kızlar komşu sorunu...

ya doğru diyorsun da bunlar ben arada yuruyorum felan hiç tınlamıyorlar daha fazla ses çıkarmaya çalışıyorlar

Bence kasıtlı yapmıyorlar kendı evlerı o kadar gurultulu kı senın sesını duymuyrlardır bıle emın ol ... Yanı benım komsuda tv kapatıp oturuyorlar karı koca ev sessız benım ev desen tam tersı ben hıc susmam knusurum adam mac ben dızı ızlıycem kavgasına gırerız benm tel susmaz bı kaynana bı annem arar her aksam gunduzde muzık acıp temızlık yaparım ve dınlemem yanı seslı olan kısacası ev farkında bıle olmuyor... Cok cok rahatsızsan nazıkce uyar ama herkesın evı cok abartılmadıgı surece ozgur olacak

Bence kasıtlı yapmıyorlar kendı evlerı o kadar gurultulu kı senın sesını duymuyrlardır bıle emın ol ... Yanı benım komsuda tv kapatıp oturuyorlar karı koca ev sessız benım ev desen tam tersı ben hıc susmam knusurum adam mac ben dızı ızlıycem kavgasına gırerız benm tel susmaz bı kaynana bı annem arar her aksam gunduzde muzık acıp temızlık yaparım ve dınlemem yanı seslı olan kısacası ev farkında bıle olmuyor... Cok cok rahatsızsan nazıkce uyar ama herkesın evı cok abartılmadıgı surece ozgur olacak
ya tabiki belki benim sesimde ona gidiyordur ama daha işte çok oturamadık sadece 2 3 kere görüştük bide yeni evlilermiş 3 aylık ondanda pek bir şey diyemiyorum

tabiki bende istemem o yüzden önlemini alırım ama zamanı geldimi söylerim :)

Cidden söyleyebilecek misiniz? Onlar da ay sesimiz gidiyormuş deyip sessiz mi sevişecekler siz söyledikten sonra. Yapmayın allah aşkına. İnsanlar kendi evlerinde, yatak odalarında sevişiyor ne diyebilirsiniz ki?

Cidden söyleyebilecek misiniz? Onlar da ay sesimiz gidiyormuş deyip sessiz mi sevişecekler siz söyledikten sonra. Yapmayın allah aşkına. İnsanlar kendi evlerinde, yatak odalarında sevişiyor ne diyebilirsiniz ki?
ya yapsınlar bizde yapıyruz ama onlar duymuyordur yani bununda bi şeyi vardır yani . ilerde samimi olduğumuz zaman biraz ucundan söylerim

ya yapsınlar bizde yapıyruz ama onlar duymuyordur yani bununda bi şeyi vardır yani . ilerde samimi olduğumuz zaman biraz ucundan söylerim

Belki duyuyorlardır nasıl bu kadar eminsiniz. Siz söylediğinizde biz de sizin sesinizden bıktık derse yüzünüz kızarmayacak mı?

Bu tip konularda rahatsız olan taraf kendi önlemini almalı.

Belki duyuyorlardır nasıl bu kadar eminsiniz. Siz söylediğinizde biz de sizin sesinizden bıktık derse yüzünüz kızarmayacak mı?

Bu tip konularda rahatsız olan taraf kendi önlemini almalı.
ben zaten önlemini alıyorum ama o konuşmalara o bağrışlara siz şahit olmuyorsunuz ben şahit oluyorum yani. yeni evli diye bir şey demiyorum ama ilerde derim yani ne yapıyım bende bağırarak mı cevap veriyim

ben zaten önlemini alıyorum ama o konuşmalara o bağrışlara siz şahit olmuyorsunuz ben şahit oluyorum yani. yeni evli diye bir şey demiyorum ama ilerde derim yani ne yapıyım bende bağırarak mı cevap veriyim

Diyorum ki önleminizş alın rahatsızsanız. Yalıtım yaptırın (ucuz bişey) kulaklık takın, odanın yerini değiştirin. Böyle şeyler ne kadar samimi olunursa olunsun söylenmez komşulara.

