- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.746
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Valla hic bu üyeyle aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi, ama doğru demişTaşın yada odayı değiştir. Başka napabilirsin?
ev zaten 2+1 sığmaz :/Yatak odanızı başka oda yapın
valla canım ses yalıtımı felan düşünecezYalıtım oluyo mu acaba tavana?
daha yeni geldik zaten :/nasıl bir yardım bekliyorsunuz ki bizden ?
taşının ..
sağolun bide insanki gibi şey yapmıyorlar kiYani uyar desek uyarilmaz ne diyeceksiniz sonucta onlarin da elinde degil. Ya kendi evinizse yalitim yaptiracaksiniz ya odayi tasiyacaksiniz ya da komple tasinacaksiniz. Allah kolaylik versin.
kesinlikle yaptırın yapılabiliyosa. çoğu bina böyle maalsef biizm de üst kat dubleks tüm gece merdiven inip çıkıyolar allahtan banyonun üstünde kalıyo merdivenleri uyandırmıyo ama uyanıksam acayip duyuyorum.valla canım ses yalıtımı felan düşünecez
ya canım uykum ağır yatak gıcırtısına felan uyuyamıyorumkesinlikle yaptırın yapılabiliyosa. çoğu bina böyle maalsef biizm de üst kat dubleks tüm gece merdiven inip çıkıyolar allahtan banyonun üstünde kalıyo merdivenleri uyandırmıyo ama uyanıksam acayip duyuyorum.
allah yardımcın olsun canım baktım da tavana ses yalıtımı oluyomuş hem de fiyatları da makul geldi bana yaptırın inşallah rahatlarsınızya canım uykum ağır yatak gıcırtısına felan uyuyamıyorum
eşimle konuşalım da pahalı mıdır daha yeni aldık evi bide satın aldıkallah yardımcın olsun canım baktım da tavana ses yalıtımı oluyomuş hem de fiyatları da makul geldi bana yaptırın inşallah rahatlarsınız
valla müzik felan dinliyerek uyumaya çalışıyorum yoksa yukarıdaki seslerden psikolojim bozulacakyatarken telden ninni ac. Veya degisik melodiler. Oraya odaklan oyle uyu. Yukariyi duymamis olursun
ya doğru diyorsun da bunlar ben arada yuruyorum felan hiç tınlamıyorlar daha fazla ses çıkarmaya çalışıyorlarValla arkadasım tak kulaklıgını uyu hayret ya sızınkıde ona gıdıyrdur neden bu kadar hassassınız ya benım eskı evınmınde duvarlar kagıt gıbıydı apartmandan sadece alt kmsumla gıder gelırdım brgun bana dedı kı hep knustuklarınız duyuluyor tv sesı duyuluyor dedı bzde onların yatak odası seslerını duyardık ama agzımı acmadım cunku esım daha yatak odasına gtmeden kulakıgını takar muzıgını acar uyur kalırdı bende duymazlıktan gelırdım neyse bu boyle dedı dıye esımle daha dıkkatlı davrandık tv sesını kıstık knusma tnumuzu dusurduk burdahakı geldıgınde terlıkle yuruyomusumda onun sesı gelıyomus falan fılan ay dedım kusura bakma yerlerbuz gıbı terlıksızde gezemıycem cok rahatsız olyosanız karı koca bızı dınlemeyın acın tv sesını tv ızleyın muzık dınleyın dedım onunkı sana gelıyrsa senınkıde ona gıdıyrdur karsılıklı anlayıs bıraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?