.eşlerde ihmale gelmez.biz kızımın doğumundan sonra tam bi aile olduk.uzatmayın arayı yoksa hiç işin içinden çıkamazsanız.ayrıca doğumdan sonra öyle çok acılar çektimki normal doğumla 35 günde zor ayağa kalktım.dikişlerim defalarca attı doğum dan sonra.bende sorun yoksa sizde hiç olmaz.hadi kızlar eşleri ihmal etmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…