Diyorum ki önleminizş alın rahatsızsanız. Yalıtım yaptırın (ucuz bişey) kulaklık takın, odanın yerini değiştirin. Böyle şeyler ne kadar samimi olunursa olunsun söylenmez komşulara.
ben gene geldiğimden beri hiç ir şey demedim ki zaten ben gidip gece az ses yapın demiyecen üstü kapalı felan anlatacam

aman olmasın canım :)
Bende yeni bi eve tasindim çok olmadı tasindigimiz ilk sıralar komşulardan gelen her sese uyuz oluyordum :KK53: sonra baktım ki bütün apartmanlarda bu sorun var dert etmemeye basladim. sadece alışmak için biraz zaman gerekiyor emin ol sende alışırsın. Üst komsun yeni evliymis normal o sesler yeni evli çift icin:oops: bizim aptmanda da var bi yeni evli çift bütün apt. Onların gece hayatını konuşuyor :KK70: hatta komşunun oğlu babasına demiş ki baba bi köpek iniltisi geliyor :KK70::KK70: normal yani alışmaya çalış cnim yapacak bisey yok pek fazla:))

Bende yeni bi eve tasindim çok olmadı tasindigimiz ilk sıralar komşulardan gelen her sese uyuz oluyordum :KK53: sonra baktım ki bütün apartmanlarda bu sorun var dert etmemeye basladim. sadece alışmak için biraz zaman gerekiyor emin ol sende alışırsın. Üst komsun yeni evliymis normal o sesler yeni evli çift icin:oops: bizim aptmanda da var bi yeni evli çift bütün apt. Onların gece hayatını konuşuyor :KK70: hatta komşunun oğlu babasına demiş ki baba bi köpek iniltisi geliyor :KK70::KK70: normal yani alışmaya çalış cnim yapacak bisey yok pek fazla:))
ben emin ol elimden gelenin fazlasında çaba gösterim çok kısık konuşurum ne biliyim çok az bağırırım felan yani . üst komşumuz ama kamyon çalışıyor gibi evlerinden. hiç durmuyorlar sonra eşim kızıyor bana :D

Bence biraz bekleyin, şimdilik kendi önlemlerinizi alın. Kulak tıkacı faydalı olabilir, 2,5 sene yurtta uyumak için en mantıklı çözümümdü. Bekleyin dememin sebebi onların yeni evli olması. 2 ay falan bi bekleyin bakalım, azalacak mı. 2 ay bence bunun azalması için makul bir süre ama azalmaya da bilir. Eğer azalma olmazsa uyaracaksın mecburen fakat çok güzel bir üslupla, kırmadan yapmak lazım. Böyle durumlarda hem mağdur oluyoruz hem de zor durumda kalıyoruz, utanan taraf biz oluyoruz genelde. Başkasının yaptığı yanlış davranıştan dolayı biz utanıyoruz ve bu yüzden koskoca insanları uyarmak zorunda kalıyoruz. Bunun stresine giren yine biz oluyoruz. Ne sesi olduğunun bir önemi yok, ha sevişme sesi ha müzik, TV sesi, fark etmez. Gece 12'den sonra herkes çıkardığı sese dikkat edecek. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Herkes ayıbın, saygının ne olduğunu bilecek kimse kusura bakmasın. Herkesin evinde insan gibi uyumaya, sessizliğe hakkı vardır.

Bakarsınız, devam ederlerse güzelce uyarırsınız gece sizden gürültü geliyor falan filan gibi. Buraya konu açarsınız olmazsa, burada da fikir verilir zaten size neler söylemeniz gerektiği hakkında. Zaten doğru düzgün insanlarsa anlarlar sizi, yok devam ederlerse o zaman yine güzel bir üslupla fakat çok etkili sözlerle, istemeyerek maalesef onları utandırmak zorunda kalacaksınız. Kulak tıkacı bir çözüm ama sesi tamamen yok etmiyor. Biraz azaltır, ses kaynağının gücü ve uzaklığı önemli. Sizi anlıyorum, normalde belki de ya yatak odası sesi, en fazla yarım saat sürer sonra kesilir diye düşünür çoğu kişi ama kimse de buraya yarım saatlik bişey için konu açmaz bunu da unutmayalım.

Kısık bir müzik aç oda da. Konuşma seslerinden daha iyi gelir belki ve seni yumuşatır.

Kulağına pamuk tıka, bir yerden sonra pamukla uğraşmak eziyet gelir seslere razi gelirsin :)

İkisinden biri sana uyabilir. .

Yani sonuçta yatak odasında sevişiyorlar anormal bir durum değil ki bu konuyu onlara söylemek yerine yalıtım yaptırmak daha mantıklı amaç sesi duymamak değil mi zaten :KK51:

Back
X