kızlar komşu sorunu...

nisankralicesi

♡Chocolita❤2♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
20.283
109.746
518
kızlar 6 yıldır evliyim yeni eve taşındık daha 1 ay oldu üst komşumun yatak odasında konuştuğu bizim odada duyuluyor sesler rahatsız edici düzeye geldi yatak sesinden uyuyamaz olduk . eşimin uykusu ağır olduğunda uyuyor ama ben yatamıyorum. ne yapabilirim ?lütfen yardımcı olun..

Yani uyar desek uyarilmaz ne diyeceksiniz sonucta onlarin da elinde degil. Ya kendi evinizse yalitim yaptiracaksiniz ya odayi tasiyacaksiniz ya da komple tasinacaksiniz. Allah kolaylik versin.

ya canım uykum ağır yatak gıcırtısına felan uyuyamıyorum

Valla arkadasım tak kulaklıgını uyu hayret ya sızınkıde ona gıdıyrdur neden bu kadar hassassınız ya benım eskı evınmınde duvarlar kagıt gıbıydı apartmandan sadece alt kmsumla gıder gelırdım brgun bana dedı kı hep knustuklarınız duyuluyor tv sesı duyuluyor dedı bzde onların yatak odası seslerını duyardık ama agzımı acmadım cunku esım daha yatak odasına gtmeden kulakıgını takar muzıgını acar uyur kalırdı bende duymazlıktan gelırdım neyse bu boyle dedı dıye esımle daha dıkkatlı davrandık tv sesını kıstık knusma tnumuzu dusurduk burdahakı geldıgınde terlıkle yuruyomusumda onun sesı gelıyomus falan fılan ay dedım kusura bakma yerlerbuz gıbı terlıksızde gezemıycem cok rahatsız olyosanız karı koca bızı dınlemeyın acın tv sesını tv ızleyın muzık dınleyın dedım onunkı sana gelıyrsa senınkıde ona gıdıyrdur karsılıklı anlayıs bıraz...

ya doğru diyorsun da bunlar ben arada yuruyorum felan hiç tınlamıyorlar daha fazla ses çıkarmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…